Mare draga čestitke od :heart: .
Svim curama puno ~~~~~~~~~~~ !!!
Printable View
Mare draga čestitke od :heart: .
Svim curama puno ~~~~~~~~~~~ !!!
cekam u cekaonici, ludnica guzva je ;)
Ajme, pa šta ja to propuštam!!! Čitam i ne vjerujem svojim očima... MARE JE TRUDNA!!! :preskaceuze::tele::gumi:
Pa čestitam ti, draga moja!!! Vilo foruma!!! Mamice!!! Grlim te i ljubim!!! Sretno za duplanje i onda svih ostalih 8mj!
vulkan čestitam i tebi za hrabro srce, da kuca bar do 100-te godine!!! :heart:
bab odličan rezultat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~tulum im je dobar, biti će da imaju neku žesticu u labu!!!
sve koje sam preskočila sorryyyyy ali želim vam ovakve rezultate!!!
Any~~~~~~~~~~~~~~~~
hvala svima na dobrim željama, lijepe moje.
Any~~~~~~~~~~~~ za dobitan transfer i za braceke i sekice koje će vas čekati.
Bab sretno, cure ~~~~~~~!
Ja se nisam baš proslavila na punkciji, 2 js kaže biologica da su male. Sutra ću znati više, ah ta neizvjesnost...
Bab, super rezultat :-D :-D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za uspješan transfer i veliku beturinu.
Zbilja je došlo vrijeme nama maratonkama :-)
Ajmo maratinke: Darmar, Bab, Snekica, Tikki, Tiki_a, Gabi, Pirica, Crvenkapica, Vedre, CorinaII, ivica_k....i sve ostale i martonke, i nemaratonke, brzo uskačite u ovaj plodni jesenski vlakić!!!
bab odlicne vijesti!
~~~~~~ za 5 malih boraca!
Any ~~~~~~
vulkan :klap: za srceko!
mimi81 drzim fige!
Bab, divan rezultat... nastavi ovaj krasni niz! ~~~~~~~~~
Snekice, pitala sam se di si. :lol:
:kiss:
Bab,divna vijest:) stvarno je bio ludi party:)
A.ja evo koracam ka svojoj beti..trema samo takva
I evo- beta se lijepo uduplala, 450:)
Uf,koje olaksanje...
milasova...uopće nisam sumnjala da se neće lijepo poduplat...
Bravo i za tebe i tvoju mrvicu...ili mrvice...tko zna!?
Uživaj...
milasova :-D:-D
Bab draga od srca ti želim da nastaviš niz~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mare moj draga moram još :-Dza tebe. ljubimo te Mare i ja a kad se vidimo pijem i žesticu:-)
vulkan čestitam na :heart:
sneki čekamo tebe......
svim ostalim suborkama/cima bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plodnu jesen
bab, drzim fige za tvojih 5 prekrasnih mrvica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mare, nikad dosta hopsalica:-D:-D:-D
Mareeeeeeeeeeeeee čestitam!!!!!
koji prekrasan dan i fenomenalne vijesti!!!:dancingfever:
čestitam svim trudnicama ( da ne počnem nabrajati i slučajno koju zaboravim ) i želim im zdrave i mirne trudnoće !!!
:sing:
:preskaceuze:
Od :heart: cestitam nasoj dobroj vili! Aleluja, dosao je i njen red! :-D
Iskrene cestitke i Ivi77, Milasovoj, a Bab, Any, Mimi81 i ostalim cekalicama transfera te cekalicama bete od srca zelim da uskoce u ovaj ludi jesenski trudnicki vlakic!
I jos malo ~~~~~~~~~~~~~~ za Murynu beturinu u pon!
Vulkan :klap: za srceko!
Bas predivan tjedan!
Milasova i više nego poduplala:-D Miriši mi to nešto na twinsiće:-)
Svima kolektivno ~~~~~~~~~~~~~~
stretegija,
je li sve u redu kod tebe? :-)
Milasova8, super beta :-D~~~~~~~~~~~~~~~~~~~samo neka tako nastavi!!!
evo me :D jedna super blastica vracena. danas laganini nazad za Istru, sutra kaze doktor krevet wc, krevet i onda normalan zivot bez dizanja i naprezanja. beta tek 23.11. :( ko ce do onda izdrzati... dobila i dva boostera, jedan za danas jedan za srijedu
Da još i ovdje :-D za svoju sugrađanku Maru!
Svima ostalima čestitke na lijepim vijestima ovih dana :pivo:
Kojih li vijesti u posljednja 2 dana!!! Teško mi vas je pobrojat, i baš sam sretna zbog toga! Jesenski vlakić sreće se jako lijepo kreće :-D. Ima mjesta cure, uskačite... ~~~~~~~~~~~~~~~~ Sretno svima, i nek je školski!
Joj cure,sad stavljam utric i ono- krv!!!! Prava,svjeza krv...sta da,radim?
draga, vjerujem da kad nazoveš doktora da će odgovor biti da zalegneš, miruješ, utriće piješ i da to može biti hematomčić koji se cijedi, nazovi ga!
milasova slušaj mare, zovi doca i miruj! Biti će sve ok! Beta ti se prekrasno poduplala, tako da mislim da nema straha!
Ma nitko se sad ne javlja tamo..gin.mi je rekla da odem u petrovu na hitnu..
Ne znam...
Je, draga! Hvala na pitanju! Evo danas sam 14+2. Prije 2 dana sam prestala sa Crinonenom i sad sam samo na vitaminčekima. Doma sam, uglavnom mirujem i moji me stvarno maze i paze. U pon mi je uzv pa jedva čekam:-) Trudnoća dobro napreduje jedino se još malo mučim sa jetrenim probama a i to će valjda uskoro doći u normalu.
Milasova miruj i uzimaj Utrogestane. Zovni dr. Ja sam imala hematom i 3 puta sam jako prokrvarila i srećom sve ok!
ja ne bih išla na hitnu u Petrovu.... stvarno ne bih.... na hitnoj trenutno i ne znaš tko radi.... može biti MPO-ovac ali i ne mora... no way, možeš otići eventualno privatno kod dr. Radončića ali bih iskreno čekala ja - sigurna sam da će prestati......
Onako kako je Mare rekla.. i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ne boj se iako znam da te je jako, jako strah... beta ti se poduplala prekrasno..... polako.. ako krvarenje nastavi ili ako se pojača (a to ne dozvoljavamo.....!), onda još uvijek možeš u Petrovu.
Da i ja bi još malo pričekala. Sad je petak navečer, ako odeš na hitnu pregledati će te dežurni gin i najvjerojatnije ostaviti na cef-u da ležiš do ponedjeljka dok ne dođe tvoj dr pa te detaljno obradi. Ako se stanje pogorša onda pravac hitna.
Bas sam htjela napisati,prije neg sam vidjela Kadaunin post,da ne zelim na hitnu..
Lezat cu i cekat pon.i opet vadit betu..ionako ju vadim u Petrovoj i moram im odnket nalaz..
fakat sam se isplakala i strah me je,ali nema od toga nista..idem hrabro dalje pa sta god bude..
milasova drz se draga i ~~~~~~ da bude sve ok!
Any uzivaj s mrvicom!
Milasova, bit će dobro :love2:
Any, stigla mrva doma ;)