link molim te,
Printable View
A cvijeta, znaš da ti je i Linić gostovao kod Bujaneca (Bujanca?), ko zna, možda dođe i Komadina jednog dana..
Hvala, ali nisam baš prezadovoljna odgovorom jer sumnjam da je scenarij bio takav kakav spominješ. Prošla vlada ništa nije smjela napraviti sa Šatorašima jer bi ih razapeli. Mislim konkretno na sankcije: love ionako nema ni za potrebitije, a očito ih samo to može zadovoljiti. Ono s čim se apsolutno ne slažem je boldano. Ne, javno ne smije biti ispada ni s jedne strane. Kao što ne smije biti četničkih pjesama tako ni ustaških povika. Kažnjivo je zakonom. Kao i prijetnja plinski bocama. Po mom mišljenju trebalo bi sve to biti kažnjeno. Ne zatvorom nego radom za opće dobro. Dugotrajnim. Uostalom, ako je netko sposoban hodati ulicom i izvikivati svašta onda je sposoban i skupljati otpalo lišće, smeće, pseći d.r.e.k po javnim površinama i dječjim igralištima, čupati ambroziju.... ima posla. Rad oplemenjuje-tako kažu.
E, al Milanović nikad ne bi..on je poznat po beskompromisnim stavovima kad je broj glasova u pitanju.
Milanović je poznat po modelu odlučno-možda, međutim Božo ga je doslovno zgazio na tom polju.
mim pa kaj nisam sto puta rekla da to kriminalno i kažnjivo sve treba kazniti?! Koliko puta moram to ponoviti?
Kaj sam ko Bart u kazni pa da napisem sto puta na ploču?
Kad to maknes ostaje folklor. I to nek se slobodno izražavaju. Sviđalo se meni ili ne.
I ne moras biti zadovoljna mojim odgovorom i ne moramo se slagati oko motiva vlasti da ne sankcionira kažnjiva ponašanja koja truju javni prostor. To je skroz u redu.
ako je bauk u stanu za koji mu režije plaća sabor/država ne mora se odjaviti iz pučišća, a na naknadu za prijevoz ima pravo u danima kad tamo putuje, ili se vraća u zagreb.
također mu u vrijeme održavanja sjednica pripada dodatak za odvojeni život.
niti je to bauk izmislio, niti te naknade prima nezakonito-štoviše, za vrijeme mandata prošle vlade ukinute su povlastice saborskim zastupnicima da mogu besplatno (tj. na račun države) putovati bilo kojim/bilo kuda prijevoznim sredstvom u RH i neplaćanje parkinga u zg.
Meni se kod njega sviđa to što naziva stvari pravim imenom.
Ako je netko polusvijet ili filofašist, to je tako i nikako drugačije. A apsolutno se slažem s njegovom karakterizacijom dotičnih.
Jes ti nešto preskočila?
Samo se nadovezujem na Milanovića.
Paralela prijavljivanja prebivališta Crnoje za zastupnicima ne postoji, pogrešna je.
Studenti, radnici na privremenom radu, oni koji se nalaze dulje od 3 dana u nekome mjestu u kojem ne žive, tamo prijavljuju boravište. Ne mijenjaju prebivalište.
Naravno, student, radnik, zastupnik, može, ako želi, prijaviti prebivalište negdje gdje dulje boravi ako smatra da se zapravo preselio (odselio iz svog mjesta), postoji procedura.
No, zastupnici koji dolaze izvan Zagreba se zapravo ne preseljavaju u Zagreb, oni u Zagrebu povremeno rade.
Ujedno je i moralno ispravno da zastupnici prebivaju u izbornim jedinicama iz kojih su došli predstavljati građane u Sabor. Zamislite 151 zastupnika sa Zg adresom. Ja to ne želim. Želim zastupnike koji žive u mojoj izbornoj jedinici, rade s biračima, obilaze izbornu jedinicu u vrijeme dok ne traje zasjedanje Sabora.
