Narancice - ma jučer sam popiškila minus, na 14dpo tako da se ne nadam više... Stvarno čekam M sada :)
Printable View
Narancice - ma jučer sam popiškila minus, na 14dpo tako da se ne nadam više... Stvarno čekam M sada :)
Ali Mona 14 dpo je jako malo. Ako i je doslo do trudnoce, treba osjetljivi test da bi ju detektirao. Nista to jos ne znaci...
14dpo je već dan kad bi trebala dobiti M, mislim da se pozitivan test vidi i par dana prije toga... već nakon implantacije, ok postoje iznimke, ali rijetko...
Narančice ne znam koji mi je dpo jer nisam ovaj mjesec ništa pratila.
Nemam nikakvih simptoma, ne nadam se ničemu, ma nadam se al ne vjerujem. Trebala bi doći nemam pojma, danas, sutra, prekosutra. Šeta mu 24 do 26 dana.
Vidim ja da je ovdje prosuto puno trudnicke prasine-vagon prasine. Nase trudnice misle na trudilice. Mami, Mona ~~~~~~~
Nisam luda, ne uopće.
Sad sam išla pogledat jel ima negdje ljubičaste boje, nisam je vidjela. A iscjedak se razvlači.
Mami to je dobar znak. :)
Iva, svaka cast! Vjerujemo u super ishod! Vibram na najjace da se mala bubica pojavi.
U tako ranim tjednima treba se boriti do zadnje. Ja sam u 10 tjednu amenoreje isla na prekid patoloske trudnoce (bio je plodic ali nije se razvijao i nije bilo otkucaja srca), i jos se nekad pitam jesam li mogla jos tjedan-dva dati sansu, iako doktori svi govore da nije bilo sumnje. Kromosomska greska.
Zato drzim najvece moguce fige da tvoja gin bude u krivu!
Iva, drz' se! Meni je koj blighted ovum jako svjež. Ali moja Beta nije bila ni blizu tvojoj. I ja sam na 6+0 prokrvarila. Tako da bih ja tvojoj gin svasta tekla na tako brzopletih odluci. Naravno, ne zelim nikakve lažne nade ni prazne rijeci uputiti ti, ali svakako zaslužuje da se pusti jos razvijati.
Plus, ja nisam isla na kiretazu.
Mona, sutra me makni s liste jer moja menstruacija je bila samo jučer ujutro, svježa krv, bila sam sto posto sigurna da je to to. Stavim uložak, do navečer ništa, ni kap. Sinoć stavim noćni, očekujući potop, jutros ni kap. Tako da eto sad ni sama ne znam kojoj listi pripadam :lol: čekam još koji dan....
iva, s tobom sam u mislima :ghug:
Anja, a testić?
A meni je sluzavi iscjedak s laganom primjesom krvi. Izgleda da je poceo spotting... :cekam:
Anaja :fige:
Chiara - držim fige da je nekaj drugo ipak. Mnoge znaju vidjet krv na početku T, nedaj se... ;)
Chiara koji je tebi dpo
17 dpo
Testić kupljen i čeka upotrebu.. ni sama ne znam što da radim, jako je glupo ovo moje priznanje ali radije sam u iščekivanju nego da se razočaram..... stvarno cure..nekad se navečer počnem mazit po trbuhu, tepat "bebi"...ajme ja sam za vrapče znam, pogotovo sad kad pročitam što sam napisala. Ne mogu si pomoći. Imam neku jako ružnu intuiciju, još od kad sam klinka bila, da nikad neću bit mama. Bojim se toga više od ičega. Nisam još spremna za mpo pa se svaki mjesec nadam čudu. Čak se i tih detaljnijih pretraga užasnuto bojim, upravo iz razloga da ne dobijem(o) nekakvu konačnu neriješivu dijagnozu. Svašta sam sad nadrobila, nadam se da ste shvatile što sam htjela reći. Chiara, stvarno se nadam dobrim vijestima u petak i da će krvarenje stati.
Anaja ja te u potpunosti razumijem. I ja nekad pomislim da nikada necu biti mama, da nam nije suđeno... Dugo se nismo stitili i nikada se nista nije desilo. Potrosila sam hrpu testica i uvijek je bio negativan rezultat. Kad smo napokon krenuli s mpo, nisu nam nista nasli. Moji jajovodi su prohodni. Njegov spermiogram je dobar. I nikad nista... nekako vjerujem da cu dogurati i do ivf-a. :(
Iva svaka ti cast stvarno si jako hrabra i zelim ti najbolji moguci ishod. Drzi se i budi hrabra i dalje.
Chiara sluz je definitivno dobar znak
Cure mene boli grlo neznam sta bi smjela popit sta ne.
Imam doma sprej za grlo malo sam ga spricnila nadam se da to nemoze nastetit.
Anaja - isti taj post sam ja pisala prije par mjeseci, točno znam kako ti je. I u fazi sam kad ne mogu ni zamisliti da vidim pozitivan test, i kad se pogledam u ogledalo prejadna sam si vec da se vidim kako mama, bas ta intuicija losa, kao da majčinstvo ne ide uz mene...
Ali želim ga, i pokušavam se prebaciti na pozitivu i nadat se svaki mjesec. I ja sam ovaj mjesec pokušavala zamisliti da se implantacija dogodila, i ponašala ludo,
Ali kad ugledamo naše pluseve nećemo se morat pretvarati :*
Ajme hvala Mona, Chiara, hvala vam od srca. Bojala sam se da će me tu netko ludom proglasit.. Mona jel mi vjeruješ da bi se ludo razveselila i umišljenoj sjeni? Uvijek sam kopala, rastavljala testove, slikala pa gledala na mobu pa na balkonu pa po noći... Chiara, to što nemate dijagnozu je zapravo super vijest, ali potpuno razumijem što te izluđuje što unatoč tome ne dolazi do trudnoće. Mi se zapravo nikad ni nismo štitili, mislim koristili smo vadi_ga_van metodu :D U životu nisam kontracepciju pila a nakon par mjeseci što smo uselili smo i s tom metodom prestali i prepustili se, s mišlju kad dođe - super. Nadam se i dalje ali sve manje.....
Anaja - a koliko vec radite na bebici?
Nemoj se prestat nadati, mozda bude vec iduci ciklus a mozda i ovaj. A ako nista sa MPO su jako velike šanse tako da nista nemoj otpisivati. Imat ces ovakvih dana i imat ces puno boljih dana, sta sad, malo ćemo se vise namučiti nego drugi ali cemo i duplo vise uživati u trudnoći, dogovoreno? :)
:kiss: :love2: Dogovoreno! Radimo na bebici od 4. mjeseca 2012. A vi? Tko tu sve čeka prvu bebicu? Ti, Chiara, Jagodica i ja ili ima još netko?
Mi radimo vec skoro 3 godine, ali ni prije toga se bas nismo pazili. Ok to je velika brojka ali tek od kad sam se javila u Petrovu početkom ove godine sam počela riješavati hormone i sve to. Tako da mi je sada zao da nisam i prije to sve napravila. Nema veze, idemo dalje :)
Ne znam tko jos... uglavnom su curke vec mame :)
Bitno da si počela s rješavanjem ;-) Doći će valjda i naše vrijeme, nadam se ubrzo! :-D
Edit: stvarno si me oraspoložila, u kakvom sam stanju bila prije sat vremena, sad sam osjetno bolje volje :mrgreen:
Drago mi je da jesam. I uvijek budem :* Ja ti se uvijek bolje osjećam kad krene M, nekako se odmah nabrijem na nov ciklus, napravim plan, kupim sok od cikle i sve ostalo :) zato jedva cekam da krene.
Jesi li ti vec ikakve pretrage radila? Čekirala ovulacije i hormone?
Jesam, štitnjača zeza, TSH je čak znao bit i 9, sad varira...gin je rekla da imam ovulaciju svaki drugi mjesec, papa je uredan. Rekla je da ne vidi razlog zašto ne bi došlo do oplodnje iako me upozorila da možemo duže čekati. Anemična sam ali ne znam jel to ima veze s oplodnjom? Mene nakon menstruacije obuzme neki taj pozitivan osjećaj i tad sam općenito najoptimističnija ;)
Vazno je koliki ti je tsh, uzimaš li terapiju? Za trudnoću tsh mora biti ispod 2, paziš li na to? Čak ni u MPO ne primaju ako nije nizak.
