Ja nemam pojma koji je taj dr.Kisic?
Ugl,u Petrovoj je problem sta te u postupku gleda ko stigne,zato ne vidim smisao u promjeni ljecnika..
Printable View
Ja nemam pojma koji je taj dr.Kisic?
Ugl,u Petrovoj je problem sta te u postupku gleda ko stigne,zato ne vidim smisao u promjeni ljecnika..
Milasova,
Nije tako inace.
Gleda te tvoj dokt.uvijek, osim ako ga nema, i ako vik nije dezuran.
Meni se desilo da je moja dokt.tada bila na godisnjem pa su me zato gledali tri razlicita. Ali inace, uvijek te gleda tvoj koji te vodi.
Taj dr. Kisic ti je mladi doktor.Mislim da je moje godiste,zato smo se mi zezale da ce sad sve njemu pohrliti :mrgreen:
Sto se tice vodjenja postupka sve zavisi kako te ispadne.Ako je vikend i praznik onda ides dezurnom,danas sam isla svom i to ce biti sve u ovom postupku.Za vikend je aspiracija a tad on ne radi.Prosli postupak me vodila dr.Skrgatic jer je mjenjala mog doktora.I radila mi je skoro sve osim transfera koji je radio dr.Tomicic.
Kisic je zgodan mladi dokt, cudi me da nema bas puno pacijentica, hahhaha koliko sam skuzila nema bas...jednom prilikom sam kod njega bila, bio je bas ok, jako pristupacan i simpatican.
Meni je aspiraciju radila druga dokt.jer moje nije bilo, ali transfer je moja radila. U pravilu, ako je tvoj dokt.tamo, sve ce ti on raditi, od FM, aspiracije, ET....
To je i prednost kao u Petrovoj, naspram drugih bolnica gdje te gleda onaj koji taj dan radi...ovdje je super je se zna kad koji dokt.radi i dolazis iskljucivo u to vrijemee.
Milasova, smijem pitati koji je tvoj dokt??
Ok, onda nije bas istina da je uvijek neki dr.doktor..
Doduse,mene je prvi UZV radio prof.Vrcic,aspiraciju dr.Skrgatic,ostalo moj dr.Tomicic..
On je jako drag doktor,detaljan..ali ovo je fulao..ak ne uspije sad opet cu k njemu jer zna citavu situaciji i znat ce sta trebamo promjeniti..
Tomicic je stvarno super !
Vjerotno njega nije bilo pa su ga mijenjali ovi ostali...
I daljee je mozda uspjesan postupak tvoj !!!!! Drzimo figeeeee
Mono,mozda muzevi ne daju zenama da idu kod Kisica :lol: Budem ja vidjela u subotu kakav je doktor.Strelec ima faze koliko sam shvatila ali sto se tice ljubaznosti ok je,pita kako sam,sali se i odgovara na sva pitanja i objasni.Samo mi se eto ne svidja njegov nacin vodjenja postupka,previse rizikuje.Tomicic je isto pristupacan i bio mi je super na transferu i dolazio u sobu nas pitati kako smo.Meni bilo cudno sto me na transferu pitao koliko sam visoka pa kad sam rekla rekao je i mislio sam(inace sam niska).Dr.Banovic me gledala jednom i bila mi isto ok.Najvise susreta sam imala s dr.Skrgatic i ona mi se sto se tice svega najvise dojmila,pristupacnost i temeljitost.Ostale nisam imala prilike upoznati,pa ni ne znam kakvi su.A i svatko od nas ima za svakog drugacije misljenje.
Muzevi nedaju, hahahahahaha
Pa evo...meni je Skrgatic relativno ok, ali je jako gruba, nije mi najpristupacnija moram priznati...pa sve je to individualno i to je sve normalno.
Banovicka mi je iznimno draga i smirena, ona bas odgovori i objasni apsolutno sve...imala je ona propuste neke, ali valjda svaki dokt.ih ima.
Moja je meni super, mislim ja sam toliko cesto kod nje da se vec osjecam kao doma kad sam tamo....
Strelec se meni uopce ne svidja, iskreno moram napisati...nije bio ljubazan prema meni, mislim ni ne treba biti, ali je ironicno pitao da tko je meni dao heparin, i podsmjehivao se, bas ruzno, onda je Tomicic objasnjavao radi cega...mislim nije mene pitao nego ovako na glas komentirao i sto je najgore od svega, poslao me na kiretazu, kad je bio drugi spontani, drugi put....znaci nakon prve kiretaze drugi put sam prokrvarila jako i on je " vidio " ostatke posteljice u maternici i.poslao me na tu drugu kobnu kiretazu koja mi je unistila cijeli endometrij i nastale su mi priraslice....phd nalaz je dosao bez posteljice !!!!!!! Znaci nije bilo posteljice !
Ne znam, mozda je to bio nacin da se krvarenje zaustavi, ne znam...ali nije se iz tog razloga islo na tu drugu kiretazu, nego radi navodnog ostatka posteljice.
Od tada....mi.je endometrij koma i nakon 3 histero sam jedva dosla do 7,4 mm u vrijemeFETA....
ali pisala sam vec o tome...
Sve je to individualno !
Tebi je Banovicka bila zadnji dan uzv-a u postupku? Znam da si ih dosta mjenjala jer je tvoja dr bila na godisnjem.I,da,sve je individualno.
