Mg i razgibavanje ne pomaže?
Printable View
Mg i razgibavanje ne pomaže?
U kojima domovina zdravlja u ZG se može napraviti uzv srca,pregled kardiologa i holter tlaka
Hvala sirius.:kiss:
Jelena.o Mg prijem oduvijek redovito.
Duplić
Vratna. Dobar jastuk, dobar polozaj dok sjedis za racunalom. Ja npr. ne mogu ipak nosit one cvike radne s 2 dioptrije - u nekom trenu izgleda ipak diskretno pocnem ciljat ekran namjestajuci cudno vrat, pa se zna dogodit trnjenje palca, srednjaka i kaziprsta lijevo. Budjenje s utrnutin prstima je tipicno za vratnu. Malo osvijesti polozaje u kojima jesi, ako radis od doma pazi da i doma bude udobno.
Koliko je opasna temperatura za dijete? Niska?
Noćas sam mjerila i njoj i sebi i bila je 34,5. Inače nam je 36,5.
Peterlin nije mi problem rješenje. Zanima me koja niska temperatura je opasna.
Dan prije je kurila 38,5 i dobivala lijek za snižavanje temperature, ali zabrinula sam se da nakon 24 sata možda još uvijek on djeluje. A u klimatiziranom je imala body, piđamu sa dugim rukavima i nogavicama i bila pokrivena sa poplonom. I opet je imala nisku temperaturu.
Pa može biti da lijek još uvijek djeluje. Ovisi o tome koliku količinu je dobila, koliko ima kila i ovo što si navela - prije koliko vremena.
Kod mojih ti je to često nakon antipiretika, obično se desi kad viroza već prolazi, jedan dan im padne na 35,0 i budu ledeni. Ne bih rekla da je opasno, naročito ako dete izgleda dobro. Daj joj više tečnosti, možda čak onaj rastvor za rehidrataciju, i obuci je deblje. Moji se obično sami zagreju u jednom momentu, i deluju još uvek dosta normalni :mrgreen:
I da, ni ja nisam nikad preterala sa dozom.
Hvala Pulinka .
Ma dijete ima temperaturu 34,5, a ne 38+
Tolika je temperatura bila dan ranije, pa su djetetu dali antipiretik. Drugi dan je temperatura bila niža od normalne. Ja mislim da je to posljedica lijeka, jer se često ne može očistiti iz organizma za 24 sata, iako nije doza prekoračena.
Ili možda je do toplomjeru,jedi li probala sa živinim ili alkoholnim?
Radila sam test trombofilije, što znaci heterozigotnost pai1? Ostalo je koliko vidim ok.
Da li se na Rebro može ući sa djetetom koje nema uputnicu?
Jedno dijete je naručeno na pregled sa uputnicom a drugo trebam povesti isto sa sobom.
Dva roditelja mi je jasno da sada ne može, iako smo tako trebali ići. Zbog konzultacija sa specijalistom.
Cathy dok ti neko ne napise za Rebro, u Klaicevu ne moze.
cak su imali neke sestre koje su cuvale ti klince ljetos ispred ulaza. bile su bojanke i sl.
A u čem je problem dobiti još i uputnicu za drugo?
Inače na rebro se ulazi ili s uputnicom ili karticom,ali većina njih ti neće napisati mišljenje ako nema uputnice, bez obzira o kom se radi
Sad vidim drugo nije naručeno u sustav,ali pošto je to koja minuta više nego da je jedno ,savjet tebi nabavi uputnicu za ti drugi i odvedi ih skupa
Pročitala sam
Jedno ima i uputnicu i mjesto u sistemu,drugo koliko kužim nema ništa od tog,ali bi ga specijalista htio vidjeti,onda uz uputnicu za drugo,odvedeš oboje u terminu za prvo samo treba nabaviti uputnicu da ti može dati mišljenje.
Kontrola kod mene znači važeća uputnica
Imala sam tako nepotreban odlazak u ustanovu mada sam pitala prije više od deset puta jel treba uputnica,kao ne treba ,na kraju ispalo da treba i neće te pogledati ako nemaš,od tad na hladno pušem.
A kaj se tiče brojeva na nekima se nitko ne javlja,pa ako ima vremena bolje poslati mejl. Tako sam i ja jučer napravila nekom kej uzaludno zovem broj već par dana
Ako ima koja aktivna forumašica imam jedno pitanje, nakon svakog vađenja krvi u nalazima mi skoro svaki put MCHC bude lagano povišen. Sve nešto tražim o tome ali ništa konkretno ne nalazim. Zna li itko išta?
Ne mogu apsolutno nikako stupiti u kontakt s očnim odjelom KBC Vinogradska da dogovorim termin za pregled očiju. Zna li netko što se tamo dešava? Spajali su me desetke puta prošli i ovaj tjedan na telefon i nikako. Ili moram otići tamo gore?
Covid
Poslano sa mog FIG-LX1 koristeći Tapatalk
Ne moraš, ako imaš uputnicu pošalji ovako: https://www.kbcsm.hr/online-narucivanje/
Ako nemaš uputnicu, postavi upit glavnoj sestri, kontakt imaš ovdje: https://www.kbcsm.hr/klinike/klinika-za-ocne-bolesti/ (to nije za ambulante, ali možeš zamoliti da proslijedi kome treba ili da ti napiše koga trebaš kontaktirati).
Na mailove odgovore nakon dan, dva, tri
U svezi temp mjerenih živinim toplomjeru ako to ima veze
Jeli moguće da mjerenje ispod dva pazuha različiti do 0,2 razlike?