Cure, da li znate kada je gotova beta u endokrinol.lab. u Vinogradskoj? Da li je netko tamo radio betu? Drugo pitanje : da li se postupci u prirodnom ciklusu naplaćuju i da li idu u 6 postupaka preko HZZO-a?
Printable View
Cure, da li znate kada je gotova beta u endokrinol.lab. u Vinogradskoj? Da li je netko tamo radio betu? Drugo pitanje : da li se postupci u prirodnom ciklusu naplaćuju i da li idu u 6 postupaka preko HZZO-a?
evo me...................
beta 35,4 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
bila sam kod Tomića sva euforična a on meni da to je trudnoća...ova vrijednost je mala ali je poasala za 2 dana i sad cemo vidjeti dali ce se plod razvijati ili ce izumrijeti :( :( :( :( :( :( skoro sam opala na guzicu i izasla van nemogu vjerovati akko mi je lijepu nadu dao :evil: :evil: :evil:
Morala sam da me netko utijesi i otisla do svoje ginicke, kad mi je vidkjela facu nakon njega je pretrnula ali kad je uzela nalaz bete pocela je skakati od srece ( ipak moju borbu unazad 4 godine vodi samnom ) i rekla akko je to super da je toliko porasla da opet dodem u srijedu i u petak da bi se na ulz mogla vidjeti nasa točkica......... :heart: :heart:
NinaB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~ do neba i natrag da sve bude ok
NinaB raste ona polako, ali sigurno...saljem vibre da ode na troznamenkastu za dva dana :)
NinaB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za daljnje pravilno duplanje!
bok curke evo da vam se i ja pridružim.ja sam do sada bila tri puta na AIH-u u Vinogradskoj, 2X kod dr.Kune i jednom kod dr.Tomića. Sada sam izgubila tri mjeseca skupljajući nove nalaze, naime trebao mi je biti u 10 mj. IVF ali u nalazima mi je pronađena ureaplasma i borba do danas kada sam konačno dobila nalaze i više je nema :D
Sutra bi trebala ići gore na dogovor ali sad se bojim da je prekasno za ovu godinu jer mi ciklus taman pada negdje oko nove godine :evil:
Da li netko ima iskustva da li naručuju uopće u tom periodu?
NinaB za ~~~~~ troznamenkastu
hvala curke...VELIKA.... :heart: :heart: :heart: ovaj T me ubio u pojam i dao mi na razmišlajnje a do tada sam plakala od sreća i lebdila do Vinogradske :D :D :D :D a od njega od tuge...nemogu vjerovati....... :x :x :x
NinaB drzi se. Bu se beta u desetorostrucila!!! :love:
NinaB draga prvo :D :D :D za betu
Drugo, doktori su uvijek jako skeptični kad je u pitanju rana trudnoća- tako da te to ne mora mučiti.
A treće, meni su dva ginekologa rekla da se na ultrazvuku može nešto vidjeti tek kad je beta oko 1000 pa mi je malo čudno da ti je ginica rekla da bi se već u petak mogla vidjeti točkica- tako da se ne zabrineš ako se ne bude vidjela... Mislim da je ipak najvažniji pravilan rast bete a sve ostalo polako :*
Ja ipak neću sutra gore nego u srijedu- naime dr. K. me naručio sutra 11 a to mi je usred radnog vremena. Pa sam ga pitala da li mogu doći sutra u 8 ujutro pa je rekao da ipak rađe dođem u srijedu odmah u 8. Molit ću sestre da me uzme prvu obzirom da do posla imam još sat vremena. A ionako imamo samo dogovor. Ne znam šta je spremio za dalje, baš me zanima :mrgreen:
Ostale curke svima :*
NinaB...aj draga samo easy..ne previše euforije, ali sko se duplala onda neki k... valjda vrijedi!!!! :D
Hvala Gabi, marina, želim bebu puno na riječima utjehe...ja sam naravno i prije njegovih rijeci bila svjesna toga svega ali na koji mi je nacin to reako ajoj :( :( :( :( nema veze....
Pitanje jaja u kojim jedinicama je tebi vadena beta ? dali u IU/L ili?....
meni su rekli da psotoje razne jedinice pa me bas zanima jer ajo je Jajino u ovim mojim jedinicama onda neznam...jer i ona je kao ja vadila i njoj je bilo u pocetku oko 200 ako se ne varam :? :? :?
Znam Gabi...da necu nista vidjeti ali ona se stručno izrazila kao ....( latinski ) da se vidi...
Od danas idem u Vinogradku samo kada je Kuna iako sam dr.T...neizmjerno zahvala jer mi je on radio Aih ali....
hvala...... :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Draga Nina B ma bravo za tvoju betu ona polako ali sigurno raste ...sve će biti super...vjerojatno ti je implatacija bila negdje 10 dan poslije inseminacije i ako je tako tek poslije implatacije se počinje razvijati Bhcg tako da ti niti ne može biti nešto veća...to je stvarno individualno....mojoj frendici je kasnila menga tri dana i onda je išla vaditi betu i bila joj je 70 i sada ima prekrasnu curicu.....ma ne brini sve pet.....
meni danas spotting baš sam ljuta :evil: odmah znam što slijedi..već sam ga imala prije šest dana...da li vi curke znate zašto mi se nekada javlja nekada ne...da li je to hormonalni disbalans...u zadnje dvije trudnoće sam ga imala od prvog dana...svaki dan dvije tri točkice smeđe ...da poludiš i naravno nije baš slavno završilo....
Nina B da li imaš kakvih simptoma ?
Draga Nina, :D :D :D ja mislim da je stvarno odlično to što ti je beta u 2 dana narasla skoro 4 puta. Nek samo nastavi tako rasti i sve će nadoknaditi! A nemoj se ljutiti na Tomića, on je samo bio realan i rekao je da se i to može dogoditi, ali ne mora. Valjda je htio da i ti još par dana budeš "rezervirana" prema rezultatu :)
Držim fige za još jedan veliki skok u srijedu :D :D :D
Tako i meni nekada ima nekada ne, nekada traje par dana prije, nekada duze. Nemam pojma zbog cega.Citiraj:
narnija prvotno napisa
I da, draga Narnija nemoj mi se i ti rastuziti...:(
Ninochka28 ajd javi bas sta ce ti reci sutra oko tog narucivanja iza N.G.!
Eto opet ja par dana bez interneta.... a kod vas se dešavaju prave drame.
Samo se svi skupa nabildajte sa čeličnim živcima i strpljenjem - jer očito druge nema..... od sveg :heart: vam svima želim ubrzo predivne rezultate (ß).
AuroraBlu i Narnija---vi ste mi sada posebno u mislima i navijam za obje predivne ß ovaj tjedan :* :*
A NinaB... tvoj nalaz sam išćekivala ko svoj.... i :klap: :klap: :klap: za triplanje ß.... ona se to polako ali sigurno zahuktava .... držim fige da se brzo približi mojoj :love:
A sad da ti odgovorim na pitanje: moja prva ß je bila.... napisati ću ti točno onak kak mi piše na nalazu..... S - beta HCG 345,65 mIU/ml, a za dva dana se i meni utrostručila na 959,99 mIU/ml. Mene su ti pozvali na prvi UZV tek za tjedan dana (znači drugi ponedjeljak) tak da ti ja još nisam bila na prvom pregledu i naravno paničarim da li je sve OK. Pusa i izdrži.... ovaj tvoj je sigurno neki ležeran embrić
:)
jel zna netko da li mi treba uputnica za sutra ako mu idem odnijeti nove nalaze i da mi kaže kada ću u postupak?
Ej Nina samo polako, sigurno će biti sve u redu,ali evo stvarno mislim da dr.Tomić nije mislio ništa loše. Ja sam jako zadovoljna s njim kao s liječnikom mada realno niti on niti dr.Kuna nisu u našoj koži i mislim da ne razumiju kako je nama i najmanji znak veliko veselje :/
Citiraj:
bebica2009 prvotno napisa
U pravu si, progresivno pokretnih ima 8%, ukupno pokretnih 38%, morph index 20%, a što se tiče broja ima ih 63 milijuna/ ml...Zar nije poželjni morph index 30%? Pitam zato što u dijagnozi piše samo astheno- a ne i terato- zoospermia...
zemske samo da vas :love: na brzaka...