Tako je, Banovicka je bila na zadnjem uzv, i rekla je da po njoj svakako stoperica dns., tj.taj dan, ali se ona cijelo vrijeme konz.i s.mojom dokt.valjda telefonski, nije ona odlucivala !
Isto tako, mi je Lana rekla da isto mora vidjeti s mojom kad dodju nalazi E2, na prijasnjim uzv.
Aska,
Ima li novosti kakve??
Nema,s obzirom da danas nisam isla na uzv a veceras primam stopericu.Zato sam i bila ljuta jer nemam blage veze sta se dogadja dolje a stoperica ide.Mogu samo reci da me danas boli cijeli trbuh,da sam napuhana i blago mi je muka i glava me boli ali to je vjerujem vise od zivcanosti jer me strah kako ce to sve ispasti i bojim se ne bas dobro.
Aska,
Jojjjjj, sigurno ti je sve to radi psihe !
Ali stvarno nikad ne znas, mozda sve dobro ispadne u konacnici. Ja sam bila uvjerena da kod mene nece...da je prekasno, pa eto ipak nije bilo...
Drzim figeeee za subotu ! Javi kako je proslo !! Javi sve
Naravno da cu javiti,hvala na brizi :)
Aska,svu srecu ti zelim!
Iako mi stvarno nije jasno zasto te danas nisu zapisali za UZV..
Ali stvarno se nadam da ce ispasti na dobro..
Drzim fige!
Ni meni nije jasno jel doktor inace tako radi ili se to meni tako zalomilo.Uglavnom,tako je ispalo.Jos nisam dosla sebi.Javim rezultate.
aska, sretno :ghug:
Aska,cekamo vijesti:coffee:
Evo me,6 jajnih stanica.Sutra naravno zvati da se vidi stanje.Cudno,na prvom uzv pisalo 8 na drugom 6 folikula i evo bilo je 6.Uh,malo sam se pred kraj preznojila jer su mi jedva pronasli lijevi jajnik.Ali,proslo i to.Da se bar jedna oplodi ;)
Aska,
Pa super !!!!!!!!!!!! Nije losee!!
Drzimo fige, javi sutraaaaaa ! Tko ti je radio aspiraciju??
Aska- pratim i bas mi je drago, vidis da je na kraju ipak bilo js.. javi novosti! :-D
Doktor Kisic je radio.
Aska, isto sam tako brinula hoce li mi folikuli biti dovoljno veliki, jer mi je najveci bio tek 15mm to jutro na folikulometriji, a uvecer sam dobila stopericu. Vadila sam estradiol pa je doktorica po tom nalazu odlucila da su zreli za punkciju. I jucer ujutro sam imala 5js na punkciji, a jutros su mi javili da 4 pokazuju znakove oplodnje. ET mi je u ponedjeljak. Drzim ti fige, nadam se da ce se i tvojih sto vise oploditi!
(privatno sam u B+)
Hvala puno Machu :) I ja tebi zelim srecu.Skicnula sam na kosuljicu na brzinu.Ipak je pisalo u utorak jos desno 18,14,12,10 i lijevo 14,12. Sad samo cekati i siziti ;)
Super Aska ,neka ih bude čim vise ....čekamo dobre vjesti. Koliko sam uspjela shvatiti to je onaj hot doktor ( Haha ) pa neka donese sreću ....
Da,da..taj doktor hahaha.Javim rezultate :*
Aska,
Cekamo lijepe vijestiiii !
Evo zvala sam.4 se oplodilo :) Jedna nije bila dovoljno zrela tj napola pa su ju oplodila 2 spermija i ta se ne racuna,mora ju maknuti.Sutra zovem ponovo da cujem kad ce transfer.Iskreno,svejedno mi samo neka ga bude :)
Super,aska!! Odlicne vijesti!
Stvarno nema pravila zrelost js sa velicinom folikula..
Kod tebe je dobro ispalo,i bas mi je drago!
Bravo!!! Sretno i dalje ;)
Hvala cure puno :*
Askaaa,
Odlicnoooo ! Jejjjjj !!!
E kod te koju su dva spermija oplodila je triploidija, ona krom.greska koja je meni bila u zadnjoj T....i meni je jedna takva bila sad na IVF - u i.odmah su je eliminirali....
Jejjjjj ! Navijam i daljeeeeeeeeeeeee
Hvala Mono ma info..bas sam htjela guglati sta je to kad se desi.
Super Aska bas mi je drago...cekamo transfer
Zvala sam laboratorij.Transfer u cetvrtak.
Aska,odlicno!! Lijepo se dijele i idete na blastice..milina!!
Joj mene sve strah da samo s 4 embrija idemo na blastice.Ali oni valjda znaju sto rade.Nisam ja strucnjak.Ja samo kao i uvijek zivcanim oko svega :lol:
Znam da teško dočekati ,ali evo samo te malo dijeli od transfera,a onda nek se dobro zčahuri i to bude to...
Baš imam neki dobar osjećaj,neka bude sretno :-D:-D
aska, prvi put smo imali 2 j. s. i dobili 1 oplodjenu morulu, bila je biokemijska.
Sad smo imali 3 j. s., dvije su se prestale razvijati, vracena je jedna blastica i sad ima preko 16 tjedana :)
Polako, imas dobre sanse, probaj se prepustiti strucnjacima :ghug:
Samo me taj hidrosalpinks muci.On mi smanjuje sanse.I sad je na aspiraciji dr Kisic rekao da se vidi ali da je mali.Prepustam se strucnjacima naravno.I da sad ne uspije,idemo opet ;)