Svakako nety, počni se pikati. Ne znam kakv ti je protokol?
Printable View
Svakako nety, počni se pikati. Ne znam kakv ti je protokol?
Po 3 inekcije pa po 2 a 8 dan na ultrazvuk
Piše na papiru da se moram javiti kad pocnem s pikanjem Sutra cu ujutro zvati
Evo cure, stigla ja kući sa jednim članom obitelji više. Nadam se da me samo ne testira tih 14 dana nego da će mu/joj se svidjeti kod ove lude mamice pa poželi i ostati zauvijek uz nas. :heart:
Snekice i ja ti to želim od srca
:)
Sneki:klap:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se malac ljepo ugnjezdi :zaljubljen:.
Snekice sretno i navijam za veliku betu!
Trudnice :klap:
Mala26 (još mjesec dana!)
Ana03
Nana_banana
rajvos
marina81
Visibaba
zvončica1976
Mijina prijateljica
ich123
Čekalice bete :heart:
nety
taca70
Pikalice :heart:
Kriistiina
Prirodni ciklus IVF/ AIH/ klomifenke :heart:
ježić
Čekalice termina, pregleda i koječega :heart:
04/11 mare77
04/11 milla2
04/11 mimi81
04/11 nety
04/11 tlatincica
06/11 Sanja1
Ana1201
Bab
dada-55
Dariaaa
Dhea
Dona
duba13
frodo
Glossy
inada
Jasenka
kerolajn5
legal alien
ljube
Niki
Nivesa
Pinny
ptica1
Suzzie2
Tajčica
tikki
TrudyC
Vanchriban
vuki
Zauzeta
Zrinkič
Cure za koje navijamo ~~~~~~~~~
Dea2010 (Slovenija)
Sela (Češka)
ValaMala (VV)
Zauzeta (Slovenija)
plavuša007 (ST)
Mali update! Sorry Tlatincice!
Ana03
Nana_banana
rajvos
marina81
Visibaba
zvončica1976
Mijina prijateljica
ich123
nety
taca70
Snekica
Kriistiina
ježić
04/11 mare77
04/11 milla2
04/11 mimi81
04/11 nety
04/11 tlatincica
06/11 Sanja1
Ana1201
Bab
dada-55
Dariaaa
Dhea
Dona
duba13
frodo
Glossy
inada
Jasenka
kerolajn5
legal alien
ljube
Niki
Nivesa
Pinny
ptica1
Suzzie2
Tajčica
tikki
TrudyC
Vanchriban
vuki
Zauzeta
Zrinkič
Dea2010 (Slovenija)
Sela (Češka)
ValaMala (VV)
Zauzeta (Slovenija)
plavuša007 (ST)
Ajmeee, oprosti!
Ne znam što se dogodilo, tebe sam prvu prebacila u gornji dom :oops::oops::oops:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tlatincica, ja sam čekalica termina u 4/11, pa kad ćeš idzći put ovu našu krasnu internu listicu sastavljat ubroji me :)
A i nety je pikalica, zar ne?
Lijepo molim volonterku da napravi ispravnu listu.
Tlatincica je uvenula :mrgreen:
Tlatincice, šta se događa s tobom??? Moramo te zaliti! :)
evo ja prijavljujem obavljen stim. postupak ovaj mjesec
od 8 folikula, 4 js ok, oplodjeno 2, transfer tih 2 embrija ocijenjenih kao izuzetno dobri
danas 12 dpt, krenulo smedje brljanje, 28. mi je dan ciklusa i menga nepogresivo stize
Dhea nije gotovo dok ne dođe prava M! Držim fige za dobar ishod! :love2:
Dhea, slažem se sa snekicom. Nemoj dići ruke prije vremena!
menga stize, kod mene je to tocno u sat, doci ce navecer, vec znam
nego o necem drugom razmisljam
zadnja dva postupka su mi bila sama po sebi dosta stresna, usput sam dosta i radila, nisam ni mirovala nakon transfera, ni nesto zdravo zivjela, bilo je dosta stresa u svakom slucaju i oba puta sam ostala trudna
druga stvar je to sto trudnoce nisu opstale, pa sam tu malo i sama sebe okrivljavala
ovaj put je bilo sve savrseno, postupak i protokol prosli bez ikakvog stresa i losih nuspojava, embriji ocijenjeni kao super, super, ja doma lezala, mirovala, zdravo zivjela, nisam radila, idealni uvjeti i onda nista
izgleda da ja sama tu nista ne mogu napravili nego kako odluci visa sila
Dhea i ja mislim da je tu uvijek u pitanju taj dodatni faktor, možeš ga nazvati viša sila, sreća, božja volja, kako god, a na koji ni mi, ni naši liječnici ne mogu utjecati.
