Čestitke! Alex se smilovao mami i pozurio! Puse mami i sincicu i cestitke tati!
Printable View
Čestitke! Alex se smilovao mami i pozurio! Puse mami i sincicu i cestitke tati!
Čestitke mamici i tatici!!! Alex dobrodošao!! :heart:
AAAAAAA nadam se da je bilo brzo i efikasno. Čestitke ponosnoj mami (i naravno tati) i dobro nam došao mali Alex :heart:
Čestitke ponosnim roditeljima, Alexu (prekrasno ime!) želim toplu dobrodošlicu!!! :heart:
Tek sam sad vidjela lijepe novosti...Dobro Vita22 kaže, tajming za kavicu nam je bio savršen. Vojvođanka, iskrene čestitke tebi i tvojoj obitelji!!!:klap:
Vojvođanka, draga, prekrasno, iskrene čestitke tebi i TM, a Alexu topla dobrodošlica!
Dobar dan. Mali info o situaciji na klinici: narucena za folikulometriju jutros u 8 ujutro, sekundarni postupak, kod dr. Vlasica. Dosla sam u 7 ujutro, jedna pacijentica je vec bila tamo. U cekaonici surprise! Palma :klap: ! Malo po malo se punilo, oko 8 i pol je dr Vlasic prozvao jednu pacijenticu, mimo reda u dolazenju, u drugu ambulantu. Nakon nje prozvao je i mene, prezimenom! Jos jedno iznenadjenje. Nisam nikada dozivjela, osim na punkciji i transferu, da budem prozvana. Ugodno iznenadjenje, spomenula sam i rekla da vidim neke novosti i da mi je drago da se popravljaju. Bas me zanima je li to neko izvanredno stanje ili su se preslozili pa ce biti vise reda i manje cekanja?
Vojvođanka iskrene čestitke i da bude što više ovako lijepih vijesti...... sretno svima :-D
Baš si me nasmijala! Ah, čemu se moramo veselit! Nije izvanredno stanje, nego je humana dobila cijeli kat, pa su se malo proširili, sada rade dvije ambulante, pa nema čekanja da jedan dr. obavi pacijentice, pa drugi. Došla si već u 7 i bila si druga na redu, misliš da je to manje čekanja? Nekad se proziva, a nekad idemo kako je tko došao, nije prozivanje novo.
To mora da su bila neka druga davna vremena, vjerujem mnogima nepoznata... Sada sestra prima od 7.30 a od 8, 8.30 pocinju doktori raditi. U svakom slucaju cini mi se da su novonastale promjene na bolje, vidjeti cemo kako ce to izgledati u najposjecenijim mjesecima. Puno srece svima!
Da, nisam se niti predstavila :roll: U kratko, ja 41, moj dragi 49. Kod mene sve u redu osim lutealne koja je najduza 8-9 dana, moj dragi spermiogram u redu, ima odraslog sina. Imala sam dvije vrlo rane biokemijske od kojih u jednoj vadjena beta a u drugoj samo radjen test. Krenuli u prvi postupak u svibnju, ICSI. Kratki protokol, decapeptyl i menopuri, 15 js od kojih 3 oplodjene i 3 zamrznute, ostale nezrele ili morfoloski lose. Dobili 3 lijepe blastice, vracene dvije, 5. dan. 7. dnt poceo spotting, betu nisam docekala. Sad sam krenula u sekundarni da potrosim te 3 js pa ako ne uspije onda u studenom novi stimulirani, vec sam se zabiljezila. Nadam se da cu drugi tjedan ovulirati, druga folikulometrija u ponedjeljak, 12 DC. Prirodno ovuliram 16. ili 17. DC, jucer folikul 10x11 mm. Ne mogu reci da sam zadovoljna, ali eto, sto je tu je i ovo mi je jedina mogucnost.
Studenagora- sreeeetno!!!
Vojvođanka čestitke :-Di pusa Alexu!
Vita22 držim fige za uspjeh!
Evo drage moje od danas imamo dva bebolinca na čuvanju jedan 8st(kaže biologica savršen)a drugi 6st je bio jutros ali je već u fazi daljnjeg djeljenja bio na et.
Sada uživancija do bete 05.10.
vita sretno!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vita22 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za bebolince
Vita sretno!!
Viiiitaaaaaa22 SREEEETNOOOOO :heart:
Sretno :heart: !!!!
Vita22 sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Vita22 super za mrvice, sretno!!!
vojvođanka cestitke na sincicu!!!!!!!!!!
vita22 sretno i cuvaj bebice!
Vojvođanka cestitke na sincicu!!!!!!!!!!
Vita22 sretno i cuvaj svoje bebice.
Ja sam danas bila na folikulometriji, dr. kaže dobro, vidimo se za dva dana, ništa više. Danas je bila velika gužva pa je možda zbog toga bio škrt na riječima. Valjda ću za koji dan znat nešto više. Svim curama puno~~~~~~~~~ za šta god treba.
vidim ima prekrasnih vijesti, vojvođanka iako se ne poznajemo svu radost svijeta mališanu :heart: želim!
svim curama u postupcima puno strpljenja i sreće, ne znam što drugo da vam zaželim, čini mi se da nam toga najviše treba.
meni je danas bio 13-ti dan decapeptyla i već sam mislila da ću poluditi do kraja ako ne procurim. i evo sad konačno krenulo, inače su mi ciklusi od 25-27 dana, a danas mi je ni manje ni više nego već 33-i dan.
molim vas iskusne kod dr Vl., čini mi se da su mi sestre rekle da ako dobijem menzis nakon 16h da računam drugi dan kao prvi dan ciklusa /doktora sam naravno zaboravila pitati/.
treći dan krećemo sa menopurom pa da nešto ne zeznemo.
inače bila sam jutros po lijekove i krenule su gužve, bilo mi je sasvim dovoljno što mi je sestra rekla da je jutros bilo više od 30 folikulometrija :-o!
I meni je tako bilo ako sam dobila iza dva da drugi dan računam kao prvi dan ciklusa!
Vojvođanka čestitke!!!
Vita22 ~~~~~~~~~~~~
Pak moja dr. je uvijek govorila do 17h. Ova druga -do 19h. Pa se ti misli! Odlučila sam da ako taj dan jako procurim računam kao 1.dc. a ako je jako slabo, tj. ako je tek krenulo kap-dvije, onda sutra računam kao 1.dc. Ajme, zbunjole... :roll:
vita22, čuvaj mrvice!!! Sretno!!! :-D
pusa preslatkim bebicama K. i S., a i njihovim mamicama, kao i teti tigrical :zaljubljen:
uh, zaboravila sam napisati!!! Jučer sam bila na dogovoru za postupak, ako klamidija da petama vjetra do sredine 10.mj, onda krećemo sa Decapeptylima na 21.dc :-D. Doc me oduševio i tako sam happyyyyyyyyyyy!!! :-D
Vita ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Snekice aj kako mi je drago da sve sjeda lijepo na mjesto i da ti se svidio naš dr. Evo ti tonu trudničke prašine i brdo vibrica za uspješnu jesen ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tigri :P (moderatorice, sorry, al' došlo mi je :oops:)