prijavljujem control&cardio #1
ovaj je total body, tako da i noge i guza su dobili malo pažnje
sad mogu komotno sutra control&cardio#2
prijavljujem control&cardio #1
ovaj je total body, tako da i noge i guza su dobili malo pažnje
sad mogu komotno sutra control&cardio#2
prijavak jučer trening u dvorani, danas ujutro 4,8 km laganini trk
kli, super za školu što je gotova, bar malo da ohanete od toga
i ni ja ti nikad ne bih rekla za kile, ali itekako "smetaju" te 2-3, i ja ih osjetim
Riri, čuvaj orahovac, dobro ga zatvori da ne hlapi i čekat će te još finiji kad jednom budeš opet mogla :mrgreen:
Riri fakat sacuvaj, hahaha.
Ma da cure, skroz se razumemo, te neke 'poslednje' kile najcesce nisu smetnja zbog izgleda, ali ih osecamo, na ovaj ili onaj nacin.
Rahela, tek sad vidim dodatak potpisu <3 Ti fakat pripadas toj dvorani <3
Spajalice, to je vec sve ozbiljno, svaka cast. Ja sam tu negde, malo sam sporija od tebe.
Tang samo napred!
Spajka, bravo!!! Jako si se ubrzala, to su zavidne brojke :klap:
Kli kli javljaj nam se češće, blago vam se za školu i mi sitno brojimo još 2 tjedna.
Riri čuvaj orahovac!
Rahela bravo za oba treninga, i tang!
Jučer jedan od ljepših planinarskih izleta s klubom, puno hlada (dok je u gradu pržilo), zelenila i odličnog društva (puno vas pozdravlja kjb)
Najmladji član grupe koji je planinario cijelom rutom - naš F :heart:
11.3 km predivne prirode, visinske 660m
Šestine-Lagvić-Medvedgrad-Grafičar-rudnik Zrinski-Kraljičin zdenac-Šestine
Napunjene baterije za radni tjedan, zapravo do neradnog četvrtka :mrgreen:
prijavljujem summer shred #19
radila sam neke modifikacije, ali presretna sam da sam ga izvela do kraja, iskreno kad sam počela osjećala sam se dosta šugavo, ali na tragu onog što smo pričali nedavno, odlučila sam "idem, pa koliko izdržim"
prije bih kad se tako osjećam zaključila "ah, nemam energije, drugi put", i sjela za tv
Curke gdje da nađem vježbe? Nekad davno sam vježbala Jillian 30DS i bilo je na youtube-u ali sad više nema. Sviđaju mi se takve vođene vježbe cca 30min dnevno.
Ola curke, bravo vam svima!!!
kli kli naklon ženo!
tang češće stavljaj joge koje odradiš:lol:
Jutros ću i ja ovu tvoju
Riri slušaj rahelu, zna znanje!
Kod mene je doslovno ludnica od posla i muvinga, ovaj tjedan mi slijede 3 puta 3 dana zaredom a već sam na rezervi
Vježbam, izmjenjujem 6w6p od JM i mobility drils by Ziska, plus joga
Trčala nisam zbog vremena
Puno sam klatila i privatno, što na more što na rijeke, barem mi prirodnih ljepota ne nedostaje
Ali svejedno željno iščekujem godišnji :drama:
mitovski nažalost nemam snimljen 30 DS, vidjela sam da je maknuto, momda ga ima tko od cura...
Ne mora biti 30DS..ima li nešto drugo od nekog drugog. Curke koje vježbate doma što vježbate?
Ja sam na 6w6p programu od Jillian, to ti je za abse, traje oko 35 min.
Lili super za prirodu!
Tang bravo :klap: i ja se trudim natjerati kad mi se i neda. Poslin se uvik bolje osjecan :)
Flopi izdrzi jos malo :love:
Mitovski, neman pojma sta ima na you tube-u, sve programe koje imam san skinula od nekud. Sve je bilo davno pa se ne sjecan vise, nadan se da ce cure bit vise od pomoci :)
Sinoc kruzni. Danas sastavljam namjestaj pa vjv nista, ev neki kratki trk ako uspijem ugurat.
Mitovski, pogledaj malo po torrentima, preporucam Body revolution od jillian, ili focust25 ili p90x3. Svi su po pola sata i odlicni, bolji od 30ds
Ja sad vjezbam uz pretplatu na zuzkinu stranicu, 10$ mjesecno i svaki dan zadaje druge vjezbe, ili mozes birat iz nekih starih
Flopice i ja iako od jučer na restu bar tjedan dana (a možda ću uzet i 2 tj) željno iščekujem GO jer druge obveze smlaviše. Nadam se da ti je brzo GO.
Malena, i mene čeka taj dio vrlo brzo i to u velikim količinama :mrgreen:
Meni ovo promjenjivo vrijeme baš crpi energiju i pada mi tlak.
Veselim se četvrtku i vikendu :sing:
Gledam i ne vjerujem da sam u zadnjih 6 mj istrčala cca 1.500 km :-o Zrela za zasluženi odmor itekako. :-)
Samo se trebam tavom po glavi kad krenem smišljat šta sad sa svim tim slobodnim vremenom pa se opet nakrcam s aktivnostima :roll:
Ne budem li danas i sutra malo odmorila doma samu sebe ću lupat po glavi:storma::lol:Sad kad sam to izgovorila, moram se držat dogovora.
Bravo svima! :klap:
Imam ja 30ds ako kome treba. :)
Ja sam u prošlom tjednu dvije kile izgubila. Stalno je bila po jedna, išla sam tri puta na vagu da se uvjerim.
Ovaj tjedan vjerojatno odmaram jer sam bolesna skupa sa djecom, jeej. :roll:
Riri super za kile, bravoo!!
Želim vam da što prije ozdravite :ghug::heart:
Pa bravo Riri!
mb super, to doma uređuješ?
Obožavam makeovere!
Danas sam prešla zg naširoko i nadugačko i baš mi je pasalo landrati iako je vrijeme koma
Kupih badić, sad će biti red i češće odtađivat 6w6p :lol:
Lili like za rest!
Riri ozdravite brzo :kiss:
Lili restaj, nece trcanje utec :mrgreen:
Flopi, i ja bi setala po zg :klap:
Uredjujem nesto u apartmanu. S obzirom na otkaze ne znam za koga :lool: al eto, kad zenu pukne mora se isti cas :mrgreen:
Ja sam jučer napravila EDT, vježbe snage za guzu i trbuh
danas sam kod frizerke, bit će vjerojatno rest
Dosla sam vam samo mahnuti i reci da vas vjerno stalkam.
Vjezbam nula. Nista. Od proslog posta se nisam mrdnula, osim po cokoladu. U jednom se trenu dijete nekako okrenulo pa mi je bilo pomalo neugodno i hodati duze vrijeme, a skakutanje mi smeta.
Ako sve bude kako smo planirali, krecemo iduci vikend na godisnji. Napokon izolacija po mojoj mjeri do 8. mj :) Veselim se plivanju i valjda ce se do tada i more mrvu prigrijati. Nadam se da ce dijete i moje tijelo biti suradljivi kao i do sada pa da necu morati dr u tom periodu jer se stvarno ne zelim imati posla s hrvatskim zdravstvenim sustavom.
Riri, uz vjezbanje i dojenje ce se i kile otopiti. Samo pomalo. Probaj da ne bude vise od kile tjedno jer bi mogla imati visak koze. I ja sam jedva cekala da sto prije ode visak pa se u jednom trenu malo otelo kontroli. U rodiliste sam otisla sa 73 kg, 9 mjeseci kasnije sam bila na 47, a nisam bas pazila sto jedem. Vidjet cemo kako ce ici ovaj put..
Mb, rekla bih da ti zivis u istom kraju kao i moja sveki, a ona stalno ima upite za apartmane i rezervacije pa valjda sezona jos nije izgubljena skroz.
Svima ostalima bravo za sve odvjezbano, za nove badice, ljetna tijela, nove frizure...
Hvala ti na linku!
Ja sam jučer skinula aplikaciju Jillian, 7 dana je kao besplatni period. Jel ima netko možda?
Sviđa mi se taj koncept jer ima i prehrana i više različitih programa vježbanja.
Uglavnom, nakon što unesete svoje podatke i mjere odaberete koju ćete razinu vježbanja i neću ja beginner neću ni hard ja ću si intermediate.
Znala sam da nisam u kondiciji ali ovako nisam bila nikada. Nakon 15 minuta noge kao žele, dahćem, umirem, svađam se s njom. Gleda me J. i nakon 5 minuta vježbanja kaže: Mama, fuj kaaj ti je to znoj? Sve ti kapa. Ma jok rekoh iz mora izašla. I tako odem i promijenim postavke u beginner. Ne da sam se precijenila nego ne mogu doći k sebi u kojem sam stanju.
he he mitovski
mitovski, ništa se ne sekiraj, to je normalno :lool:
i privremeno! ako budeš redovita, brzo ćeš vidit napredak
ja osobno mislim da nije sramota počet sa beginner :mrgreen: bolje i to nego uzet preteško, pa da ne možeš držat dobru formu
a znoj, ja ga koristim kao mjeru toga koliko sam se satrala. Nisam sklona nešto puno se znojit inače, pa kad odradim workout i počne kapat s mene, računam "pa, nisam se puno štedila". Još se djetinjasta kakva jesam volim i hvalit time ukućanima "vidi kako sam se uznojila!"
uvijek se sjetim kad sam lani išla u tu neku teretanicu u mojoj ulici, dvije tete koje su prešetavale sa sprave na spravu i komentirale predsjedničke kandidate, kad su komentirale "bome je hladno ovdje", skoro sam prasnula u smijeh
uglavnom, ako ti je bilo teško, to znači da ćeš napredovat
Naravno da nije sramota. Smijem se J.
