odrađen edt#1
zanimljiv način vježbanja
samo 2 vježbe (za abse i gujicu) 15 min amrap
slažem se s ovim "bolje na pol, nego nikako"
i ja sam evoluirala s godinama do toga
odrađen edt#1
zanimljiv način vježbanja
samo 2 vježbe (za abse i gujicu) 15 min amrap
slažem se s ovim "bolje na pol, nego nikako"
i ja sam evoluirala s godinama do toga
Hvala cure :heart:
I dojim i doniram za banku mlijeka, računat ću si ja onda barem 500 kalorija. :lool:
Drago mi je da si bolje Tang, nadam se da će brzo proći skroz.
Rahela :klap:
Ja ću Amy kasnije valjda.
Hmm..zanimljivo mi je ovo pročitati, nisam nužno povezivala perfekcionizam s manjkom samopouzdanja.
Onako na prvu wiki kaže: Perfekcionist je osoba koja teži savršenstvu i postavljanju nedostižnih standarda, što često dolazi u kombinaciji sa samokritikom i opterećenošću tuđim mišljenjem. Dakle, prema ovom tumačenju (nisam se prepoznala u ovoj definiciji) moj „problem“ je imao neki drugi naziv samo ne znam koji. Podcijenila sam točnu definiciju perfekcionizma, definitivno jesam.
Bravo cure za sve odrađeno do pola, ma i četvrtinu, odrađeno je odrađeno i bolje išta nego ništa.
Riri, al će bit mlijeka i kalorija sagorenih :-) bravo rahela i tang! :klap:
Meni se trenutno nikako ne da presvuć u sportsku robu i trkom doma, a znam mamu mu čim virnem glavom van ureda i porte da ću bit happy da trčkaram po svježem zraku. Uf…idem se natentat.
Lili, ti si samo pedantna [emoji4]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Misliš? A možda i control freak (danas manji nego nekad) :oops:
Jeste s biciklima curke? Svjetski dan bicikla je. Ja ionako idem na posao u 80% slučajeva s bajkom, pa sam i danas. Svaki dan 13km,a glava se prolufta.
Jučer je baš bilo dobro otrkat doma s posla. Dosta hlada sam ulovila na novoj ruti.
Najavljuju nam velike vrućine uskoro tako da će ova trčanja poslije posla morat otpast i vjerojatno "sele" za stalno u zornjak termine :drama:
A niš, radit ću reorganizaciju. :-)
danas je svasta. tako je i globalni dan trcanja http://www.trcanje.hr/proslavite-glo...trcanja/14443/
ja sam pocela P90X3. za sad mi je opustajuci. nadam se da me nece brzo rasturiti jer mi ovo bas pase.
ja isto idem s biciklom na posao, tako da sam i danas ne znajući da je svjetski dan bicikla.
eto vidiš nisma znala i za dan trčanja jučer.
Zbog onog nevremena nam otkazan trening sinoć odnosno trebala je biti klupska utrka na 1km. Jutros sam kratko trkala.
Sad rest do brze subote.
kazu informiraniji od mene da je to prva srijeda u lipnju. ja sam i prosle godine trckarala na isti taj dan. i bili su isto omrazeni intervali.
zadnje vrijeme sam napredovala u trckaranju. i zadovoljna sam. e sad jel do toga sto sam izgubila 10% svoje tjelesne mase ili zbog vjezbanja s Jillkom, ili kombinacija svega toga, al primjeti jako na trcanju.
spajka :klap: :klap: bravo za trckaranje a bome i gubitak kila!!
sinoc kruzni
Spajka, vrhunski :-D Vauuu!!!
Sve ti to pomaže za napredak i snaga a pogotovo toliki gubitak tjel.mase. Postoje izračuni koliko posto si brži sa gubitkom svakog kg.
Bila si na nekom režimu? Svaka ti čast!
Nisam bila na nikakvom rezimu, samo sam zacepila usta na coca colu, kolace, cokolade, gumene bombone. ali opet u smislu da uzmem npr keks, ali ih ne pojedem 10. dakle sve jedem al se ne prezdirem.
u koroni, vec sam pisala, imala sam vremena za sebe, spavala sam, nisam bila pod stresom, jer nisam mogla puno toga za svoj posao odraditi od doma. dakle miran zivot uz umjerenost bi bio rezim.
vjezbala sam, trckarala sam. i eto tu sam gdje jesam sad.
Odlično, tim bolje :dancingfever: Znači kod tebe je recept umjerenost i no stress.
Kad se sjetim da se nekad tako i živjelo, nekim mirnijim životom...al imamo druge benefite od današnjeg života..tako je, kako je. :alexis:
Ajde piši nam malo konkretnije i o svom trčanju, veselim se čitat postove u kojima se vidi napredak. Ne budi toliko skromna ;-)
Spajalice bravo!!!
