eva133, hello ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu sutrašnju betu.
Moja se poduplala danas na 6967:-)
inana......
Printable View
eva133, hello ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu sutrašnju betu.
Moja se poduplala danas na 6967:-)
inana......
King evo da ti i ovdje čestitam.
Jel moraš ponavljati? Šta kaže doktor?
King hvala ..kad vidim tvoju betu zamantam;) pusaa
A tako tako, još draga plače tu pa tamo. Teško nam je... :( Zvali ga danas i rekao da dođemo za dva tjedna na konzultacije da čujemo što i kako dalje, ali mislim da prije proljeća neće biti ništa od full stimuliranog kod nas. Čut čemo šta će nam reći šta misli on kad odemo kod njega.
Ajme king... Woooooooow.... To su duplići ili trojke jel? čestitam
king prekrasno... puno sreće do kraja.. to su sigurno dvojkice..anđeli mali.. blago tebi..
uživaj draga!
eva133 ništa ne brini i ja sam imala takve simptome čak i 10 tak dana poslije bete.
inače sam danas bila gore na 2.uzv,nažalost hematom je još uvijek tu,doktora nije bilo(vraća se u pon.),
primila me doktorica koja je bila strašno ljubazna i sve mi lijepo na široko objasnila,naime taj hematom je malo narastao,
ali se isto tako stanjio,uglavnom promjenio je oblik,i dalje trebam mirovati,bebica lijepo raste:heart:
tigrica,king pozdrav veliki i :-D za beturine:-)
što se peglanja tiče i općenito ponašanja nakon transfera evo malo da napišem kako sam ja to "odradila":2-3 dana mirovanje,
nakon toga počela sa peglanjem,a već nakon par dana sa usisavanjem,kuhanje gotovo svaki dan,nisam išla na posao,par puta
sam osjetila da će me uloviti prehlada i onda sam popila nekakav prah razmućen u toploj vodi u kojem je uglavnom med i vitamin
c i bilo mi je odmah bolje.često sam išla u kraće šetnje,a par puta u duže,a što se tiče ovih radova po kući sve sam radila samo
nisam pretjerivala,nisam ništa teško dizala,niti dohvaćala nešto previsoko-nema rastezanja,dok se spava nikada ruke iznad glave-
to mi je savjetovala jedna frendica koja je bila u Pragu,inače većinom zaspem na boku,a budim se na trbuhu:-),e da 4dnt sam
otputovala busom u Njemačku i vratila se 3 dana prije bete-možda mi je promjena okoline prijala.
eto htjela sam malo napisati jer je mene uvijek zanimalo dok sam bila u postupku kako su se cure ponašale nt.
svima od :heart: želim sve najbolje i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim čekalicama i onima koje će to biti!
Vauuuu King neka sve bude školski ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart::heart:!
sezen puno ti hvala na izvještaju .. puno nam to znači..super je znati da leženje ne znači uspjeh!
Sezen samo ti odmaraj. Drago mi je da se bebica lijepo razvija, a hematom će već nestati.
Cure a jel ima netko da nije imao jako napuhan stomak? I nikakve posebne bolove već na 3dpt? Jučer sam se raspadala danas sam super.. Ne kužim stvarno!
Hvala Vam svima ....
sezen~~~~~~~za bebicu:heart:
da i meni je muka ,ali mislim da je to od hormona , jel piješ ti estrofem? ja od njega stalno imam mučnine..
ma i meni je napuhan onak malo ne previše i stalno neka probadanja i peckanja navodno je to od utrogestana sve.
Eva133,
čekamo, čekamo...
Javi nam brzo!
Eva133 :cekam: :heart:
EVA sretnoooo!!!
Eva,ˇ~~~~~~~~~~~~~~~~~ na najjače za prekrasnu brojčicu !!!!
Moja beta je 15dpt 1358
eva čestitammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,,,ja ću za sat vremena znati dal se moja uduplala..pusa velika,,sretna sam zbog tebe
eva133 cestitam:-D
Hvala vam svima.
blago vama...ja još moram sat vremena čekat betu da vidim šta ima....al toliko curim da mislim da je ovo opet otišlo u vjetar :(
evo moja je 329 jel to malo za 15dt
Eva i Hallo bravo cure :-D:-D:-D:-D!
eva133 i hallo čestitam od srca...
mishica sretno... možda te i iznenadi...
rose, jel pao već neki testić? (neće valjda čekati do 7.:-)?) moram~~~~~~~~~~~~~~
eva čestitammmmmm!!!!!! bravo!!! kako predivna vijest!!
mare 41,nije još ali mogao bi za vikend a beta u ponedjeljak,iako nisam baš optimistična,nikakvih simptoma kod mene
rose, draga, neću te požurivati na test, kako god da odlučiš, samo-sad se već može polako vidjeti...a ima trudnoća i bez simptoma, ne treba se s tim opterećivati!
hallo bas lijepa beta :)
danas opet veselo ovdje....bravo za bete eva i hallo:-)