Ja bih počela od manje neg početnika
Ma nisam ja to zbog sramote odabrala nego zato što sam mislila da ja to mogu . Ma baš sam se na kraju nasmijala jer je J. taman legla i kako ja vičem ajme šta je ovo, ma jesi ti normalna i umirem tako J. trči iz sobe svako malo i govori mama daj prestani jer kad tako govoriš ja moram doći vidjeti kakva je vježba :lol:. Na kraju mi je dijete reklo: Dobro mama jel ti vidiš da je to tebi preteško i da ne možeš?
tako mene moja djeca pitaju: zašto vježbaš kad ti je teško? :lool:
onda ja kažem :starac: kako vježbam baš zato jer mi je teško
jer nekad moramo malo trpiti za veće dobro (zdravlje)
i da, znojim se i kad jogu radim dulje od 10 minuta
Mitovski bas si me nasmijala.
Meni je poceo produljeni vikend u kojem cu malsimalno biti hedonist.
Trckarat cu. Odvjezbat ci i koji trening al sce koliko mi je gust.
Ja sam krenula na pilates, kod voditeljice koju su mi jako preporučili, i ova dva puta šta sam bila je stvarno bilo odlično. Bit će mi odličan most do baleta koji uopće nije počeo nakon karantene, a poslije ljeta kreće tek od 1. listopada.
Usput su mi se svidjele vježbe za ruke-ramena-gornji dio leđa sa Lazy dancer tips pa to ubacujem bilo kad u danu. Npr. ove ili ove.
Mitovski, super, i mene ste nasmijale vas dvije :lool:
I ja sam jedno vrijeme bila u baš lošoj formi, ali vrati se to, i ide dosta brzo, ako je čovjek nekad prije bio redovito aktivan.
idem i ja na GO danas
zadnji put sam na godišnjem bila prošlo ljeto :drama:
I meni je počeo produženi vikend. Planiram šetnje po brdima .
Ja sam opet malo štrajkala. No nastavljam s Jillian programom 6w6p. Nikako da dođem do 6week :mrgreen:
Larmama lako za 6weeks. Ja nikako do 6packs :lool:
I ja se brusim na 6w6p no nikako ni krenuti.
Ja laganao povremeno jogu, u nedjelju odradila neki program za noge, ponedjeljak predragi mi kickbox cardio sa fitnes blendera, jučer šišanje i farbanje u terminu za vježbanje, danas/večeras peglanje. Noge/listovi upala, leđa i ruke isto upala...sutra nadam se barem joga. Uglavnom ja ni ne krenem pa već odmor:)
Imam još neku ludnicu s poslom (a radim od doma pa je sve tako sporo) ali nadam se da ću se stabilizirati s idućim tjednom pa možda zaozbiljno počnem 6w6p ili nešto već.
Mitovski samo hrabro, baš bi mogla probati tu aplikaciju od Jillian, ipak je ona moja prva online trenerica.
Jucer kruzni, danas pituranje i vecera s prijateljicom :)
Godisnji, sta je to :lool:
Za ozbiljno, neman pojma kad sam bila...
Jučer sam upogonila Pony. I sad me boli rit. Danas šetnja Mikulići- Risnjak.
I sad se mogu par tjedana odmarat
Danas ramena, zadnji povratnicki trening. Sutra s trenerom imam testiranje 1RM i od ponedjeljka krecem sa novim programom. Jako se veselim.
Sutra sam na godisnjem i jako se veselim. Vec neko vrijeme vucem preumor. Kako je splasnulo oko ove korone, tako je meni isto valjda adrenalin popustio i bas osjetim taj neki umor.
Dobra strana je sto skola uskoro zavrsava pa ce biti malo lakse. Dodatno sam malo povecala i unos kalorija, bila sam smanjila kako je pocela korona i smanjeno kretanje...
Izgleda da nas je većina preumorna..
Jučer 6w6p
Jutros 5 km trčanja šumom
Popodne se nadam biciklu ako ne padne kiša...
Flopi, da... Valjda ce se to sad malo popraviti. Malo vise sunca, kraj skole, malo mora...
Da, naslaže se svega, meni je 6.mj.uvijek krajnja granica izdržljivosti, i stvarno mi treba break.