Slažem se sa Ginger, također i mene pere uzasna nervoza!
Printable View
Slažem se sa Ginger, također i mene pere uzasna nervoza!
ka evo pripremam lagano sobu,generealno i tako,renoviramo i preuredjujemo dvije prostorije u stanu jedna ce bit djecija a jedna nasa,duga prica da ne pftopcarim,ugl ledja me toliko bole da sam ko paralizirana,pocele mi trnit desna ruka i noga,morala stat i odmarat...a uspijela sam oprat prozore....aaaaa
Ja sam od pocetka pila donat, prvo onu najvecu dozu, kad sam prvi put dobila proljev smanjila sam na najmanju i svaki dan isla jedan put.
Danas sam ravno 9tt i od sinoc me hvata lagana panika. Naime, jucer popodne prilikom lezanja na desnom boku sam pocela osjecati jako laganu tupu bol u desnom jajniku. Ne znam jel desni jajnik ali tu je negdje i malo se pojaca pri naglim pokretima. Ak se bas jako smirim onda ne osjetim uopce.
U prvoj trudnoci sam imala jaka probadanja povremeno, ali gin mi je rekla da je to normalno u ranoj trudnoci i stvarno nije bilo nikakvih problema do kraja trudnoce, medjutim ovo nije niti blizu tako jaka bol ali me brine sto ju stalno osjecam od jucer.
Da napomenem, nisam bila na uzv jer ovdje gdje zivim je praksa da se prvi uzv obavlja tek u 12tt.
Pocinjem se brinuti i neznam kako cu docekati jos 3 tjedana a da ne znam jel sve u redu :roll:
Molim vas utjehu ili neki pametan savjet!
Narancice stvarno je to dugo cekanja. Ja mislim da bi izludila od neizvjesnosti. Nadam se da ta bol nije nista opasno. Mene ti povremeno boli stomak kao da ce M stici. A dr mi je rekla da je to normalno radi rastezanja i to sve. Mozda je tako i kod tebe
Oooo, Narančice, evo i tebe! Čestitam, draga! ❤
I meni je bilo kao tebi cijelo prvo tromjesječje, baš zatezanje u dijelu desnog jajnika.
Jesam, dobro sam. Bebo lupa ko veliki, još nekih 6tjedana do kraja. Proletilo!
Ayan kako si? Jesi rodila?
Ayan 30.11.2016. (Ž) /
kia 11.12.2016. (Ž i M)/
Viki88 15.12.2016. (Ž) / 22.11
Tanita14 9.1.2017. (M) / 05.12
Marinche 12.01.2017 (/) /
Sanja 22.1.2017. (Ž) / 30.11
Sadie 1.2.2017. (Ž)
ljube555 2.3.2017. / 16.11
sejla 08.03.2017 (M) / 17.11
Vjerujem u bolje sutra 25.3.2017. (Ž) / 21.11
baby01 27.04.2017. (M)/ 27.11
Cheerilee 06.06.2017/ (), 24.11, 07.12
Black_girl
Narancica000
Zenii
Lola i Milenche rodile :heart:
Cestitke!!! :heart:
Kako je Milenche? Kako curica? Puno je pozdravi!
Lola i Milenche, čestitke!!!! :heart:
Curke, čestitke!!! ❤❤
Čestitke :)
Curke evo i ja danas obavila pregled 19+0, ne kod svoje giničke (polomila nogu u prometnoj, nema je do daljnjeg) nego kod starog ginekologa. Bas sam razocarana, uzasno me bolio vaginalni pregled na sto mi on rekao da se nesto mora i pretrpit i opljuvao mi giničku da je mlada i neiskusna. Ajde barem sam vidjela bebicu kako se rita i srčeko kako kuca ❤. Dao mi uputnicu za ogtt (ionako ga moram napravit) i rekao da nemam GD, sad me samo zbunio. Da je normalna vrijednost 5.1, sad se misli koga slušat :( da ce pokazat ogtt dal ga imam! Rekao je da se beba dobro razvija, pitala sam ga kolika je, okrenuo je temu. A i sto bi vidio iz svog prastarog ultrazvuka! Ja danas isla sva vesela, a vratila se tužna!
Baby01, super da je beba dobro. Ako imas vrijednost FL (duzina bedrene kosti), uzmes tu vrijednost i pomnozi sa 7. Tako ces dobiti okvirnu duzinu bebe.