Nina, drži se i samo polako :heart: Znam kako je kad liječnici u želji da nas pripreme na moguće znaju biti grubi, ali sigurna sam da je to iz najbolje namjere. Osim toga, netko je lijepo rekao da nas uz najbolju volju nikako ne mogu razumjeti. Kao niti svi drugi ljudi koji kroz to ne prolaze.
Koliko sam shvatila, ti si išla 13. dan ( ako računamo dan kada je rađena inseminacija kao 1.) vaditi betu. Pitam, zato što sam bila na inseminaciji prije šest dana a nemam iskustva s vađenjem bete, jer mi je prošli put menstruacija došla 12 dana nakon postupka ( nisam pila utrogestane) pa za vađenjem bete nije bilo potrebe.
Ma i ako triba, sestre će ti reći da im doneseš drugi put!!! Ja u takvim slučajevima nisam nosila uputnicu!!!Citiraj:
ninochka28 prvotno napisa
hvala vam drage moje :love: :love: :love:
jaja hvala na odgovoru...ti imas u drukcijim jedinicama nego ja!!!!!sad mi je kao lakše :love: :love:
Ma ja obožavam Tomića ipak nas je on doveo do ovog svega sto nitko do sada nije i ja sam mu vječni dužnik :heart: :heart: :heart: :saint: :saint: :saint:
Sve je meni jasno da smo mi njima samo brojke...ali ipak barem osmjeh i pola riječi nada i utjehe :/ :/
narnija draga moja ti si mi bila neka vodij i sada neka skeptičnost u tvome postu :x :x :x :x ...
moji znakovi trudnoće jedan broj veće (.)(.) i to je to...niša draugo...
netko je pitao koji dan sam vadila bezu 12 nakon AIH-a nikao prije nemoj draga :heart: :heart:
e da dobila sam i ja sada uterice vaginalno :D :D :D
NinaB ti se veseliš utrićima vaginalno :lol: :lol:
meni je to bila jedina sreća nakon negativne bete, izluđivali me
narnija uskoro je tvoj dan D pa evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~ za veeeeeeliku betu
dobro jutro svima :) . NinaB samo hrabro, mislim da će sve biti ok ako se ß dupla :D . A dr. T. je uvijek malo rezerviran, mislim da nas on uvijek skulira kada smo u prevelikoj euforiji, jer nas želi spasiti od tuge i prevelikog razočarenja ako nešto ne ispadne doboro. Ipak daje nadu, jer je meni kada sam došla sva ukomirana sa AMH rezultatom 11 i mislila da će reći da je sve gotovo, rekao pa ima tu još rezervi j.s., ma to je sve dobro :) .
Ovo mi je novost da BetaHcg mjere u različitim jedinicama :?
Meni se jutros u 6h pojavila sukrvica, 7.dpt, sada ništa više. Na poslu sam i svakih pola sata idem na zahod gledati, za poludit... I napetost kao da ću svaki čas procurit... :shock:
NinaB, čestitke!
AuroraBlu, da nije možda implantacija?
Zvala sam sestre vezano uz savjetovanja. S pravnikom su se dogovorili, s psihologom/psihijatrom još nisu. Ne naručuju dok ne dogovore, pa će se oba savjetovanja obavljat odjednom. Za pravnika neće trebat uputnica, za psihologa/psihijatra još ne znaju.
Javljajte kad nešto saznate.
Dobro jutreko cure :love:
AuroraBlu to MORA biti implantacijsko krvarenje, mora i mora.... no onda po tome bi bilo dobro da ß vadiš tek u ponedjeljak ili???? Kaj ti misliš?
Ninuška vjeruj mi da znam kak ti je bilo nakon doktorovog komentara, ak se sjećaš slično je i skomentirala moja soc. gin. ... ja onak sva naivna, jer se ne mogu šćekati drugog dana kad budu u Vinogradskoj radili, nazovem nju, a ona meni da tu još može biti svašta..... umjesto da mi doprinese ovome :D :D :D doprinijela je ovome :? :? :? :? :? i tak na kvadrat....ma bumo mi njima pokazale ;) ;)
A Gabica
:bye: :bye: :bye: kak si ti meni????
drage moje...hvala na vibrama ...poludit ću do četvrtka uopće ne mogu spavati po noći od razmišljanja...Aururra to ti je sigurno implatacija he..he.. i ja sam se uvjerila da mi je spotting od implatacije ...a to što ga svaki mjesec dobijem prije menge nema veze..... :P vibram svima za sve što čekaju...za sve što se treba poduplati ....za sve što se treba transferirati itd....pusa :heart:
hello....
gabica da veselim se utericima prvo jer su tako efikasnije, drugo i najbitniji razlog veselja je da ne hodam ko zombi jer jako omamljuju. Zo mi je i T jucer rekao evo oslobadam Vas zombia i pospanosti stavljajte ih vaginalno :D :D :D
Hvala cure za vibre i duplanje narnija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da i ja nisam znala da ima razlicite vrijednosti bete zato sam jucer i jaju pitala...meni su vadili u IU/L i mlIU/L...tako da kada sam ja bila dobila nalaz ja sam mislila da je naravno negativan :lol: :lol: :lol:
Nina, a da ti sutra izvadiš krv i negdje drugdje, npr.Vinogradskoj - čisto zato jer je ljepše vidjeti veliku znamenku. :) Sad znam da nikad neću ići u Sunce vadit krv :lol:
Jaja da, sigurna sam i ja da je bilo implantacijsko... hm, unatoč tome što mi je transfer bio 5.dan od punkcije. Oni su sad stari, dakle, 5+7=12 dana... a možda je koji otpao...
Čekaj, po tome ti sad imaš ß 350,40....ak sam ja dobro shvatila?
Citiraj:
NinaB prvotno napisa
Narnija, ma prezivjeti ces do cetvrtka, draga, ali isto, molim da mi budes skulirana, pa kad bude plus bit ćemo još, još, još :D :D :D .
I za tebe AuroraBlu ovo vrijedi! Jasno, curke!?!?!? :love:
Citiraj:
jaja2 prvotno napisa
Ajme! Pa ako je tako onda T.uopće nije ni shvatio da se radi o drugim mjerama :D
Nina, jupiiii!!!!
potpisujemCitiraj:
Marnie prvotno napisa
Ovo i ja prvi put čujem da se mjeri u različitim jedinicama :?
Možda i za mene još ima nade :lol: :lol: Ja još nisam procurila
AuroraBlu to stvarno može biti implantacijsko~~~~~~~~~~~~~~~~
jaja dobro sam ja, već sam se pomirila sa daljnim pohođenjem Vinogradske :lol:
Svima :*
Narnija....ono tvoje je isto bilo implantacijsko i ti si trudna.....možda pomogne, znaš onako kak si ti meni :) :) Evo ti :heart: :heart: :heart: za tvoju ß u četvrtak.
A Gabi da ih probaš žicati za slijedeći stimulirani?
Ujedno pozdrav mojoj Varaždinki :* (daj nas malo podsjeti u kojoj si ti fazi?)
jaja ma ja bi sad odmah u stimulirani najrađe ali ne stignem naručiti pikice pa ću se dogovoriti sa dr. da sad idemo u prirodnjak još jedan i onda iza nove godine u stimulirani
pozdrav sugrađanko , mislila sam da se nećeš više družiti s nama sad kad si trudnica 8)
ja sam u fazi gubljenja ono malo živaca što mi je ostalo
u 11 mj odgodili stimulirani radi ciste a u 12 najvjerojatnije neću uspasti radi godišnjih :(
Ma super...dobar ti je plan.... a i 12. mjesec je uvijek čaroban.... kad bi bar dobila jednog malog :saint: pod bor..... budem i ja žicala u božićnim željama za to ;)Citiraj:
Gabi25 prvotno napisa
upravo sam zvala vinogradsku
uzimaju zadnje u postupak s 04.-05.12.2009.
cure koje dobijate m kasnije da znate na čemu ste
ja ću najvjerojatnije i ovaj mjesec izvisiti :cry: :cry: :cry: