Ayan,cestitam!
Printable View
Ayan,cestitam!
Ayan cestitam! :)
Ayan cestitke od srca :*
Ayan cestitam! :heart:
Početno
Viki88 15.12.2016. (Ž) /
Tanita14 9.1.2017. (M) / 05.12
Marinche 12.01.2017 (/) /
Sanja 22.1.2017. (Ž) /
Sadie 1.2.2017. (Ž)
ljube555 2.3.2017. /
sejla 08.03.2017 (M) /
Vjerujem u bolje sutra 25.3.2017. (Ž) /
baby01 27.04.2017. (M)/
Cheerilee 06.06.2017/ (), 07.12
Black_girl
Narancica000
Zenii
Sybila
Kia cestitke na bebicama :*
Početno
Viki88 15.12.2016. (Ž) /
Tanita14 9.1.2017. (M) / 05.12
Marinche 12.01.2017 (M) 06.12
Sanja 22.1.2017. (Ž) / 14.12
Sadie 1.2.2017. (Ž)
ljube555 2.3.2017. (M), 15.12
sejla 08.03.2017 (M) /
Vjerujem u bolje sutra 25.3.2017. (Ž) /
baby01 27.04.2017. (M)/
Cheerilee 06.06.2017/ (), 07.12
Black_girl
Narancica000
Zenii
Sybila
Ayan cestitam!
Ayan i kia, čestitam! Druga sam na listi!
Ayan i kia-cestitke!!!!!!
Ja sam bila na pregledu danas.
Princezica je super! Cervix 33mm. Pijelon na gornjoj granici, ali od unazad 3tj.,stagnira. I nema pritiska na bubreg. Yeesss!!
Teska 2kg.
Kontrola za 2tj., i onda kontrole u bolnici.
Mirovanje jos 2tj. A voljela bih jos 4tj.izdrzat tj. do punih 37tt
Sanja-drago mi je da su nalazi dobri. Još malo i evo te s ove strane priče :-)
QB jedva cekam!
Bas mi je jucer rekla da nismo radili amniocintezu da bi sa mjerama desnog bubrega bila jako, jako zabrinuta!
Ayan, čestitke!!!!! <3
Sanja, super za lijepe vijesti, curka je dosta velika, još par tjedana i čaroban susret može komotno doći :zaljubljen:
Jutros sam vadila krv, pa ćemo vidjet kako je štitnjača. Naručila se na 3D/4D 22.12., pa jedva čekam da se gledamo i dobimo slikice/filmiće :zaljubljen: Danas sam 26+1...
Mislim da sam kolko/tolko `odlučila´ u vezi poroda. Želim VBAC, ali ako mi se posreći da uspijem dočekati vlastite trudove, porod krene svojim prirodnim tijekom i nema kontraindikacija za suprotno. Ako će iz nekog razloga porod opet morati biti izazvan, onda mislim da ću odbiti indukciju i radije na cr...s obzirom da je i prvi put indukcija (par sati s trudovima na dripu) na kraju završila s cr, onda mi se ovo čini `lakše´...i u tom slučaju spinalna, ne opća ko prvi put, tako da budem svjesna i da se odmah ugledamo :zaljubljen: U toj cijeloj priči me jedino frka igle u kralješnicu, inače mi igle nisu problem, al ovo :scared:
Nisam vidi post od kia-e, a vidim da svi cestitaju, pa... Kia, cestitam!!!
Dobila sam nalaz kombiniranog, nalazi su u biti uredu veli gin...
rizik za SD je 1:1270
rizik za Ed i Patau 1: 100000
a biokemisjki za DS je 1:218 (to je nešto granično pa je rekla da mogu još nifty napraviti, al u dogovoru s mužem neću, držim se ova dva prva pokazatelja i uzv-a)....
Jedino ću još 4D napraviti i to je to
el netko imao takav nalaz? Sličan?
Hvala svima od srca.
Mi smo dobro. Bilo je brzo i bolno, pazite sto zelite meni se zamalo ostvarila zelja da rodim u autu ili liftu.
Princeza je vec u rađaoni pocela dudati i ne skida se sa sise, uzivamo jedna u drugoj...
Vrijedilo je...
cestitke curke!!! vidim da se i ja lagano pnjem na vrh...ehheheehe...pa shodno tome i uredjujem pomalo djeciju sobu...rijesavam svoje strahove da mi nece nista biti spremno na vrijeme....iduci tjedan startam s pranjem i peglanjem...juuhhhuuu...
