~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ♥♥♥
Printable View
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ♥♥♥
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Sunce malo ❤️
Sent from my iPhone using Tapatalk
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
:heart:
Da vam se malo javimo :ghug: Zadnja dva dana se ne mogu nešto požaliti. Maleni je koliko-toliko dobro (puj puj) :-). Dosta smo bili zajedno pa smo imali vremena za ljubljenje, maženje, čitanje priče, rezanje noktića, pravljenje zurke, mazuckanje i sl. Čak je danas nakon duuuuuugo vremena osvanuo i jedan spontani osmijeh na njegovom licu. Mora da se sjetio nečeg lijepog :roll: Trenutno pregovaramo o nabavci aparata za doma, pa nek nas čekaju ako ikad bude dovoljno stabilan da ga uspijemo odvesti domu svome. Ali ne razmišljam o tome, niti sam utučena jer sam svjesna njegovog stanja i činjenice da je tu na sigurnom. Samo mi je teško kad dođe dan da ga gotovo ništa ne vidim. Nadam se da će i sutra biti jedan lijep dan :-)
~~~~~~~~~~~~~ za lijep sutrasnji dan!
:heart:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za lijepi dan :heart:
<3 za što više osmijeha na njegovom i tvom licu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Muma, neka svaki dan bude još ljepši...a neka vam rođendan bude naj naj. Nadam se da ćete moći nekako lijepo proslaviti :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Muma draga :ghug:
Želim vam i sutra i svaki sljedeći dan da bude dobar i zajednički! <3
:heart::heart::heart::ghug:
:heart: radujem se s Lavićem i tobom... i želim vam sutrašnji lijep dan.
:ghug: neka vam svaki iduci bude još bolji
Lavicu se rodjendan uskoro?! Juhuuu kakvog li veselja!!
Ljubim oko veliko!
~~~~~~~~~~~~~ za dobre vijesti i dalje
:heart::heart::heart::heart::heart: za malog hrabrog lavića !
Ajde neka je dobro i nek se što više osmjehuje. To vam želim od srca!!!!! :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
si možda dobila kakvo rješenje s komisije za produženje njege?
za sutrašnji i svaki sljedeći lijepi dan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~ za ovako lipe vijesti svaki dan
~~~~~~~~~za puno puno dobrih vijesti!
za spontane osmijehe:heart:
Drži se mali laviću, mislimo na tebe!:ghug::ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za osmijeh svaki dan :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~:heart:
jelena.O rješavanje moje situacije nakon što istekne godina dana je pravi fijasko. Traže na HZZO da potpišem izjavu da mi dijete nije trajno ili povremeno/tjedno smješteno u bolnici ili bilo kojoj sličnoj ustanovi - i to pod krivičnom i materijanom odgovornošću! Ako on i dođe doma i ja dobijem tu njegu do 8. godine, kako ja mogu to potpisati kad znam da ćemo se vući po bolnicama... No dobro, riješit ćemo to nekako valjda. Muž je zadužen za papirologiju jer ja nemam živaca ni da razmišljam o tome.
Danas sam dobila papire za naručivanje aparata za kućnu ventilaciju. Naravno, ako Lovro bude ikad spreman za to. Trenutno se ponovno stvara perikardijalni izljev, pa je dobivao fleke po licu, pa je čudno/teško disao (unatoč respiratoru)... svašta nešto :kbell:
Miško naš najljepši drži nam se,bori se tako da budeš snažan i uskoro ideš svojoj kućici sa mamom i tatom.
Grlimo vas puno,puno i šaljemo još više pusa! :ghug:
Muma snazna si zena, majka
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za dobar dan :ghug:
Malo i lijepih vijesti - Lovrin vršnjak, koji je bio jako kritično, se zadnjih dana uspio izboriti i sutra ide na odjel, a jedan mrvicu mlađi, koji je dva mjeseca bio u intenzivnoj, sutra ide doma s aparatima. Jako sam sretna zbog njih. :-D
Nevjerojatno! Pa zar nije upravo tome namjenjena ta kategorija produzenog porodiljnog/brige za dijete? Djeci koja trebaju posebnu skrb, bas zato jer su bolesna ili s posebnim potrebama.
Za dobar dan, i jos puno takvih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za vas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vibramo...puse!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart::heart::heart:
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
ma dječica su takvi borci da je to nevjerojatno!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:ghug: