Kod pune stimulacije pauza iznosi šest mjeseci, barem tako traži dr L.
Printable View
Kod pune stimulacije pauza iznosi šest mjeseci, barem tako traži dr L.
ako ne uspjije a hoće.. možeš u polustimulaciju a meni je to zakooooon!
sretno!
da polustimulacija je puno bolja,(jednostavnija)iako ti nece trebati,držim ti fige bubi :)
Hvala curke.
Jedva čekam da krenemo (tko bi rekao da ću se veseliti inekcijama ikada :-) )
Očekuj najgore, nadaj se najboljem...
tikica 78interesira me da li si nakon transfera mirovala ili si išla radit? što preporuča dr.L?
nati inače sam uvijek mirovala zalijepila se za krevet , ovaj put ležala prva 3 dana i onda išla raditi i mislim da mi je to pomoglo da se bebice uhvate, malo sam se kretala , cirkulacija je bila bolja a i nisam toliko mislila samo na to..
ana- a zašto ga lijepo ne nazoveš i ne pitaš šta i kako.. imaš broj ako ne dam ti ja..:)
cure su ti vec odgovorile,ovdje u mojoj klinici je za ponovni stimulirani isto 6 mj.pausa.Pitala si me kako mogu izdrzati do 8.mj.,al imam ja jos jedan adut u rukavu a to su moja 2 smrzlica,pa ako ne uspije ja idem kod Lucingera kojeg sam vec zvala i dogovorila se.Odmah planiram dalje jer mi je tako lakse podnijet razocarenje..a ti ces uspijet iz ovog pokusaja ako bog da...pozz
Tikica hvala. Ovaj put sam turbo napuhnuta i cijelo tjelo me svrbi, otalo ništa. temeperature nema.
pa svima nam više odgovara polustimulacija, očito svima koji smo osamdeset i neko godište. za mene je isto ovo pjesma za razliku od prosli put. rekao mi je L. da je to od hormona ali nije me tako svrbilo prvi puta, možda od estrofema, jel piješ to? daj si u potpis stavi kad vadiš betu da znam pratiti.
da moguce je i ja ih pijem,beta mi je 24.0,evo mjenjam potpis:-)
samo da vam kažem i mene je koža svrbila nenormalno a jogurte sam tamanila ko blesava.. kairad i Elena mislim da ste mi vas dvije trudnice.. :)
ja obično nisam nikad imala nikakve boli, a jedino ovaj dobitni put sam imala neku bol 4dpt i to ne po noći kako cure kažu nego po danu počelo je oko podne ali nije bilo oštro
više kao da mi se neka upala stvara na jajnicima i maternici, tako da sam do navečer jedva na noge stala imala sam osjećaj da će mi sve pospadati dolje..a ujutro ništa više od te boli nije bilo.. ma jako čudno.. možda to i nije bilo to..
a kažem ti znam jako puno cura koje ništa nisu osjetile i nikakve simptome nisu imale a uspjele su. to nije pravilo svaka od nas je drugačija.
bas krasno. bila sam danas kod l. kaze da sam jako napuhnuta i nije mi dao inekciju zadnju brevactida. bio je zadovoljan. eto mene tek danas propada sa svih strana. do sada nista. i opet pojela 2 jogurta i voce taman ko blesava, cisto za usporedbu, ponekad 2 mjeseca ne stavim u usta niti jabuku.
Lijepo je vidjeti pozitivnu betu, ali to nije ni pola puta..sretno draga!
Ma ja ti to kažem iz dobre namjere ja sam mislila samo da mi je vidjeti pozitivnu betu, i vidjela sam je..ali evo kak sam prošla ali ja nisam bas neke sreće , to sto se meni dogodilo je jako rijetko, naime moj Spontani je bio najvjerojatnije zbog infekta koji sam unijela s utricem ..eto sta ti je sudbina, zato želim da vam svima pomognem svojim iskustvom da ne patite kao ja i da se nikome ovo ne dogodi nikad vise!
Joj draga moja, ma ja sm to tako napisala čisto da znaš ..bojim se da kukam previše..malo mi je teško užasno mi nedostaju moje mrve..jos se ponekad uhvatim da držim ruke na stomaku..ali znam da će bol u srcu proci tek kad ugledam dr.L , a dotad ima jos tri mjeseca i želim svima vama pruziti podršku i slaviti s vama kad objavite betu! A znam da ćete imati plus ovaj put! Ti, Elena pa onda m@tt i svi dr..
tome se svi uvijek nadamo.
Tikica :love2::love2: hvala ti na ovome.
Doči će i naše vrijeme, mora. Drži se draga i veseli se ponovnom susretu s dr.L. jer on će ti pomoći i opet dati nadu. Nikad nisi rekla kako se tvoj dragi nosi sa svime time? Sigurno mu je isto užasno teško. :-( U mislima ste nam oboje. :love2:
Hej draga jel te jos drzi bol? Cuj bebice se ukopavaju moze biti od toga, ja sam isto imala često navečer. Neka stezanja. Popij magnezij tako je meni rekao dr.L.
M@tt moj dragi je bio uvijek uz mene kao podrška , ali otkako nam se ovo dogodilo mislim da je tek sad pravo i cijelim srcem počeo željeti tu bebu. Mislim da mu dosad nije sve to skupa došlo do glave jer toliko promasenih postupaka nekako čovjek gubi nadu da je to uopće moguće, a sad kad sam uspjeli , kad je bi toliko sretan da će biti tata, kad smo napravili sto novih životnih planova , i odjednom sve se srušili kao kuna od karata, sad mu je jasno .. Sad mi je jos vise snaga i podrška da idemo dalje i borimo se jer da nije njega vec bi ja bila na psihijatriji..on i drL su moja dva muškarca koji mi daju snagu da idem dalje..
Kiarad pa ti za 6 dana vadis betu! Jupiiiii!!!
Kiarad bit će ti ovaj put dobitni, vidjet ćeš :-)
Nego cure, kakav protokol ste dobili kod dr. L.?
Ja ću znati za tjedan dana što mi treba, ali neću baš imati puno vremena za nabavku lijekova pa da znam otprilike što on daje da se mogu raspitati gdje je što najpovoljnije...
Kod njega obično klomifeni, gonali, superfact sprej,estrofem,decapeptyl,brevactid..tak je kod mene ne znam jel netko nesto drugo dobio..
Tikica, jedva se prezivjela ovu noc. Krenulo je boliti oko 3 kako najjaci menstrualni bolovi, zviznula sam normabel i nakon pola sata zaspala a ujutro neopisiva bol kod piskenja. Suze su mi isle. I trbuh mi se za duplo smanjio od jucer. Ne znam, ja mislim da nista od toga. Sad me jos uvijek malo boli. cudno boli.danas je 8 dnt.
kaj nije trebalo boliti ne znam, 5 dan, a ne sad. nista mi vise nije jasno. temperature nemam.