Bravo Ayan :-) Ja baš sanjala noćas da sam rodila doma u kupaoni, i još si kao mislim, pa wow, kak je bilo lako :lol:
Marinche i mi smo u radovima, doduše mi adaptiramo i namještamo cijeli novokupljeni stan pa znam sve :-) Dočekan je moj san uređenja i oslikavanja dječje sobe :zaljubljen:
Sanja, je slažem se, da sam u prirodnom porodu isto ne bih epiduralnu nikako, baš zbog tog straha od igle u kralješnicu....u svakom slučaju si želim vbac...ali ako će baš morat biti cr, onda trenutno više naginjem spinalnoj jer je navodno i za bebu bolja, opća im kao smanji i apgar što nisam znala (Ema imala 8/10, nisam bila dobila objašnjenje). Iako stvarno nemam neg. iskustva ni iz opće. Pričat ću još s dr, imam vremena :-)
Srećom, tsh je ok, 2.8.
Cherilee, mislim isto da je nalaz ok, pogotovo ako je i nuhalni nabor ok, bitni su ovi drugi pokazatelji, a ne toliko postotak prema dobnoj skupini....
Ayan bravo!
Sanja moj prvi porod je bio cr pod spinalnom i sve je super proslo pa ja nemam strah od te injekcije u kicmu
zapravo, trenutno untenzivno razmisljam o epiduralnoj :mrgreen:
a ono, imam jos vremena do poroda, sto put cu se jos predomisliti
ayan, joj, baš lijepo :)
cure, ima koga ovdje s endometriozom? mene su počeli brinuti zapravo dosta jaki bolovi, probadanja, iako znam da su normalni za prvo tromj, imam osjećaj da su prejaki. malo sam guglala i našla da žene s endo, pogotovo ako su prošle operacije, imaju ful izražene bolove u prvom tromj. rastezanje priraslica, ožiljkastog tkiva i svašta. ne boli me samo na jednoj strani, nego posvuda. probudi me bar 3-4 puta po noći, a ponekad završim i u suzama. ne mogu reći da su kao menstrualni, jer moji m.bolovi krenu iz trbuha ali se vrlo brzo prošire cijelim tijelom i onda nastane totalni pakao, tako da je lakše i drukčije. i prođe za par min. pa me zanima kakva su vaša iskustva? koliko je vas boljelo, ako uopće, u prvih par tjedana? nema nikakvog krvarenja, to bi htjela reći. na utrogestanu sam 3x2.
eh...ako mi netko može objasniti popis ja bi bila jako sretna :lol: gledam ga i gledam, pokušavam shvatit što znači prvi, a što drugi datum, ali mi ne ide :lol:
Ayan, bas lijepo! :heart:
Sanjo, supet za dobre nalaze!
Sanja, a kakav je plan, s obzirom na bubreg?
cekate da krene porod ili je ipak indukcija planirana?
sori ak si vec pisala, malo zaboravljam u zadnje vrijeme :trep:
e, i da se pohvalim, sinoc je curka tak jako udarala da je i tata mogao osjetiti to lupkanje :heart:
Čestitke curkama na bebicama. Ayan ❤ za brzi porod i curku ☺
Sanja bravo za nalaze i bebicu ☺❤
Ginger to ona ide: kuc, kuc ima koga ja sam ❤ i da, ja bi ovaj put epiduralnu jedan veliki + za to ☺
Ovako intenzivni su već izmedju 10/12 tt prošli, onda je bilo super, kasnije su me križa rasturala, stalno neko boluckanje. Doktor na Poliklinici je isto to pripisao brojnim ožiljcima i priraslicama.
Moj savjet - doji do škole:lol:
Nisam imala ciklus i ništa me nije boljelo:mrgreen:
Znaam kako ti je :lol:po pitanju memorije!
Hmm plan! Ima ak prede 10mm. Onda beba mora van. Za sada je oko 8mm i dobro je sto lijevi stagnira na cca 5mm vec tjednima, a ovaj desni se nije povecao od zadnjeg pregleda.
Sad sam na kontrolama radi cervixa i bubrega na svakih 2tj. Tako da je zasticena,tj redovito pracena.
14.12 sam kod nje, 29.12 u bolnici. A sa 01.01 punimo 37tt. i onda se vise necu opterecivati. A do tada sam na mirovanju i full sam na iglama!
Eto ugnjavih tek sad :mrgreen: