da, nekako mi se čini da nas ima dosta u postupku! Sretno nam svima!!! Jučer pala prva pik pik i konačno sam skužila da se nešto počelo pokretati! :-D
Printable View
da, nekako mi se čini da nas ima dosta u postupku! Sretno nam svima!!! Jučer pala prva pik pik i konačno sam skužila da se nešto počelo pokretati! :-D
Snekica nemas pojma koliko navijam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Njuškalica....Pen je odlična stvar...lako je za samodavanje, a možeš naštimati jedinica koliko ti treba, nema bespotrebnog mixanja i razmišljanja - tako da i ja (kao Bubekica) - glasam za Pen..
Snekica....~~~~~~~~~~~~~~~~~ i šuuutim dalje.....
Joj cure, danas sam u nekom crnjaku...stalno imam neki loš predsjećaj za sutrašnju punkciju, ili da će mi folikuli popucati prije aspiracije ili da neće biti jajnih stanica...
Kako se vi nosite s time?
maca jako su male sanse da folikuli popucaju u stimuliranom ciklusu, za to bi trebalo gadno fulati tajming punkcije u odnosu na stopericu.
a to hoce li biti ili ne js... ne mozes nikako utjecati na to. drzim fige za najbolji moguci scenarij!
Kod dr.radoncica sam.
Znaci uzet cu pen :)
Nekako se i meni cini slaba doza.neznam.
vjerujem da dr. r. zna sto radi, u dobrim si rukama. sretno!
štoperica bila sinoć u 22h, punkcija sutra između 8-9 h...tajming bi trebao biti dobar.
Ne znam zašto me to toliko opterećuje, posebice zato jer mi je ovo 4.stim. i nikada do sada mi nisu popucali folikuli prije aspiracije (osim u prirodnjacima)...
bubekica-kod koga ideš na konz. u Betaplus? Nama su oni sljedeći na popisu ako ovo u Petrovoj ne uspije...dovumim se između dr.Vlaisavljevića i dr.Baumana :ne zna:
kod dr. dmitrovic.
Pikalice,ima vas! :-D :zaljubljen: :fige:
Sretno!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sneki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba
I svima drugima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sretno svima, a najviše maratonkama :fige:
Svrbe me prsti zadnjih nekoliko dana... jel netko vidio da se kiara79 javila na temi Termini poroda?
Njuškalica.....dr R uvijek odličan izbor (br.1 za mene)...:* ...a sretno sa Penom! Ja sam sva važna sama sebi kad na poslu napišem-dolazim odmah - raširim moj Pen i ostalo :lol:
Maca2...ma daaj ...no panic...sutra ćeš ti imati fine JS
Svim ostalim pikalicama i čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubekice :*
Njuskalica, jesi pitala za pen u ljekarni Pablo kod dr.Radoncica u zgradi? Nazovi ih na broj 013700519 i pitaj za pen, jako su ljubazni!
Svima sretno i puno ~~~~~
Oooo, ima vas dosta u postupku sada, ma neka bude proljetni booommm!
Snekica, kameleon, pak, želimo bebu, sretno, sretno cure!!!
maca2 sretno na punkciji ujutro!
Evo curke jos jedna pikalica od danas
Miuta821 .....bravoooo....jesi ti bila na VV u 1 mj sa frendicom možda? Sjećam se jedne Bjelovarke iz čekaonice...
:fige: za curke u proljetnoj akciji :rock:
Cure, javljam da je prosla aspiracija-dobila 12 js na kraju! :-D
Sutra zovem u labos pa ce mi reci koliko se oplodilo i hoce li biti transfer 3.ili 5.dan, ali biolog vjeruje 5.
i sad nek me netko uvjeri zasto je bitno da znamo broj folikula prije punkcije....
bravo maca super i navijam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Istina, dr.stalno mjeri/spominje 7-8, ocito su se i manje pokrenule ;)
A kod mene se pokazalo da niti estradiol nije mjerilo jer bih po njemu imala max 5-6 js!
Sad samo cekanje na oplodnju...nadam se dobrom tulumu u labosu :lol:
Beta 373!!!!!! 14.dan nakon FETa dvije 5dnevne mrvice.
u ponedjeljak druga beta.
maca2 super :-)
tulipan83 čestitam
Primjer mog estradiola; na dan stoperice 1280 pg/mol (mislim da je ta mjerna jedinica u Petrovoj + posem iz glave) i od 5 js niti jedna zrela.
Sent from my iPhone using Tapatalk
E sad ste me uplasile...estradiol je setao 600/1200/950, na dan stoperice ga nisam vadila. Rekao dr.da mu je to sve cudno,da je imao vec slucajeva s niskim E2 a dobrim js i da ce on vjerovati onome sto vidi na uzv (7 fol.dobre velicine, super endometrij).Istina, ne znam kakve su mi js - znat cu tek sutra, nadam se da ce se ipak koja dobro oploditi/razvijati...
cure imam jedno pitanje, a ne znam kuda da ga stavim:
dakle, dr. mi predlaže da kao prvi ivf (isci) postupak napravimo prirodnjak,
da podsjetim: mi imamo loš spermiogram (asteno) i viši fsh (zadnji izmjeren 9, ali jednom bio i 13)
godište vidite i imamo 2 djece "od davno".
kao to je neki uobičajeni tijek, ionako nam ne treba puno smrzlića :roll:
ja pak gledam da tko zna koliko ćemo mi uopće dobiti embrija i u stimuliranom pa bi prirodnjak (preko uputnice)
ostavila za eventualno čekanje između sva stimulirana...
s druge strane, neka nam je skroz panika trenutno (gužva na poslu) tak da možda bolje da ovaj mjesec nejdem u stim.
a "globalno" mi se ne da čekati...
kaj mislite?
Maca2 tek sutradan kad sam nazvala laboratorij.
Maca2 nemoj se voditi mojim primjerom jer ja imam PCOS pa je kod mene malo specifičnija situacija. Doktoi se boje dati veću dozu zbog bojazni od hiperstimulacije pa me na kraju to košta jer mi je protokol kratak i s malim dozama Puregona (100IU). Ciklusi su mi 32-36 dana a vade mi stanice već 15 dan.
Tulipan, superrrrrrrrrr :-D
tulipan-čestitam, krasna beta!
mikapika32-hvala na objašnjenju, mogu se samo nadati da mi se neće dogoditi takav scenarij sutra kad nazovem lab.
Maca2 ne brini biti ce sutra lijepih vijesti iz laba ;-) Kako sam rekla ja nisam mjerodavna ;-)
tulipan cestitam!
maca2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dobre vijesti danas!
Zvala biologicu - od 12 js, 9 ih je bilo dobro za oplodnju.
Na njima je radila ICSI, za sada vidi oplodnju samo na jednoj :( ali kaže da može biti zato što je kasnije radila oplodnju (nije još prošlo 24 h) ili zbog jako lošeg spermiograma gdje je, kaže, imala vrlo mali izbor dobrih spermija.
Sutra zovem opet da vidim kako se dalje razvija situacija.
Maca2 drzim figice da sutra cujes lijepe vijesti ;-))
maca2 :fige: