U Petrovu. Ne znam koji dan, juros sam se naručila mailom i odgovroit će mi tek u pon. (nisam znala da je sutra neradni dan jer ne pratim datume).
Printable View
U Petrovu. Ne znam koji dan, juros sam se naručila mailom i odgovroit će mi tek u pon. (nisam znala da je sutra neradni dan jer ne pratim datume).
baby01, ah, ti su cari trudnoce...
Sanjo, bravo! vidis kako ste daleko dogurale :-)
sto laksi porod ti zelim!
hm...kontrakcije bas ne idu iz kriza...
da ne pocinje lagano?
Sadie hoce to u trudnoci ;)
Ginger hvala na lijepim zeljama :)
Za kontrakcije stvarno ne znam sto da kazem...
Sa M me presjeklo napred i pocelo stiskat i posle otislo u kriza. S njim nisam imala BH.
Sa L, sam imala BH 3 dana pred porod i to bas skolske BH. Ono ukruti mi trbuh i pusti i tako cca 3x na dan. 4 dan su poceli navecer bolovi napred, i sjecam se otisla sam leci reko smirit ce se... Ustala sam nakon pola sata i pocelo u krizima..
A sada sve nsto ne odredeno ahaahaaa... Ali me ne otvara, pa stane, krene i tako prode dan.
Cestitke svim mamama i bebama i novim trudnicama. Mi smo super. Malo neispavano ali slatke su to brige.
Mono zao mi, drzi se.
Tanita i Ives cestitam!
mene ulovila neka viroza :-(
nos pun, kasljem, al srecom temperatura ne skace, a nadam se da ni nece - sad se drzi na 37,2
sve me boli, al kasalj me zivcira, jer me od njega boli trbuh :-/
jucer je bio suhi, danas je vec mokri...nadam se da nece dugo potrajati...
I mene nesto grlo grebe... I evo dobila proljev. Ne znam oce li bit viroza, il mozda od mg.
Samo ne opet na porod bolesna i u temperaturi. To iskustvo imam i ne bi ga vise ponovila!
Ginger laringopip +, sirup biljni je zakon kod kaslja... Ako zeli probati. Mojima i meni uvijek umiri kasalj.
jbg, zakurila, 37,7
drmnula lupocet
utjesila me moja dr., kaze da smo u najzasticenijem periodu trudnoce
bar nesto...
Sanjo, pijem onaj home made sirup od crne rotkve i meda
mojim curama pomogne pa se nadam da ce i meni
nego, da nije to kod tebe pocetak poroda? ja sam na zadnjem tri puta imala proljev prije nego je bas pocelo
nije mi ni klistir trebao :-)
hm, vidim da je taj laringopip od meda kadulje, a kadulja se inace ne preporucuje u trudnici
znam da se smije samo grgljati caj, nikako piti, a za med nisam sigurna
Ja sam zasad na čaju, medu i limunu + inhalacije....
i ja isto...tankam se tekucinom pa pisam svaki cas
pa me kod ustajanja prereze u donjem dijelu trbuha...i tak...
srecom pa je sveki jutros odvela cure k sebi pa imam malo mira
Cheerilee nadam se da neces zakuriti...
Spas mi je kaj sutra najmlađi kreće u vrtić, pa ću moći više odmarati....
Školarci su još doma, i to mi paše, još tjedan dana bez školskih obaveza...
Tanita cestitam!! Uzivajte i mazite se i gustajte u ovoj idili.
Cure i mi bolesni od stare godine, mene dva dana prije stare pocelo grlo , a onda kasalj iza nove, nos curio ko lud, takve rane sam dobila nisam vise znala sta bi, fizioloske si naljevala, ispirala ma uzas.Od kaslja me sve bolilo , a doktor jos rekao da pazim da se ne prehladim zbog tih svojih problema uzas.Sada vec dva dana kao da ce proc ali jos uvijek se zakasljem i ispusem koji put nos, glavobolja i sinusi ubijaju.Mala je imala temp. od stare godine tri dana, i onda joj proslo , i preksinoc opet samo navecer i drugi dan nis.Nemam pojma nesto cudno, ja nikad nisam bila tak dugo bolesna, vise od deset dana.Sva sreca da nemam temp. Haha mjerila par puta 35.2
Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk
opet mi narasla na 38
tusiranjem mlakom vodom sam je uspjela skinuti na 37,3
i to tusiranje nije bas ugodno, moram se toga sjetiti kad mi djeca drugi put budu bolesna :-/
uglavnom, nadam se da je dr u pravu i da temperatura nece naskoditi bebi
Joj Ginger kad smo kod tusiranja, mala imala neki dan temp 38 i odem ju otusirat, mucim i sebe i nju i nakon tusiranja izmjerim joj temp. i ona narasla 38.6 dakle za bezveze smo se mucile
Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk
Ja za grlo popijem lupocet tekuci. Ublazi mi bol. Ovo za sirup di je kadulja nisam znala. Malo sam ga popila da stvarno ne bi trebalo stetiti.
