doanna, ja sam se naručila telefonski, uputnicu donjela kad sam došla na konzultacije (prvi razgovor s dr)..
zrinkič, nema te... jel sve ok?
Printable View
doanna, ja sam se naručila telefonski, uputnicu donjela kad sam došla na konzultacije (prvi razgovor s dr)..
zrinkič, nema te... jel sve ok?
zrinkič, nema te... jel sve ok?[/QUOTE]
Baš sam se i ja to pitala,gdje je? Šta nije danas trebao biti ultrazvuk?
Ma tu sam.....sama sam išla za Zagreb......pa sam malo čornula popodne.
Ovak....jajnici i dalje veeeeliki......hiperstimulirani, ima i slobodne tekućine.....mirovanje.
Danas je meni 15. dan od transfera i vidi se za sada jedna gestacijska vrečica. U ponedjeljak ponavljam betu pa opet u četvrtak ultrazvuk. Bez kucajeva.
Zinkic-tako mu je drago da se jedna mrvica cvrsto drzi za mamicu:)
Draga,od srca ti zelim mirnu trudnocu do kraja:)
Sretno!!!
Konfuzija- hvala ti na komplimentu za juzer nejm..nastao je kombinacijom mog nadimka i još par slova haha
Prava Ovčica- hvala i tebi, žao mi je radi bete
Milasova8 - srce si :heart:
Zrinkić- kako je prošlo na uzv?
Bili- hvala ti na podršci
Melem33 -hvala na dobrodošlici i ohrabrenju...
tj. hvala Vam svima, divne ste :zaljubljen:
Samo da vas pitam, prvi put mi je da stavljam utrogestan..imam osjećaj da meni to sve ispadne i pobigne ća??? Jeli to ok?
Stiglo mi je otpusno pismo, na kojem piše da 14. dan trebam izvaditi betu..tko mi daje uputnicu?
bubaba, nakon stavljanja utrogestana bi trebala malo leći, minimalno 15 min,
ako možeš i dulje super, a to što nešto i iscuri je normalno. Ne brini, ne izađe baš
sve vanka, ono bitno se apsorbira :)
Meni su utrogestani prvih par dana bili tlaka do neba, poslje se već navikneš.
A uputnice za betu ti piše soc. ginekolog.. ako ćeš trebati više puta vaditi betu
zamoliš ga/ju da ti napiše betahcg x3.
zrinkič :-D :-D
Strašno mi je drago zbog tebe! Drž se i miruj da se ti jajnici smire..
doanna, neka si se registrirala i javila ovdje ćeš puno naučiti..ja sam ovdje naučila više nego od doktora..
moj ti je savjet da odeš osobno tamo,neka te upišu za prvi pregled-konzultacije..ja sam čekala oko mjesec dana na pregled i onda će te zapisat za postupak-lijekove ali za to ćeš se bome načekat..zato odi što prije ako još nisu na godišnjem (btw,jel ima koja informaciju od kad do kad su na GO-ja sam čula da ih nema od 15.7-15.8?)
Ili odaberi drugu kliniku gdje se manje čeka-tipa VV ili čak Vinogradska..
U Petrovoj je ta lista postala nepodnošljiva,a od Ministra nema odgovora na moj mail na tu temu..KATASTROFA
Doktori počinju s konzultacijama tek u rujnu. Kad ćeš doći na red ovisi i o tome u kakav ćeš postupak ići. Za inseminacije ne bi trebalo biti nekog velikog čekanja.
Zrinkić proći će to....miruj čim više, ma zapravo znaš sve. I meni se tako rano vidjela samo jedna, da bi na kraju ispale 3. Kucajeva još nema, premalo je to ali bit će još malo. Ja sam danas čula kucajeve svojih mrvica, mada nisu više mrvice sad su već 9 cm velikki/e :-) i treći je još uvijek u maternici--jadno moje malo....ah tako je suđeno.
.Doanna želim ti dobrodošlicu i da imaš čim kraći i bezbolniji put do sreće. Stvarno je lista čekanja ogromna, pa ako si se odlučila za Petrovu nadam se da si se naoružala s strpljenjem. Što se tiče termina, moja prijateljica je zvala u 6 mjesecu i naručili su je kod docentice Pavičić za 10 mjesec za prve konzultacije......a ko zna koji će postupak trebati i kako dalje....još razmišlja da ipak ode negdje gdje se manje čeka..
cure hvala na informacijama....pa to je stvarno ja dugo čekanja za konzultacije...probat ću slijedeći tjedan otići osobno se naručiti za prvi pregled pa javim kako je prošlo....a gdje se to naručuje u Petrovoj?
pozdrav curke! eto da se i ja malo aktiviram. u petrovoj već više od pola godine, nismo se mrdnuli od ciljanih odnosa jer su nam svi nalazi ok.
eto, krajem 5.mjeseca čak bila na laparoskopiji da pogledaju jajovode i sve je super.
već mi je pun kufer ciljanih, nadam se da će nakon ljeta predložiti nešto konkretnije (pretpostavljam inseminaciju) jer već će nam treća godina, a od bebe ni B.
samo da znate da vam svima želim mirno ljeto i punjenje energijom za jesen :-)
Hej,zenske! Pratim vas i citam vec neko vrijeme! Svim pikalicama,cekalicama bete i trudnicama-sretno! Eto,javljam se u vase redove jer cu u daljnje postupke u petrovu! Vidim da su liste dugacke,poceli su godisnji... Imam pitanje:koga bi preporucile za dr-a? Imam kompliciranu povijest bolesti,a mozda i jos jednu operaciju,pa bih vas molila za pomoc! Znam da su svi na tom odjelu u tim vodama,ali htjela bih se upisati i prijaviti nekome tko bi mi najprije mogao pomoci i tko voli raditi sa kompliciranim dijagnozama! Hvala vam puno!!!!
žužy hvala! i namjeravala sam napomenuti iza godišnjih da krenemo s inseminacijom, a vjerujem da bi dr i sam to predložio, nije da nismo probali...
barkica, dobrodošla i čim prije otišla na trudnice. kao što si rekla, u petrovoj su stvarno pravi stručnjaci na odjelu mpo, mislim da ne možeš puno fulati s odabirom doktora. ja osobno sam kod dr Kasuma, nije da je baš pričljiv, ali je majstor u onome što radi.
imala sam prilike proći kroz ruke skoro svih doktora zbog silnih folikulometrija i mogu ti reći da nisam naletila na niti jednog koji mi se baš zamjerio...
črkica i barkica, dobro nam došle..
ajmo sad pomoć..danas mi je sedmi dan od inseminacije, jutros mi se pojavio nekakav smeđi iscjedak, nije obilan ali do sad ga nikad nisam imala..sad me to brine..inače pijem folacin i stavljam utrogestan...zna li netko dali je to od utrogestana ili što već???
Hej cure evo da se i ja javim danas vadila betu 8 je tako da ništa ni ovaj put.Svima kojima je uspijelo želim puno sreće da bude sve u redu do kraja trudnoće a onima kao ja želim puno snage i volje za dalje.Ja sad zvala tek me 16.10 naručili za razgovor a kad dalje za postupak bolje da i nepitam.Pozdrav
Hvala na dobrodoslici! Kasuma mi je i frendica spomenula,a koliko treba vremena za prvi čvenk kod njega? Krenula bi u jesen,mozda i kasnije jer vjerojatno idem na op mioma! Ima li netko iskustva sa dr.Šprem? Puno bi mi znacile vase pomoci! Hvala puno i za ove inf.koje pisete!
Barkica....po mom potpisu vidiš da sam svašta prošla...i za sve imam samo riječi hvale. Ja zbilja nemam ni jedno neugodno iskustvo sa nikim u toj bolnici. Doktori....svi su stručni....svak je osoba za sebe....kao i svatko od nas....netko priča više, netko manje. Moja iskustva su zbilja pozitivna.....doktorica Šprem je jedna jako draga žena! Kod bilo koga da dođeš....nećeš pogriješit!!! A za sva podpitanja...imaš nas!!!!
Jučer moja beta.....14475,9.....19 dt! sutra idem na ultrazvuk!!
Crkica drago mi je sto si nam se vratila:) sad bi bilo vrijeme za inseminaciju pa ako ti dr.sam ne predlozi zamoli.ga sama..zelim ti srecu u svakom slucaju:)
Zrinkic predivna vijest!!! Navijam za hrabro malo.kuckajuce srce:) javi nam se sutra
Črkica nadam se da brzo krećete sa aihom ili ivfom.
Bubaba možda je implantacija :-)
Marijaxx žao mi je:-(
Barkica kao što cure kažu s niti jednim doktorom ne možeš pogriješili, svi su jednako kvalitetni!
Zrinkič ode tvoja beta u nebo:-D Za uzv i mrvicu ili više njih~~
Milasova8 kad će više taj listopad da vibramo za tebe?!
Svima koje sam možda preskočila šaljem puno ~~~ i da brzo budete debele!
Strategija ,ja silno iscekujem rujan da zovem gore pa da vidim.tocno kad startam s lijekovima:)
Sva sreca pa je ljeto pa mi leti vrijeme tako da ce zacas i to doci..hvala ti draga sto mislis na mene:)
Sad se blizi tvoj postupak- sigurno si nestrpljiva..
Ja cu ti zavibrati da bude uspjesan iz sveg srca:)
Marija tek sad vidjeh tvoj post:( grlim te i saljem pozitivnu energiju da sto prije odtugujes i krenes u novu borbu..
Pozz curke...vidim svašta novog...Zrinkič čestitam na velikoj beti...i vibram za srčeko..
Barkica dobro nam došla...ja sam ti kod dr.kasuma i sasvim mi je ok....je da nepriča baš puno al ti odgovori na pitanja koja te muče...
Maijaxx žao mi je za betu....kod kojeg si ti doktora???
Milasova evo tvog mjeseca....joooo šta ću ja jadna...
Draga Mary,vidjet ces sta ce ti reci u 8 mj.to je sad za koji dan..budi strpljiva..znam da je najteze cekati,ali to je tako kod nas..
Jel imas sta smrzlica mozda?
Curke hvala vam na riječima ohrabrenja, jedva čekam jesen da se pokrenemo opet.
Pa nije valjda da ću na taj razgovor s Kasumom čekati do desetog mjeseca, joj joj, strpljivost mi nije baš vrlina....
Curke, puse vama i vašim mrvama (ili budućim mrvama) :-D
Hej cure hvala na podržci prave ste.Ma nema vremena puno za tugu odmah u nove pobijede pa makar i prirodno dok ne dođemo tamo na red.Trudit ćemo se iz petnih žila pa možda i bude šta.Mislim samo nada to je ali eto.Mary ja sam ti kod dr.Šprem i dosta sam zadovoljna samo što je gužva kod nje pa se dugo čeka ali tako je vjerovatno kod svakog dok u petrovoj.Ja sam jučer zvala sestra Iva se javila i naručila me samo na razgovor tek 16.10. užas a kad ću na ivf onda bog zna.Samo nam treba strpljenja i volje a zasad imam i jednog i drugog pa ćemo dočekat i mi svog tintilinića
Morat ću ja sutra nazvati sestru Ivu da me naruči ako može kod doktora da nečekam sada kraj 8 mjeseca....Milasova nažalost nemam..to me i najviše muči da bi skoro probala kako uletiti u VV...neznam...
Probaj otici u Vinogradsku,tamo sam cula da se ceka oko 2-3 mj.za postupak..na Vv se dugo ceka androloska obrada supruga a mora to.proc jer je muski faktor neplodnosti,a ti moras tamo vadit hormone..
E sad pitaj cure na temi potpomognuta u vinogradskoj koja je procedura tamo..
cekanje je definitivno najgore,ovo u Petrovoj je katastrofa,na moj mail vezano za to nema odgovora i bas sam ljuta..ne znam koje je rjesenje ..
Draga Mary,sretno gdje god da odlucis ici..strpljenjem se naoruzaj i bit ce ok
A sve je opet puno bolje neko čekat skoro godinu dana u Petrovoj...nisam pametna šta i kako....hvala milasova na potpori...blago tebi evo ti tvog mjeseca...nadam se tvom uspjehu...
Mary,hvala ti puno..ne ocekujem puno,ipak mi je prvi postupak ali cu se truditi uci hladne glave i sa ne puno ocekivanja ali opet sa pozitivnim stavom..
A tebi zelim da udes u postupak u ovoj godini:)
Mary neznam šta bi ti pametno rekla osim možda da probaš paralelno u Petrovu i VV ili neku drugu kliniku pa vidiš di ćeš prije doći na red.
Evo zvala sestru Ivu pa me naručila kod doktora za 17.9...a doći će i to...čekat ću pa ćemo vidjeti šta će biti....dala sam joj krivi broj mobitela i sad opet pokušavam dobiti al nikako...jel problem?
Hvala,zenske! Cekam da prode vjestica,pa kontrolni uzv da vidimo ima li sto za op,ako nema-via Petrova! Cekanja sam vec prosla na vv,pa se nemam sto cuditi! Sve dalje,sve nas vise ima! Zalosno... Ali mi sve mozemo pregrmiti! Sretno svim ovim zenama sa krasnim betama!!! Cim prije i cim vise da nas uskoro ima u tom vozu:)!!!
Mary,brzo ce to:)
Samo pitanje kad ce te zapisat za postupak..
Da nas je bar što manje..a odjel sve krcatiji,a liste čekanja sve duže..
A to sam i mislila...vraga bi me zvali...ma dobit ću mjesto za postupak tek u 4-5 mj..ak ne i kasnije....sigurno....koma....iskreno neznam šta napraviti...čekati,čekati.....
jesi zvala VV ili vinogradsku?