Ja stol stavljam pod prozor.
Mi imamo ovakve slične lampe, sada mislim klincu kupiti ovu:
http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/60370183/
samo bijelu.:-)
Printable View
Ja stol stavljam pod prozor.
Mi imamo ovakve slične lampe, sada mislim klincu kupiti ovu:
http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/60370183/
samo bijelu.:-)
Na bijeli zid bijeli drveni okviri i u malo većoj dimanziji neke obiteljske fotke, profi napravljene?
Imamo crno-bijele i one u boji. U dvojbi sam pa nikakve nisam ni stavila, a neke su mi divne. Bijelo je štošta, kauč je smeđi. Pomišljala sam i da stavim na bijeli hamer otiske naših stopala u zlatnoj nijansi, ali volim jednostavnu toplinu, ne kič pa ni sama ne znam.
To sve ovisi volis li ti to
Recimo, ja ne volim fotke po zodovima, ali kod drugim mi zna biti lijepo
ne znam koliko si fotki mislila staviti, ali ako ih imas vise, razmisli da ne budu istih dimenzija niti boja okvira, pa ih pametno grupiraj
kad vec imas. Ijeli zid
Kad kazem da su okviri u vise boke, mislim iskljucivo na bijelo, crno i drvo
moze i boja, naravno, ali cini mi se da vi niste ti tipovi
Hvala! Očito ni meni ideja nije najluđa kad ih već ne stavljam, mada, kažem, imamo divnih. Još su mi ružnije foto-tapete ili kako se to već zove.
Npr. moja mama je na bijeli zid (imaju tamno smeđi, dosta i starinskog namještaja) stavila male, nejednake tamnosmeđe okvire i crno-bijele obiteljske fotke npr. tri stare tetke koje sjede na stolicama ili pradjeda sa ribarskim štapom i to zaista izgleda kao mala galerijica i svi zastanu pred njima. To mi je ukusno i ima neku toplinu, priču. A ovo mi očito nije najluđe rješenje. :roll:
Možda onda koju u manjoj dimenziji u bijelom okviriću stavim na mali stolić za knjige koje se trenutno čitaju ili ako me bude bola praznina te zlatne otiske stopala od nas troje napravm. :unsure:
Slike mi baš mogu poružniti ili podići prostor.
trebamo "srediti" kupaonicu dimenzija 150×160 cm
misli li itko da mozemo ugurati u nju perilicu?
gdje kupiti tus kadu (onu visoku), umivaonik?
i svaka nam slavina crkne nakon 2 mjeseca jer smo u prizemlju zgrade sa 17 katova pa je pritisak vode 7 bara umjesto 3-4 kako je u normalnim cijevima: ima li tko ideju kako to rijesiti?
Hvala
u toliku kupaonicu ne možeš ugurati perilicu
nikako
ali baš nikako
u jedan kut tuš kada 90x90 (ni slučajno ne stavljati manju)
s jedne strane kade je umivaonik (na strani koja je 160)
s druge zahodska školjka
i to je puna i prepuna kupaonica
pokušajte staviti ugradbeni vodokotlić, da uštedite prostor
duboke kade ja kupujem u ferotermu
i sve ostale sanitarije
ima predivnih umivaonika po 300 kn
i školjki
investiraj u dobru dasku
pipa... naglasi kad kupuješ da je pritisak veći od uobičajenog
jooj to sa slavinama je sizifov posao. kupili neku "posebnu" pa nije islo. vec mi dodje da trzaim zgradu da ih mijenja...
pogledam u ferotermu sta ima... a bas bi nekako i neku malu perilicu...
Neki majstor? jedan iz sesveta nam je radio al sam izgubila broj...
tipska. Kupili smo jučer opet novu , bakelitnu - MM kaže da takvu ima preyica - ali nemaju niti jednu boju osim bijele. Trebam još jednu pa pucaj.
a kaj da radim s ovom bijelom - nalijepim naljepnice ili nacrtam nešto, pa požutiti će vrlo brzo. Ali prodavačica je rekla da je to najbolja.