Kod temp.ja svoje u kadu sa toplom vodom i onda postepeno hladim tu vodu... znali su tak po 30min bit unutra bez prigovora.
evo, temperatura na 37,2, al ja se i dalje osjecam pregazeno
nos zastopan, kasljem, al grlo me uopce ne boli
uglavnom, gadna noc
samo se nadam da je s temperaturom gotovo
Sanjo, nadam se da ce uskoro i da ce ti biti ko i moj treci porod :-)
Ja sam jučer mjerila temperaturu, nekoliko puta, bila je 35, haahha
Jednom sam samo imala temperaturu, i to prije 6g kad sam imala mastitis..... Tak da nemam baš iskustva, čak ni prehlađena nisam nikad bila...
Nos mi više ne curi jako, ide to kraju polako,
jedino su mi oči i glava nekako teški.....
Evo curke i ja se uključujem s prehladom. Nakon sto sam na pola izlijecila curke i dežurala nocima. Temp.mi 37.2 al ja se osjećam ko da me vlak pregazio. Da bar mogu odšarafit glavu i doc po nju kad sve prođe ;)
Ginger neka je i ovaj takav :) Sanjo tebi također sto brž i što lakši :)
Ja sam vadila šećer i hvala Bogu nemam ga!
Evo tem.na 38, jedva vucem glavu! Popila lupocet nadam se da ce sto prije past :(
drz se! znam kak ti je!
meni je temperatura prosla za dan i pol, al sam i dalje strgana, u krevetu...
Držte se cure i brzo ozdravite :love2:
Ja ću sutra vadit krvnu sliku i ogtt :scared:
Cure :)
Jutros u 07:05 je stigla nasa savrsena princezica <3
3830gr, 53cm
Dogurali smo na 38+1tt.
Bilo je jako bolno i tesko jer sam dosla zatvorena, trudovi na 2-3min, a doma mi pukao vodenjak.
Pusa svima
Javim se samo da dodemo k sebi
Kakva divna vijest! Cestitam Sanja!!! Ljubi princezu i brzo nam se oporavi ♡
ajme Sanja :-D cestitam!!!!
zao mi je sto je bilo tako tesko
brz oporavak zelim i javi se malo opsirnije kad stignes
Sanja čestitke na bebici <3 želim vam brz oporavak :)
Sanja - čestitke !!!! :-D
Ja sam popodne bila na 4D uzv-u, anomaly scan je radio,
oko 40 minuta detaljnog uzv-a,
sve je u redu, termin krajem petog mjeseca, mjere odgovaraju 19+6....
I dečko je 100%
Muž i kćer su na kraju ušli u odrdinaciju, ona je bila opet dosta žalosna jer nije curica,
al smo otišle i+u H&M pa je bratu kupila prvu tješilicu i dva kompletića odjeće koju ćemo mu obuči čim se rodi (body, hlačice i kapica),
pa ju je to malo raspoložilo tak da mislim da bude ok :)
Prehlada mi skroz prošla...
I sad samo čekam 18.1. kad imam termin za ogtt (i još čekam termin za endokrinologa)..
Sanja čestitam!!!
Cherilee anomaly moze već sa 19tt? A ogtt se radi kad? Sve sam zaboravila iz prve trudnoce [emoji4]
Sanja cestitke i od nas! Uzivajte u princezi :)
Ima li netko iskustva sa 4D uzv u 16tt?
Bi li se sto vidjelo?
Kad sam pitala za termin za anomaly scan rekla mi je sestra u poliklinici da ga oni rade od 18tj nadalje.... Tada se najbolje sve vidi....
Ogtt se radi kako kod kojeg dr, mene je u svim trudnocama slala između 20-24tj (isko sam ukupno u svakoj T dobila po 10kg)...
Sanja, čestitam! Bome beba i pol po ovim mjerama. :)
Uf, sad sam ja iduća za odstrjel. Ak me koja od vas ne pretekne.
Sanja-cesstitamm! :)