interspar, mislim 89 kn
Printable View
Oni su imali: http://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&...Hc20y9meoGT0Cw
to sam ja kupila,koje je to sr***nje! Ak imaš živaca da kupiš dijelove stalno sve po svud,onda samo nabavi.Tako je osjetljivo da se raspada čim ju digneš,pa sam morala s selotepom sve polijepiti da bi se držalo skupa.dajem 0 bodova za to.Sad mi je jasno zašto su one drvene skuplje,al zato su i bolje.A osim toga niska je ploča tako da moje 2 godišnje dijete mora klečati nad tim dok nešto hoće crtati ili slagati slova.
Nekoliko vrsta ploča za crtanje sam vidjela danas u Mercatoru, ali nisam zagledala detaljno izbor i cijene
Mi imamo običnu whiteboard ploču dim 80*60, kupljeno u bauhausu, manje od 100kn. Stoji na zidu, tako da ne smeta, a samo ju podignemo malo višlje kako stariji raste, tako da mu je uvijek u ravnini. Magnetna slova i brojke ima u većini trgovina.
gdje kupiti like a bike?
mi smo svoj ovdje
http://www.likeabike.hr/
Ajmo cure moje još jednom upomoć , samo molim bez smijeha :yes:
Dojadilo mi je da stalno kupujem gače i da se odmah raspadnu , gdje kupujete pamučne gačice za sebe a da se ne raspadnu nakon 2 mjeseca i da nije komad 50 kn?
Zanimaju me lokacije Zagreb (istok) ali nije uvjet odem i u grad samo da se riješim krpanja otporenih gača :lol:
ja isto isključivo M&S
Cure hvala na savjetima za ploču.
marka Faro - na placu...ima i u Dubravi dućan al su skuplje nego na placu.....odlične...peri deri....imam ih 3 godine, njih jedno 30ak i jedne (jedne!!!!) sam do sad bacila jer su se malo rasparale na sredini a iz principa ih nisam htjela krpati....
perem ih i na 90 i na 60 i nisu se ni razvukle ni rascufale i evo već drugu trudnoću bavim u njima (mislim, nosim ih non stop, i kad nisam trudna jer mi je tak neki dobar model da paše i kad se udebljam i smršavim)
Cure, gdje mogu kupiti veću plutenu ploču za na zid (onakvu da se na nju mogu prikačiti crteži i slično)? Trebala bi mi veličina od barem 1mx1m ili 1mx1,2m...
Tražim one male etuie / košuljice za zdravstvenu iskaznicu, dijelili su ih u ljekarnama, znate, one dvodjelne u koje stane zdravstvena i knjižica dopuskog. Jel zna netko gdje toga ima za kupiti ili možda negdje djele, to mi je tako zgodna stvar, a moja je u raspadnom stanju. Hvala!
Evo slike na što mislim, samo na netu se to može naručiti jedino u velikim količinama (fakat ih ne trebam 500, haha):
http://www.wellness.frim.hr/index2.p...tmpl=component
Hvala! A jesu te u Baumaxu uokvirene nekim letvicama ili?
trebam vrlo malu količinu pčelinjeg voska, ali nemam pojma gdje ga mogu kupiti
na placu na štandovima gdje se prodaje med nemaju.
anyone?
pa kaj nema pčelarska centrala neki dućančić - stari plac na Trnju , tako mi nekako zvoni u glavi.
Pitaj tateka, on je tamo kupovao vosak za svijeće
Koja je cijena tih marksovih i c&a ?
mi trebamo zemljopisnu kartu hrvatske, ali ne palstificiranu, nego običnu papirnatu. zna li netko gdje ima?
imaš pakiranja po 5 komada vrlo povoljno, ali nisam kupovala godinu dana pa ne znam sad cijene (ali vidiš koliko su kvalitetne, da se ni ne sjećam kad sam zadnji put kupovala gaće)
za božić sam kupila neke ekstra slatke, te su bile 30 kuna jedne. ali obično kupujem te u paketu po 5
a M&S uopće nije jako skup, a često ima super sniženja, baš volim tamo kupovati
Slobodno uđi u M&S, uvijek ima sniženja, a naročito sad u prosincu. Kvalitetno je i prodavačice su stvarno OK, možeš razgledavati koliko hoćeš i probavati i nijedna me nije pogledala "onim" pogledom koji kazuje da je moja veličina prevelika ili moj novčanik pretanak za njihov dućan.
A dječja robica je predobra.
Mislim da je 5 komada 120 kuna.
Btw. meni je dječja roba iz Marks&Spencer jako loša, kupila sam jako slatke pidžame lani, ono kad su dvije u kompletu i jedna se nakon prvog pranja totalno stisnula, a ista stvar mi se ljetos dogodila i sa tajicama koje sam kupila tako, u paru.
hvala cure, bum onda malo pogledala, izgleda da sam ja nekaj zabrijala:-)
M&S ima nekakve "basic" kolekcije koje su jeftine, a skuplja je recimo ona Autograph kolekcija (i još neke)
cure, za dečke 92-98 broj ski-hlače, da su postavljene, tople i da su na tregere, netko vidio? :)
Hvala vam curke :heart:
ja vec godinama kupujem M&S marku, dok djeci kupujem njihove pamucne potkusuljice jer su odlicne.
Moja preporuka je ebay, ovo je npr. za 5 kom http://www.ebay.co.uk/itm/2708259398...84.m1439.l2649
znaci 8,5 gbp sto je oko 80.-tak kn
Naravno moze se naci i jeftinijih, oko 60.-tak kn.