Da, umjerenost i protočnost da se tako izrazim i kod mene čine čuda u svakom pogledu...
Jutros mobility drills zuska i yoga for abdominal wall
Jedva čekam kući leći jugo me manta:nijenipodne:drama:
Flopice, evo i kod nas kažu popodne munje i gromovi, meni se zasad ne manta, a to pripisujem tome da sam legla u 22h i naspavala se ko topčina :mrgreen:
Bravo spajka.
Mene su korona i potres totalno unazadili. Zdebljala sam se ko pajcek, pretakla vježbat. Išla sam samo u šetnju i na rolanje. Junorka je pak počela doma redovno vježbat. čak bi ju natjerala da ona mene natjerava na vježbanje, al je vježbal s frendicom prek zooma. i tak sam ja zvisila. Svi već znate da se sama doma ne mogu natjerat vježbat.
I sad samo hodam. I ti centrom. Tak da me to uopće ne veseli , naprotiv, samo sam sve tužnija i tužnija.
Došla sam se samo požalit. I bravo za sve vas vrijedne.
Nano sad ce ljeto, pa cemo se valjda malo maknuti svi od te depresije. a na jesen sve ispocetka.
Ovo je utjeha spajka? ;-)
Ja odbijam brinuti se unaprijed, šta bude, bit će, mogu djelovat samo u svom mikro-kozmosu. Tako je, kako je. Daj Bože da nam jesen bude bolja nego što su trenutne prognoze.
Nano, da možda odeš malo u prirodu po Medvednici planinarit (il bliže Cmrok, Tuškanac, ..), možde bi te to diglo? Vidim da često spominješ tugu u zadnje vrijeme. Drži se :ghug::heart:
Nano, uopće ne sumnjam :heart:
Ja išla kupit neki začin u Tvornicu zdrave hrane pod pauzom, pa me ulovilo ovo nevrijeme i sad sjedim preko puta Trgovačkog suda, pijem čaj i čekam da se smiri da se mogu vratit u ured. Sramote, još ću morat nekoga pitat da dodje po mene s kišobranom.:oops:
Ja sam u Spajkinom klubu :-).
Sad kad sam od doma radila a i kad sam na godisnjem nikad ne dobijem na tezini.
joj blago vama.
Hvala na podršci . Ma u stvari mene muče neke brige i onda još taj potres. Loše sam i spavala. A najviše mi je žao kaj sam prije toga stvarno bila na dobrom putu vratiti se u formu. Moram češće navraćati na ovu temu, pa ću valjda i ja krenuti u normalu.
prvo prijavak Black diamond #11
super mi je cijela ta Zuzkina serija
a onda da pohvalim Spajku, svaka čast na ustrajnosti
trebala bih napraviti isto to, ali nekako ne ide, pa ne ide
vježbanjem samo održavam da se ne opuste, spuste, spljošte i nabubre određeni dijelovi, ali zatvorit brnjicu, uh...
Nano sve si napisala, stres i nespavanje. to je razlog.
Hvala svima.
Lili nije utjeha, vec na jesen skracuje se dan, samim tim i nasa aktivnost, uzurbanost nakon ljeta. ma 100 stvari zbog kojeg pati sve pa i vjezbanje i opustenost.
ja danas duzinu. a prije toga bi mogla odraditi i trening iz P90X3. ovisno koliko cu stici.
Nano :love:
Digla sam sw prije 6 pa san malo odspavala popodne :)
Vcrs kruzni, bas se veselim :klap: ovde pada cili dan :drama:
Ja sam se najprije malo udebljala u karanteni uz svo trcanje, vjv nespavanje i stres, uz hranu jel... Al zadnjih misec dana san smrsavila tako da sam sad relativno zadovoljna. ko pravo zensko uvik bi koji gram manje :lool:
Srijeda je bio pilates, napokon smo ponovo krenuli s tim treningom.
Cetvrtak rest, jucer me tak slomilo da sam se zavukla pod deku, a ne otisla u teretanu.
Danas fest rintam po kuci i necu u teretanu. Sutra ne znam, ovisi koliko cu danas spremiti.
Kako su pocele aktivnosti van kuce i redovan zivot, tako se opet treba vratiti u stari ritam, prije korone...
Danas sam opet počela malo vježbati. Rastezanje. Te neke polusklekove. :)
Upravo tako, veliki potpis.
Bravo za treninge rahela, zhang, mb, žuta za come back!
Smori taj tempo života zhang, kužim te potpuno.
Spajka, sad kužim što si htjela reći i u pravu si.
Ja sam danas imala brzih 60 min na 4:50-4:45, a bila je velika magla, vlaga i sparina,a kako dečki više trče za maraton, najvećim dijelom sam trkala solo.
Ispalo 12.5km na 4:48, kosa ko rezanci od vlage, ko da me netko vodom zalio.:lool:
Slijedi aktivni dio vikenda, druženja i planinarenje.