Mi smo već izmijenili toliko WC dasaka, da nije normalno. kaj nije tatek otvorio na rodi topic na tu temu?
ne sjećam se teme
mi imamo od prvoga dana istu
kupljena u kompletu sa školjkom
12 godina stara, a mislim da bih je komotno mogla vratiti u dućan i da nitko ne skuži da nije nova novcata
ja i volim bijele, ne volim one miševe sa sirom, dupine, školjke... slatko mi je to kod drugih, ali ja ne bih
ne znam ima li tih šarenih tako kvalitetnih
kad dođeš doma, pošalji mi tip školjke, pa ću vidjeti
OK. a možda je ipak davor otvorio tu temu. fakat, kaj je stim dečkima.?
A kako ću ja znati tip školjke? - jučer smo kupili tu bijelu dasku. kaže MM da preyica ima sive. sada nam treba još jedmna, a da ipak nije bijela. I ne mora imati miševe i sl
trebalo bi negdje na njoj biti otisnuto
o kakvoj preyici ti pričaš?
jel to neka "kušačica" daski za wc?
Draga Apricot ne mogu ti poslati poruku: moze ponovno broj majstroa iz Sesveta: bili super zadovoljni
naša se isto dobro drži već 5 godinu. Imamo Inkerovu i znam da sam pazila da ju lagano mogu skinuti. Možda se sjetim koji je model, sjećam se da sam ju morala naručiti jer taj model koji je meni odgovarao nisu imali odmah u dućanu.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
glupa saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmm
nisi. samo si se previše odmorila
Naša je kupaona 140*170cm...sad ne znam dali tih 10cm + i - na jednu stranu toliko znači, ali nama je stala perilica i izgleda super, nije skučeno i svatko tko je došao je mislio da smo čak proširili kupaonu.
Kada je 80*80, poluokrugla. MM ima 1,85m i 100kg i najnormalnije se tušira u njoj. Je da bi ja kadu 100*100 ali kad nije moglo, super je i ovako. Perilica je ona plića od 40cm, ali širine 60cm. Imamo mali umivaonik, ali duboki sa ormarićem ispod i ormarić s ogledalom iznad.
Mi kad smo zamišljali raspored iscrtali smo po kupaoni hrpu prijedloga da vidimo kako bi izgledalo...ono baš po podu i zidovima crtali.
Ispalo je puno bolje nego smo zamislili.
80 x 80, pa još polukružno...
svaka čast tvojemu mužu, ali ja u to ne stanem
ne mogu laktove saviti dok perem kosu
umivaonika ima malih, naravno, ali ako planiram u tom stanu živjeti duže od deset dana, ipak bih da je veći
može se svašta utrpati
ali je pitanje je li nam važnija komocija ili što?
ako netko ima mogućnost perilicu staviti izvan kupaonice, zašto kupaonicu opterećivati?
ako ikako mogu, nikome ne stavljam umivaonik manji od 57 x 47 cm
niti tuš kadu ispod 90 x 90
josipa želi duboku kadu
a nje nema tako male normalne, vjeruj mi
niti polukružne u koju možeš ući jer ima onaj dodatak za sjedenje
zapravo uopće ne znam za koga to rade
evo fotka
dakle, vanjski gabariti 80 x 80, kad se oduzme ovaj vrag za sjedenje, ostane 60
pa neću u vlastitoj kući glumiti karijatidu
http://www.gea.co.rs/uploads/4/3/7/6...50/5976911.jpg
A gle, ako stane MM i to bez problema, stala bi i ti a bome nisam ni ja mala. Kako ne možeš laktove saviti, pa kolike ruke imaš :).
