OKNP,Sretno želim da ti ovaj puta uspije.
Printable View
OKNP,Sretno želim da ti ovaj puta uspije.
Evo, češke cure (dečko milivoj nam je daleko:-)), da ne otvaram posebnu temu jer nas je malo- Zg češka kava u četvrtak, iza pola 5, u gradu, pa ko želi i može, neka dođe.
Cure,da sam bliže i ja bi došla na kavu.
Uživajte i popite jednu za mene.
Pusa
OKNP hvala na info o smještaju.Baš šteta kaj nisam blizu zg.I ja bi jednu zguštala s vama!!!
Pozdrav svima!
Jutro cure,
Kako vi računate dane ciklusa?izgleda da mi je M malo uranila(26 dan) jutros vidim malo na papiru kada sam se brisala.
Od drugog dana trebam primati inekcije pa me zanima jel onda danas računam kao prvi dan?
pozdrav cure,vezano za kavicu u zg da sam bliže i ja bi došla što nije isključeno da neću jer sad sam zvala u vinogr.kad ću doći po ljekove pa mi je rekla da zovem u srijedu što znači vjerovatno u četvrtak putujem u zagreb pa ako se snađem javite di trebamo piti kavicu pa možda i dođem,olea ja sam do sad uvjek računala prvi dc onaj dan kad mi se pojavi to što se tebi pojavilo,ali ako ti nije jasno vjerujem da će ti mirna pojasniti
opa,hvala i ja tako mislim ali poslat ću Mirni danas mail jer smo se tako dogovorile.
Onda sutra poćinjem sa pikanjem.
olea, trebala bi pravo procuriti negdje do 5, 6 popodne (ali svaka klinka ima drugačije mišljenje o tome, provjeri s Mirnom).
opa, kava će biti na otvorenom jer su najavili lijepo vrijeme, atrij arheološkog muzeja (u Gajevoj).
ok mare vidit će kad će mi reći da dođem, a ako se ne izgubim po zg vidimo se
Čestitam ovdje PFC trudnici, mojoj transfer cimerici!
Hej curke i ja se pridružujem čestitkama, meni je danas 14dpt i nočas počeli grčevi i u leđima i trbuhu i glavobolja i danas malo krvi, a test na 12dpt popodne sam ga radila u nedjelju i bio je negativan, a vraćena su mi tri embrija stara 48 sati četverostanična.
Jedino mi bilo čudno što sam grčeve imala još prije 5 dana tj u noći sa četvrtak na petak, al eto sada opet nočas i malo danas i sada eto malo i roze krvi, ko da se menga probija.
Pisala sam doktorici da vidim što će mi reći i tako.
Ja misli da ništa od ovoga puta, a najgore mi je u svoj prići što mi nije ništa ostalo za zamrznut.
hop, draga jel možeš ikako otići izvaditi krv? to ti je ipak sigurnije od bilo kojeg testa. jel ti se javila dr?
držim ti fige da još nije gotovo!:love2:
Hej draga moja, pa daj kako si mi ti, može i na pp.
Pa nema te i nema!
Pa mogla bi , al tak nemam živaca, test sam radila u nedjelju popodne 12dpt i bio negativan, a grčeve imala u noći sa čet na pet, pa mi to bilo čudno d anije implatacija jer onda mi bio 23dc, a danas mi je 14dpt i 27dc i nočas grčevi i danas malo krvi svjetle, a možda još jedan test ak ne procurim za potvrdu, pa neznam, doktorica rekla test sutra 06.04, al danas sam joj pisala da joj objasnim situaciju, prije pol sata sam joj pisala ali nije se još javila, pa ćemo vidjeti što ćw mi ona reći, svoje mišljenej.
Ja sam si popila normabel i sad sam super, a mogla bi i pivu ha, heh eh.
Joj a tak sam jadna, a dan prije transfera i na taj dan sam ti izgubila glas a temperatura oko 38, što da ti kažem i imal tak probavne smetnje , ma užas, sve naopako krenulo.
A kao si mi ti, koj ti danas dan?
hop kaj ti je inbox pun?
ajoj draga baš mi je žao ali ne treba gubiti nadu,napravi ti i nalaz krvi to će najsigurnije pokazati
đurđa, super!
opa, napiši pp da se dogovorimo za sutra!
hop, jesi izvadila krv?
m arta, missixty, kako je?
curke ćao, moram vam reći da idući tjedan mi stiže rješenje koje je nadam se pozitivno :-D ( imaju dva potpisa, još se čeka treći )
OKNP brzo ti putuješ, avionom ideš??? da i meni bi pasala ona kavica u zg, samo što je malkice too too far away....:coffee:
Cure drage, jesam izvadila sam krv, eto upravo došla i sada čemo vidjeti, mada se ne nadam, jučer mi je malo išlo krvi , danas ništa i danas mi je 15dpt i 28dc.
draga držim fige da ipak okrene na dobro
Pozdrav Cehinjice!
Hop nadam se da ipak nije m!:-x
Faith sretno sa rijesenjem!!
Hop tu jos moze biti svasta...mozda je ta krvca od jucer vjestica koja je trebala doci ali...zna se zasto ne moze!!!:mrgreen:
Napeto cemo iscekivati jedinu i mjerodavnu tetubetu!
hop, i meni je, ko i Seli, obećavajuće da nema više iscjetka, napeto čekamo!
Hvala vam cure!
hop:love2: i ja cekam i nadam se da ce sve biti ok:klap:
Mare koja je to nova trudnica koja je bila sa tobom u Pragu na ET nikako da skuzim jako sam happy za nju:klap:
pretorija, ta cura nije na forumu, al sam to napisala da se vidi da PFC ima svoje trudnice, samo nisu sve ovdje.
Pozdrav cure,
evo ja danas obavila bockanje.Primila sam 1 inek.Decapeptyl 0,1 mg,sutra primam 2 gonala i 1 deca.
Jel gonali idu jedan za drugim?
Đurđa sretno sa riješenjem.
Hop još ništa nije gotovo.
olea ja sam ti gonale mješala 3 u 1 tj.tri praha sa jednom tekućinom i tako da sam se samo jednom bola,tako ti je jednostavnije i to su mi u citu radili
Cure moja beta je 0.05, eto ništa, nažalost, sljedeće što moram napraviti je izvaditi AMH,pa ćemo vidjeti, kako dalje,jer sam i slabo odgovorila na stimulaciju.
Puno sreće svim čekalicama i onima koje se spremaju.
Ja sada moram malo se povući dok mi s esve ne slegne.
pusa svima!
Drage moje, ja se još nisam ohrabrila telefonirati u hzzo...
Hop, žao mi je, samo hrabro dalje.
Olea77, drago mi je što si uspjela izboriti svoje lijekove, šteta što si morala sve to prolaziti :-( za nešto što ti normalno pripada.
Svima koji su se spremaju skoro prema Pragu, mislim na vas.
Hop,bas mi je zao!!:-(
Uzmi si vremena koliko ti treba i hrabro u novi postupak!
Steta sto odmah u Pragu nisi izvadila AMH,bio bi ti vec gotov nalaz,a kosta gore nekih 20 eura.
Ma znam,tko bi mislio na to..covjek misli da ce ostati trudan i bas ga briga...
Draga,samo hrabro dalje u izradu novog plana...:heart:
Markica jesi poslala molbu HZZO (cini mi se za FET)?