Hvala cure! I bravo.
Ja standardno - krug na rolama oko Jaruna. I obavila sam masažu proš li tjedan
Lijepo Nano :klap: malo po malo, počasti se :heart:
Ja sam ovaj tjedan malo laganije jer sam imala upalu grla, napravila sam samo jednu jogu, koja mi je bila baš odlična, ovu
a danas sam Black diamond #11, koji je isto super
sad ispada da sam samo core i ruke radila ovaj tjedan
sutra se nadam onaj sa sporim i cardio dijelom od prošlog tjedna, zaboravila sam kako se zove, nešto intuitivno
Spajka, svaka čast na gubitku kila i na trčanju!
Nano, nadam se da ćeš brzo u normalu :love2: Bravo za rolanje, jedva čekam da i ja krenem, dugo mi već stoje spremljene role..
Larmama i Lili, bravo za bicikliranje, ja se nikako natjerati na to, palim auto za svaku sitnicu, grozno.
Flopi, Lili, Rahela, Žuta, Tang, svaka čast za sve vježbe!
MB i možeš i trebaš biti zadovoljna. :kiss:
Zhang, nekad treba i pod dekicu, bolje nego da forsiraš. :) Sretno sa rintanjem!
Kod mene je težak tjedan bio, ali vikend mi je lijepo počeo. Danas smo u Kragujevcu na ručku i kavi bili. Sad sam pravila domaći orahovac i tek kad sam zatvorila staklenke, mislim si zašto te uopće pravim kad te ne mogu piti. :lool:
Svaki dan sam Amy odvježbala ovaj tjedan, osim danas. Danas mi se nije dalo baš.. Proglasila sam odmor haha. Sutra mi je dan za korake i dan za vaganje.
Deste zenske... Kod nas zavrsila online skola i deci pa se lakse dise. Tang ti si onda odradila ‘burzoasko’ vezbanje, hahahah (gornji deo, zezanje). Spajka svaka cast, totalno kapiram jer bi i meni za napredak u trcanju trebao gubitak kila. Imam oko 66-7, i fakat osetim da je to problem. Imam i hipotireozu i resting hr 44, pa mi zaista tesko ide skidanje. Bas smisljam kako da se namucim, a da mogu i dalje ovoliko da vezbam. U nedelju sam istrcala 24km pejsom 6:06, u ponedeljak i sredu interval spinning po sat vremena, utorak 14km, cetvrtak opet 24km trcanja identicnim pejsom i juce spinnala jos sat isto s intervalima. Meni je endurance odlican, al prosto ne mogu brze jer sam debela. Na bajku se bolje vidi snaga, jer je manji impact.
Nano daj si malo prostora posebno ako si pod emocionalnim stresom i ne spavas dobro. Mislim da je najbitnije sloziti vugla. :hug:
Namucih se kuckajuci na ‘nasem’ jeziku s tableta :D pa izvinite na greskama.
Kli kli ti bome bas puno trcis :naklon:
Koliko kg imas? Ne izgledas mi debelo na slikama.
Riri i zhang treba i odmorit :)
Tang izjednacit ces kroz tjedan, nekad se tako potrefi.
Ja sam cili dan cistila, maloprin otrcala 10 km.
napisala sam, 66-7 na 170. to je poprilicno za trcanje. da sam k'o lili, bilo bi taman :D
Pa nije mi to puno za tvoju visinu :unsure:
Ja trenutno imam 61,5 na 162-3 (majke mi, nikad ne znam tocno koliko san visoka :lool:), ispod 60 mislim da san ipak premrsava, ispijena
ma nije puno, ali nemrem brze trcat’ od tih kila lol. imala sam oko 70 pre godinu i po i za te 3-4 kile manje sam dosta ubrzala. 6:06 je pace na 24km, na 5k i 10k sam dosta ispod 6. spajka nije iznosila detalje ali imam utisak da smo u nekom slicnom filmu.
Kli kli ženska baš me razveseli javljanjem.
Vrijedna ko i inače :klap: bravoo!!
Pa bome si brza na tako velikim dužinama jeej!!!
Ni ja ti na fotkama ne vidim kile, al vjerujem ti osjećaju lakoće kad koja ode dole.
Ja sam 169cm, 58kg trenutno (ove zime zbog kilometraže nisam išla iznad 60). Al kad odem te zimske kilu-dvije itekako osjetim na trčanju. Ko da mi netko uteg dodao :lool: pa kužim osjećaj.
Idem djecu budit, nedjelja je al valja u prirodu.
Sve umorne i prehladjene odmorite :heart:
Kli kli 15 km sam trcala 5:35, 5 km na 5:15. Oboje je s pocetka ovog mjeseca. Dakle nije utrka vec rezultati s treninga.
Jucer suma. Rezultat 4 krpelja :lool:
Danas s kolaca na kolace. Sad kad smo svi se otvorili samo se slave rodjendani.