Jel muž radio spermiogram? Zasto ne probate u mpo? Nije nitko spreman na to, ali mozda uspije iz prve? :)
E vidiš, kad mi je TSH bio 4,5 endo mi je rekla da uz taj TSH nema šanse da ostanem trudna a gin da TSH i nije toliko bitan. Kontroliram i uzimam euthyrox (uz par pauza). Tako da ti ja taj TSH i ne doživljavam kao prepreku jer mi i privatan gin rekao da nije bitan a i bilo je perioda kad je bio oko 1,2 pa do oplodnje opet nije došlo. Što se spermiograma tiče, mm planira ovu zimu obavit :drama: Ali planira on to već... na proljeće, na jesen, na zimu. Nekad me izluđuje njegov stav "ima vremena", "stignemo još 5 komada imat", "ponašaš se kao da imaš 40 godina", za njega definitivno vrijedi ona stara poslovica - ako muškarac kaže da će nešto napravit, napravit će, nema potrebe da ga na to podsjećaš svakih 6 mjeseci. :gaah: ali vidim da i njemu dolazi iz dupeta u glavu da je to ono što sad moramo obavit i da je mpo sve izglednija.
Da je tsh jako bitan reci ce ti svaki dobar nuklearac, endokrinolog i MPO ginekolog. Meni su svi oni potvrdili.
Stvarno mislim bi ga trebala držati ispod 2, mislim nista te ne košta. A ključan je za kvalitetu jajnih stanica.
Moraš muzu reci da zelis da to napravi, tj reci mu da ces ga naruciti i onda mu samo daj termin :)
Evo i ja sam cekalica prve bebe, a sve su prilike da cu se nacekati haha anaja sve su to normalne faze, nelad bolji dani nekad losiji al sta je tu je... veliki pozz ives nadam se da si nam ok :* nego mami ti nisi prijavila spotting ovaj mj ili sam ja to preskocila :sumnjivasimi: :)
Xavii draga nisam, nema ga, al nije ni prošli mjesec bilo.
Jutro, kavica kuhana! Kuham i čaj aki netko želi.
Meni se taki ništa neda, i tako mi je teško bit na poslu bajrađe bi se pokrila po glavi i spavala. I hladno mi je, već dva dana se ne mogu zgrijat a mm kaže da gorim, a nemam temp.
Šaljen ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima za sve!
Mami - može ipak kavica, hvala :) Kad planiraš pišnuti jednoga?
xavii - kako si nam ti? Ima li simptoma? :)
Meni danas 36.6., to mi je najniža u zadnjih 16 dana, moguće da će danas M, ajde višeeeee!!!!
Jutro!
Ja sam za čaj. Imam i kruha, putra, pekmeza, ako je netko za.
Spremam se za posao. Ovo bi trebali biti dani ovulacije. Sad kad sam na listi, sad i češće mislim o njoj. A to kao ne želim :)
Jutro curke
Jutro!
I ja sam čekalica prve bebe.
Iva - držim najjače fige na svijetu da sve ispadne dobro!!!!!!!!!! nadam se malenom čudu :)
Kod mene ništa novo, imam M, prvi dan je dosta išlo, danas je skoro ni nema, bit će danas zadnji dan vjerojatno.
Ovaj ciklus ne pijem nikakve čajeve, samo ću Evine kapi i Vitex kapsule potrošiti do kraja.
I do 1.1. ne planiram NIŠTA piti od pomagača.
I meni se često zalomi misao kako nikad neću biti mama. Al se brzo prešaltam na potizivu!!
♥ Lista za: 17.11.2016 ♥
(Ne)čekalice: 8-)
anka91~~~~~~~~~~~~~~~68.dc II
Suncokret1983~~~~~~~~~~~64.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~57.dc II
iva_777~~~~~~~~~~~~~~~ 56.dc II
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 42.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~ 25.dc