Naravno, ako netko ima mogućnost ne gurati perilicu, ali mi nismo imali i ispalo je super, ni mi nismo mislili da će tako biti. Umivaonik ne znam sad koliki je, ali prije ga nismo ni imali tako da je nama sad savršen.
neću se nadmudrivati :-)
ali preporučam svakome kome padne na pamet kupiti kadu 80 x 80, pa još i polukružnu, neka u dućanu uđe unutra i isproba
to je stvarno krajnja nužda
ono, ako ne postoji drugačije rješenje
mi vidjeli kod jednih ljudi takvu polukruznu al bez sjedalice... provjerim odakle
Ma nije nadmudrivanje :) .
Stvarno iz iskustva kažem, imamo tu kupaonu godinu dana i par puta sam pitala MM-a jel mu malo mjesta i kaže da nije. Meni ne da nije malo mjesta nego mi je taman. A gle, netko tko je navikao na veću kupaonu i prostranu kadu, njemu će biti katastrofa, ja sam cijeli život u maloj kupaoni. Je, da bih ja rado duplo veću kupaonu ali nemam ju i ne žalim jer mi u ovoj ništa ne fali.
mitovski, pretpostavljam da ste perilicu stavili da dulju stranu
pa je ona uzela 60 cm, kada 80 i za umivaonik je ostalo 30?
a na drugu stranu kada plus 60 cm za zahodsku školjku?
Ne, perilica i kada su na strani 140 tj mislim da je nekih 145 jer ima par cm između perili ce i kade (80+60), na suprotnom zidu je umivaonik, a wc školjka je na onom zidu gdje je drugi kraj kade (170cm zid) i nasuprot tom zidu su vrata. Baš ću poslikati i staviti sliku da vidite da nije strašno :) .
ne mislim ja da je strašno
ali ja nisam za nategnuta rješenja, ako se mogu izbjeći
a čini mi se da josipa ipak ima drugu mogućnost, ako već pita
Gdje ima najmanjih mogucih umivaonika za wc? 22 cm recimo
bauhaus, feroterm
Mitovski i ja imamo istu kupaonicu... Barem sam tako zaključila iz opisa. Jedino je kod nas kada 80*80 a nije zarobljena. Ja sam u toj kupaonici već 7 god i stvarno je ok. Ima sve što je potrebno. Mašina je ona uža i to je to... E da, i vrata se ne otvaraju u kupaonicu jer imam i dosta velik umivaonik pa ne bi stalo :)
jooj ne znam cure sta bi rekla. moja perilica je trenutno u kuhinji i NEMA boljeg rjesenja pa bi sad to strpali nekako u kupaonicu
mjerimo vec dva dana
a gdje su vrata?
ima li prozor?
ili stavi sliku tlocrta ili opiši
zašto mičeš perilicu iz kuhinje?
ja sad radim jedan stan u koji stavljam perilicu U kuhinju, kako bih kupaonici dala više prostora
Iz vlastitog iskustva cu ti reci da nismo ni sekunde pozalili sto smo perilicu iz kuhinje maknuli u kupaonu. Nas stan je mali i isto nismo imali puno mogucnosti. Ja se nisam htjela odreci npr ladica u kuhinji da bih imala komadic kupaone vise. Draze mi je bilo vise prostora za odlaganje u kuhinji.
Vrata od kupaone smo isto okrenuli prema van i bojali smo se jako da ce biti skuceno i da se necemo moci okrenuti, sad vidimo da je mogla stati i kockasta kada i veci umivaonik i opet bi bilo dovoljno mjesta.
Bitno je naravno i gdje su ti vrata i prozor. Kod nas nema prozora a vrata su taman na mjestu da ne smetaju.
Imamo kadu 80x90 (očito nije polukružna):mrgreen: i stanemo i MM i ja u nju istovremeno.:mrgreen:
Da, nisam htjela reci, ali evo kad si ti Anemona napisala, stanemo i ja i MM u polukruznu 80*80, pa mi nije jasno kako Apri ne bi mogla kosu oprati :) . Istina, bolje bi stali u neki jacuzzi ali nije nam u rangu :) .
Mi u jednoj kupaoni imamo 80x 100 (mislim) polukružnu... dovoljno za tušnuti se.