Ako mi je danas 12dnt, dvodnevnih mrvica, test negativan jel mogu prestat s uzimanjem estrofema i utrogestana?
Printable View
Ako mi je danas 12dnt, dvodnevnih mrvica, test negativan jel mogu prestat s uzimanjem estrofema i utrogestana?
odi vaditi betu, nakon neg. nalaza prestani s terapijom. Nikad neznaš...
Katjusa idemo dalje naravno,nema predavanja ja imam 26 god a prvi mi je postupak,nadam se sledeci put da ce uspjeti:-)Nisam jos M dobila ali imam simptome vec 3 dana,ocekujem je ali ako ne bude nista do ponedeljka onda radim betu pa sta bude,mozda test grijesi:-) danas mi je 11 dan od ET ako sam dobro izracunala
Da li se nekoj od vas desilo da test bude negativan a posle beta visoka?????:ghug:
da LaraLana čekam betu ...dajem joj još dan ...
u stimulirani smo išli, probali smo ponoviti onaj posljednji uspješni ;-)
Hvala vam curke, ljubim :-*
Cure hvala na odgovoru! drama queen držim fige za veeeeeeeliku betu!
Bubi evo da ti javim da sam beto cekalica jednog sestostanicnog. Javim rezultat 23.4
Lea draga hvala i ja se nadam da ce tebi uspijeti ovog puta.
Kod mene negativan test,pa beta nula..
Svima koje čekate bete želim lijepe, velike i troznsmenkaste brojčice <3
I moj, jutros na 10 dnt minus jasan ko dan.
U pon. cu jos mozda na betu, a mozda i ne.
Mislim i da s utricima prestajem danas. Necu se bezveze šopati hormonima... Ionako mislim da nisu nikom ni odmogli ni pomogli.
Glava me rastura, a i pocela sam se "ispuhivati". To je to...
Sretno vama koje cekate :)
kameleon draga drzi se :love2:
Lajka znam draga da si užasno razočarana ali nemoj prestati sa utrićima
, ja bi na tvom mjestu ipak vadila betu
Cure svima vam šaljem :ghug: i da vam iduci postupak bude dobitan
Ja vam evo guram 14t trudnoće;)
Danas mi je 14 dan od et radila sam test 10 dan i bio negativan,imala sam jake grceve kao pred mengu,grudi me bole i porasle su,a o bradavicama da i ne pricam kolike su:-),ja se nadam da je trudnoca :-)sutra radim betu.....
Curke sta vi mislite ???????....tezak je teret to iscekivanje i nadanje:kbell:
mislim da će beta dati odgovor na tvoje sumnje, a 10dpo je dosta rano. ja sam radila 11 dpo i bila je takva sjena da nisam bila ni sama sigurna umišljam li ili ne. da sam radila dan ranije, ne bi se vidjelo ništa! sretno!!!
Meni 10 dan minus samo takav, kao sto sam i javila ovdje, i odlucila sam prestati s utricima jer mi se ionak cine bezveze, pogotovo uz minus..., i evo danas u sekundu po proracunu stize m.!
Cvjetic, nadam se dobroj beti, jer su moji simptomi od tog 10-og dana krenuli bas suprotno od toga kako si ti opisala svoje. Bas sam se sva ispuhala, grudi sasvim postale neosjetljive..., mislim da imam dovoljno iskustva da se ne zavaravam uzalud, iako stvarno ta glupa nada ne umire do zadnjeg trenutka. :neznam:
Meni isto tako, na 11dnt jedva sjenica. Ono, pod pravim kutem i dobrom rasvjetom se mogla vidjeti. Izvadi betu pa si sigurna.
evo cure ja danas imala transfer mog peterostaničnog embrija,hvala bogu pa se moja jedna ali vrijedna js oplodila.biologica mi je rekla da se spermiogram jako popravio.doktorica mi je poslije transfera doslovno rekla:"ovo neće biti dobro".kao da sam bila jako zgrćena i ukoćena i da je jedva uvukla kateter.ne mogu va ni reći koliko me rastužila njena takva izjava,praktički kao da mi je rekla daa se ne nadam previše.
antonija15 misli pozitivno, :fige: za pozitivnu betu
Hvala vam cure ali nista beta 2,3 samo,isplacem se i idem dalje u nove pobjede.....
Drage cure, upalite televizore! U povodu Tjedna borbe protiv neplodnosti, predstavnice Rode gostuju u emisiji Dobro jutro Hrvatska! Razgovarat će o neplodnosti, liječenju neplodnosti, novom tiskanom izdanju brošure Neplodnost i pozvati sve građane Hrvatske (i šire) :-) da nam se u subotu 25. 4. pridruže na šetnji "Zajedno za plodnost"
Da se i ja malo javim, nisam dugo tu bila, pročitam tu i tam , ali nikak da napišem nekaj... Danas nam je 4dpt... Bili u Ivf poliklinici... Stimulirani ciklus, 5js, 3 zametka. Jedan se prestao razvijat, vratili 2 osmostanicna ... Inače ovo nam je treći friski transfer, imali i 1 fet... Kad skuzim kak da uredim potpis na mobu, nadopunim ga
Hvala micamaca... Ne kuzim ove poruke, napisala sam jos hrpu toga ali eto odrezalo se... Pa i ha se nadam ovaj put... Makar nakon 3 minusa ne ocekujem previse, ali ko zna, sve je to lutrija
Ja sam bila prvi puta na IVF-u 13.04... čekamo betu..sutra test :) 11 dnt je bila 88 ...nadam se da je to to..
Pozdrav cure, nakon neuspjelog sekundarnog ivf-a (stanice nisu prezivjele otapanje) dr mi je rekao da nastavim jos 10 dana sa terapijom estrofema i crinone gela....dali ste imale kakav slucaj i zato sad to?
Imala sam sigurnih 10 postupaka od ivf-a,Fet-ova,sekundarnih...svih opcija..jos nikad nisam morala nastavljati sa terapijom... :unsure:
Hvala
Breza to je to , čestitam!!!
Rekla sam da nebudem do sri, ali nisam izdržala... Pisnula test danas popodne, onak bezveze, 10.dpt... I rez je blaaaagi plus...kad skuzim kak se stavlja slika, stavim... Dosad uvijek bili minusi pa jos ne vjerujem da je ovo plus... Sutra ujutro pisam novi pa javim
Ponovila sa clearblue digital... Plus i trudnoća 1-2 tj ... Uf jos opce nismo svjesni...
bernica čestitam!!!!!!!! :-)
Bravo bernica! Cestitam!!
super bernica-čestitam! :-D
Čestitam bernica! :-D