Lola i Milenche-cestitam! Nadam se da je sve proslo dobro
Lola i Milenche cestitam!!!
baby kod kojeg si to debila bila? :roll:
meni je na taste 5.1, ostale vrijednosti dosta niske i moja ginicka i dr.op.pr. da je to ok
Ayan-sretno! Drzim fige da bude blizu onog sto zelis
Meni, ako ništa drugo, dobro došlo da pripazim na prehranu. Nisam bila na dijeti, ali sam pazila. Sad su mi šećeri svi u granicama i nemam više kontrola do poslije poroda. A da je pretjerano postavljati dijagnozu na temelju jednog nalaza i jedne povišene vrijednosti, je.
Hvala vam curke, vidjet cemo u ponedjeljak koje ce biti vrijednosti. Svakako cu se trudit pridržavat djete kao i do sad, dobro je sto sam ostala na istoj kilaži! Iako stignem dobit jos najmanje 15kg.
Ginger prvi i zadnji put kod tog, iz susjednog grada!
Ali kako me doli bolilo cijeli dan, uzas.
Ayan sretno!
Pa dobro jel ja moram doci tu provjeravati ko je trudan?! :lol:
Sva sreca kaj sam freak pa uletim tu tamo proucavati simptome?
Dakle, Zenii, cestitiam ti bas sam se razveselila za tebe!
I apeliram svim bivsim odbrojavalicama, s koje god teme zatrudnile nek se jave u matcni ured odbrojavnja iz kojeg su startale da se veselimo plusekima! :lool:
Sretno svima :-*
Jagodice jel se cujes s Ives? Kako je ona? Par puta sam pitala za nju al nitko ne odgovara.
Hvala cure.
Kod mene nista.niti mali trud.imam osjecaj da cu preci termin.u srijedu imam pregled i znam da ce pocet s forsiranjem indukcije na sto mi se dize kosa na glavi.
Ionako sam zivcana i pod stresom kad se sjetim poroda.
Hvala cure! Ja sam imala indukciju, 38+1, beba je ostala bez kapi plodne vode! Rodila sam zbilja brzinom munje:)
Sad smo kući i ne skida se s cice
Hvala cure! Ja sam imala indukciju, 38+1, beba je ostala bez kapi plodne vode! Rodila sam zbilja brzinom munje:)
Sad smo kući i ne skida se s cice imao je 3200, izasli s 2960!
Čestitke frišlim mamama... :-D
Ja sam u petak bila na uzv-u, zbog ranog kombiniranog, sve je ok, bebica lijep raste, nosna kost je vidljiva, nuhalni je 1.2mm i sve ostale mjere odgovaraju za tjedne trudnoće... Osjetim tu i tamo lagano probadanje/grčeve pa mi je dala Spasmex tablete, piti prema potrebi... Mjerila je i cervix uzv-om (jer nije sad radila vag. pregled) to je ok, zatvoreno, 5cm dužine....
Jedino samu problemu, idem ujutro vaditi krv, a prije moram uplatiti iznos za kombinirani u pošti (za kbc sestre milosrdnice) a neznam točno koliko, 300 i nešto kuna, pa molim ako netko zna da mi napiše..
ja sam kombinirani platila 350 kn, ali cijene se razlikuju od laboratorija do laboratorija
kod nekih je i 400
nazovi ujutro lab i pitaj koliko je
Cure pomoc! Izgleda da mi curi plodna voda.onako lokva velicine dlana na gacama.nemam trudova bebu osjetim ali se jako umirila.
Da idem u bolnicu ili da pricekam?
u bolnicu
sretno!
joj, kako ja ne volim kad porod pocne pucanjem vodenjaka
a tako mi je bilo 2/3 puta
nadam se da ovaj put nece
Ayan, ja sam u prvoj t isla odmah nakon pucanja, jer sam isla na carski
u trecoj t sam cekala nekoliko sati, poceli su trudovi nakon nekog vremena i krenula sam kad su se nesto pojacali
dosla sam s tek 4 cm otvorena
moja se micala cijelo vrijeme pa cak i stucala
Ayan-sretno! javi novosti plz
lola, čestitke :heart:
Ayan, sretnooooo ~~~~~~~~~~