Bauk ni bilo tko drugi iz bilo koje druge stranke nije pogriješio niti se ogriješio o zakon zato što je ostao prijavljen u Pučišćima ili negdje drugdje. Krše zakon kad su prijavljeni tamo gdje doista ne žive, niti borave.
stvarno, covjek od povjerenja
http://www.jutarnji.hr/velimir-bujan...jubav/1195722/
ih što volim kad zuska ovako lijepo sve to obrazloži, argumentira i poentira. da nam te u saboru, spasili bi se :D
Osim ako je rečeni zastupnik živio u Zagrebu.
(a nije imao prijavljeno boravište)
Jest, narkodiler s gramom kokaina. Priznaj, pa nema 10 mjeseci ćuze. Sve izgleda jako vjerodostojno, pogotovo kad je uhićenje pod takvim vjerodostojnim šefom policije.
Ja dosla vidjeti pise li itko ista o tekmi, kad ono samo cvijeta spomenula. Hocu temu o tekmi ! :D
Dijana, please... Mislim da vise ni ti sama ne vjerujes u ono sto pises..
Pa, jel ti se sviđa što je cvijeta spomenula? A zar si mislila da će se ovdje slaviti? Na krivom si mjestu draga.
Prije bi rekla da ne vjerujem što čitam, a da živim u zemlji čudesa, to znam.Citiraj:
Dijana, please... Mislim da vise ni ti sama ne vjerujes u ono sto pises..
pa prva je aleks stavila sve smajlice i to odmah na kraju utakmice.
potom cvijeta, nije bas da se ljudi nisu osvrnuli na to, samo po meni nema sanse da tako nesto ukaljam politickim pricama.
Ispričavam se, aleks. Nisam primijetila pehare.
U zemlji čudesa, upravo tako. Ni sama ne znam kako bih bolje nazvala zemlju u kojoj u vladi sjede profašistički nastrojeni ljudi, kriminalci, nasilnici, glavni PR joj je opskurni fašist i narkodiler,jedan od glavnih financijera sjedi iza rešetaka... Zemlja u kojoj ubojica može sjediti u Saboru, a oni koji su htjeli vlast bili su spremni i sa njim koalirati... To samo kad pišemo o vladi naše zemlje, dalje neću ni pisati. Zemlja čudesa je stvarno dobar naziv. Ili slučajna država. Kako više voliš.
OMG, Dijana :nope:
Stvarno, ali stvarno ne mogu vjerovati da branis Bujanca
Covjek je dno dna, paj jos malo dublje
I give up
Ne znam je li možete razumjeti da ja ne branim bujanca, ali ne vjerujem ostojiću koliko je crno pod noktom. Vjerujem da je itekako sposoban za politički progon i da je njegova vlada to provodila. Pod krinkom antifašizma dakako.
Ne znam rehab. Proglasiš se antifašistom a onda..samo je nebo granica.
Nisam stekla dojam da ne branis...
Ma neka
Samo ti vjeruj Karamarku i drustvu
Bas postenjacina do postenjacine
.
odustajem, nema smisla
strasno
Nema to veze s antifašizmom, u Hrvatskoj se ta floskula koristi samo kao sredstvo političkog obračuna. Anifašizam je negacija jednoumnih, totalitarnih režima. Takve države više ne postoje. S kim se to u Hrvatskoj antifašizam razračunava? Totalitarni umovi koji se skrivaju iza floskule antifašizma sa svojim političkim protivnicima. Tu je Milanović doktorirao.
summer
napisi sto si mislila
jer, dobro si napisala
iako, da, nema smisla
Ne, u ovome sam totalni pesimist.
Na onoj tamo temi sam nepopravljivi romantik i boem, to mi je za dušu... ali tu sam pesimist.
Ovaj članak je prognoza što će biti, jer nitko neće pakirati kofere, pa možda ni Crnoja iako su šatoraši dali dvoju dozvolu.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/s...ju/871251.aspx
A koji su oni kua? Članovi parlamenta pa ih se pita za mišljenje?