Naravno, ja uvijek glasam za mirovanje i što manje stresa, ali više zbog toga da bi sama sa sobom kasnije lakše živjela ne predbacujući si bar to, ali to naravno nije odlučujuće u ovoj našoj priči.
Snekice baš sam nestrpljiva!
Tlatincice ?
Dhea držim fige da sve bude onako kako si priželjkivala na početku postupka :)
OK, napravit ću novu listu danas navečer :-P
Uz isprike za jučerašnju pijanu listu, evo update-a:
Ana03
Nana_banana
rajvos
marina81
Visibaba
zvončica1976
Mijina prijateljica
ich123
taca70
Snekica
Kriistiina?
nety
ježić
04/11 mare77
04/11 milla2
04/11 mimi81
04/11 nety
04/11 tikki
04/11 tlatincica
06/11 Sanja1
Ana1201
Bab
dada-55
Dariaaa
Dhea
Dona
duba13
frodo
Glossy
inada
Jasenka
kerolajn5
legal alien
ljube
Niki
Nivesa
ptica1
Pinny
Suzzie2
Tajčica
TrudyC
Vanchriban
vuki
Zauzeta
Zrinkič
Dea2010 (Slovenija)
Sela (Češka)
ValaMala (VV)
Zauzeta (Slovenija)
plavuša007 (ST)
Cure kao prvo hvala vam svima puno Ja se svugdje raspitujem nis me nije sram
Par mojih frendica je islo na IVF i sve sam istrazila i sve sam znala do 1og dana menge Onda sam se uspanicila ...ono to je to Pocinjemo i nis vise neznam Ali zato imam jednu dobru dusicu u Petrovoj koja pomaze i odgovara nas sve plus vi ovdje i opet sam u normali
Za ovaj tj pikanja sma se zamijenila na poslu da sam popo slobodna i idem u Petrovu Danas sam si popricala i s curom koja je bila ispred mene na pikanju Mislim u istoj smo kasi moramo podijelit to kaj imamo :)
Ona mi je rekla da si moram kosuljicu otvoriti to cu ici ujutro prije posla
U subotu mi je 8 dan ciklusa ali sam danas zvala u Petrovu i rekla mi je sestra neka dodem u Petak ujutro na ultrazvuk
Pitanje- ostavila sam uputnicu za bolnicko lijecenje ali na onom papiru s uputama piše da kad se dolazi na ultrazvuk 8i dan da se donese uputnica Kaj to znaci da mi treba još jedna ili je to ta koju sma ostavila kad sam lijekove dobila
Nety, ne trebas donositi drugu uputnicu. Sretno.
evo i nas dvije- cure moje drage! kod nas je sve u najodličnijem stanju brojimo 23t. i vesela sam beba svako jutro pred zoru,a i bogme sam velika dr.kaže.nisam vas zaboravila i često škicam da vidim gdje su moje suborke! za dr.Šprem samo najljepše a i za dr.Vrčića!primjetila sam da je od nove godine sve veća gužva u čekaonama...prije bi bila gotova s svime za ca.45min a od Nove ostajemo po 3-4h.al to je najmanje važno u našoj trudnoći!a da i svaki put mi treba nova uputnica(dok prije nije trebala,vračali su mi je)a idem na kontrolu svaka 2do max.3 tj. kao sto rekoh sve se to najmanje važno kad znaš kroz sta si sve prošao da bi do doga došao! htjela bi se nadovezat na sve drage i buduće mame koje su u dilemi koliko vratit??? meni je 26god.mužu 28.prvi nam je ICSI bio. imali smo vraćene 3 blastice,a 4 smo ih dobili i niti jednog trena nisam pomisljala na to koliko da ih vratimo, jer to je naša nada i naša djeca...eto s svim prekrasnim prognozama od dr.i biologice nama se primilo-SAMO JEDNO,a sta da upravo svoju curicu nisam izabrala?uvijek bi se mislila...zato nas dvije drzimo fige za vase curice i dečkiće!
Draga ana, čestitam ti na tvojoj bebici i želim vam da i do kraja T prođe sve u najodličnijem stanju. Obradovalo me što hvališ doc. Š., jer je ona i moja doktorica. To što je veća gužva u čekaonici, valjda je dobar znak. Nadam se da će svi ti parovi čim prije doći do svog cilja.
Još jednom, sretno!
Ana, drago mi je da nas se sjetiš i da nas škicaš! Mazi svoju curicu u buši i budi najsretnija mama na svijetu, što već jesi! Isto kao i ježić, i meni je drago što je hvališ (Š) jer je ona i moj izbor. Pusa tebi i bebici! :)
Evo i moja terapija je stigla ,s prvim danom c.pikam decapeptyl pa drugi dan po 3 amp.menopura.Ovako zvuči baš jednostavno ali ne znam kako ću se bockati,definitivno ću to morat izvest sama.8 dan ciklusa idem na uzv u Petrovu. E sad ne znam dali ću odmah morati ostat u Zg ili se vraćam kući? Ima li koja od vas nekakav prijedlog za smještaj u blizini bolnice?
Mare, koji ti je to postupak? Iz kojeg dijela HR si? Koliko trebaš putovati do ZG? Za smještaj ti šaljem pp. Sorry, šta sam te opalila pitanjima...
nety, meni je sestra rekla uzv. 8. dan ciklusa s uputnicom za bolničko liječenje ako sam dobro razumjela. tako piše i na onim uputama koje sam dobila kad sam išla pa injekcije.
Snekica ovo je moj prvi postupak,iz Slavonije sam pa kontam ako se moram vratiti za dan dva na drugi uzv. možda je bolje platiti smještaj.zapravo ne znam kad sljedi drugi uzv. dali je kod svih cura isto ili to ovisi o reakciji na terapiju?
Poslan pp. Ja inače imam po 2 UZV i onda punkciju, i naravno ako je sve ok, nakon 3 dana transfer. Za UZV idem busom i ostanem gore, nakon 2. UZV idem kući, štopericu si dam kući, vratim se preksutra s MM na punkciju, opet idem kući, i vraćamo se opet na transfer.
Ovaj put sam imala samo 1 UZV (8dc) istu večer sam si dala štopericu i čekala preksutra muža da dođe jer mi se nije isplatilo putovati kući. A i cure su mi pripremile Petrovsku kavicu :kiss: pa nije imalo smisla ići kući. Ovaj put nisam plaćala stan, bila sam kod frendice.
ja idem svaki dan u petrovu na inekcije jer kad sam vidjela kako to izgleda mislim da nebi uspijela to sama Nis mi nije bilo jasno kaj di treba ici pa sam ja to odlucila u strucne ruke staviti A i cula sam naknadno da su si cure same davale pa nekima nije usjelo jer nisu dobro izvele ..zato ja rade prosecem do tam i eto za 5 min gotovo
Curke dajte samo recite koji dan otprilike ide punkcija a koji dan ide transfer I ka dmoram muza povesti sa sobom da i on nesto pridonese:lol:
hvala Snekice i Ježiću,za sad je trudnoća za poželit...bez povračanja,mučnina i dr.i najvažnije je da je od 1.dana našeg druženja sve bilo uredu :D
Mare77 ja sam bar imala ovako: 8 dan sam bila na uvz pa su mi rekli da dođem za 2 dana opet na uvz,pa nakon toga opet za dva dana uvz, pa sam znači 13 dan isla na transfer,pa sam 3 dana čekala da mi bebice vrate...to je u mome slučaju tako bilo,al to varira o folikulima i odluče kad je najbolje ići na transfer
joj ispričavam se 13 dan punkcija mi je bila ( skroz sam pomješala punkciju i transfer :( ). Nety kad bude punkcija onda dragi ide u akciju :P
Dobro jutro Petrofke! Evo ja s :coffee:, a nema vas na vidiku!
Sutra ujutro sam ranom zorom na prvoj folikulometriji pa me zanima ima li još netko možda zainteresiran za druženje gore?
Ja sam tek u utorak tamo.
Sretno svima koji su u postupku i malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ježić sretno!!! Kavica ti je mmmmmmm fina i miriši do mene!