bubekica hvala ti puno, znaci kod sestara na odjelu humane daje uputnicu.
Printable View
bubekica hvala ti puno, znaci kod sestara na odjelu humane daje uputnicu.
bubekica hvala ti puno
i ja tebi drzim fige da ti se napokon osmjehne sreca
nema na cemu,
a lijepe zelje vracam istom mjerom :-)
Cure kada je prirodni postupak da li se vade hormoni 3-5 dc?
ako dobijem u petak (znam da bi morala u subotu biti na pregledu), da li mi je kasno da odem u ponedjeljak na pregled? I od kojeg dc se počima uzimati klomifen?
venera,
u prirodnjaku se ne prate hormoni. S klomifenom se krece 3dc. Za bilokoji postupak moras doci na pregled 3dc (eventualno u subotu 2dc).
Moja M stigla napokon, u petak u 8 ujutro ok doći za hormone ili ranije? Znam da ću kasnije čekati dosta za pregled pa ne planiram prije 11 natrag....ima gdje blizu (pjehe) kakav kafić sa finom kavom?? ( a da nije kantina)...
Ok je doc u 8.
Kad se spustis dolje do kruznog toka skreni desno u petrovu, s desne strane za 30ak metara je kim's caffe, super kava i kolaci, ne pusi se unutra.
Hvala Bubekica - ovo zadnje mi ne paše :/...nažalost ....
Jutro cure :)
Pokušavam od 8:00 dobiti VV, ali ni jedan telefon im ne radi :nope:...ni centrala ni br. sestara....
Ima li tko kakav br moba?? Moram se za sutra naručiti.... ne mogu baš proći 200 km pa da mi netko kaže ne možete na red...
Sestre se zove iza 13 najbolje...
Poslala sam to na fejs poruku za kafice.
Ma uopće im telefoni ne rade , u tome je kvaka - očito je generalno problem jer sam probala na sve brojeve...a za kafiće :*
Drage moje,
telefoni na VV danas su off - zvala sam dolje u Ljekarnu (kaže čovjek da ga je danas 100 ljudi zvalo radi toga) i kaže mi da im centrala danas ne radi te misle da neće ni raditi!
Ja sam sutra gore - orilo gorilo :)
cure, od kada ujutro rade sestre? planiram sutra po nalaze hormona tamo jer se najvjerojatnije prebacujem u petrovu. hoće mi uopće dati da to kopiram i nosim?
to im moras najaviti da pripreme tvoj karton.
pokusaj mozda na salteru traziti kopiju nalaza, ako to ne prodje onda moliti sestre, trebalo bi to biti izvedivo (ja recimo moram zvati da mi daju da kopiram nalaze markera jer nam vrijede jos da bezveze ne vadimo)...
inace sestre su tamo od 7, 7:15...
hvala bubi! ma idem sutra gore, pa se nadam da će mi dati.inače, ja sam ih danas uspjela dobiti na telefon.
Kudri...drago mi je da si ih ti uspjela dobiti jer sam ja odustala kad mi je rečeno da su telefoni "krepali" ...iskreno se nadam da neće biti problema što sam 3 dc gore, M sinoć-nisaaam imala kada nazvati, danas telefoni ne rade pola dana....jooooj krasno je sve krenulo.....
zar nije inaće bilo da se za naručivanje zove sestre između 12 i 13 sati?
Ako je sve ok mozes i prije ja zovem i prije pa sestre inace se jave
Obavila sam sve jučer što sam trebala, u 8 došla, vadila krv, pregled i ponovno 3 dc idući mjesec ... ako su hormoni ok, start :)
Super sretno!!!
Sto se dogadea?tako mirno na vv a kad idemo guzva da imas sto cekati?!!
Miuta821...hvala na dobrim željama :)
Na VV uvijek gužva, ali su se neki možda i zasitili pisanja, netko ni ne želi na forume, a netko samo čita i ne piše :) Uglavnom...tu smo svi negdje...čekamo svoje dane...
U petak, kad sam bila, bilo je 9 punkcija i ne znam da li uopće koji ET...DR krenula sa listama oko pola 9 (bila na sastanku)...i išlo je nekako brzo....za kasnije ne znam...
Cure koliko se ceka nalaz spermiograma na VV za njihove pacijente?
Koliko ja znam odmah isti dan doktorica dobije nalaz ili na preporuku androloga moj suprug je dobijo preko poste doma za tjedan dana
Bubi, hvala :heart:
Jos samo jedan check, kad vadim hormone, uputnicu isto predajem sestri a ne na onom salteru. A dali se moram naruciti na salteru, tj. nazvati 1. dc ili samo dodjem i sestri dam uputnicu pa ona dalje rjesi sa njima
To je broj od sestara jel tako?
thanks
da, np.
thanks bubi
dobro jutro cure
molim vas može li mi reći ako tko zna radi li sutra dr Pavan Jukić
hvala
Jutro drage moje, eto mene nakon dužeg vremena, prvi pregled bio kod dr. A, prebačena dr. Pavan Jukić i u ponedjeljak moram biti na brdu, 3-5 dc, krv i ostalo... što je ostalo? Koliko sam shvatila nalazi će me čekati idući mj. Tko je još osim doktorice gore?
Nonek probaj nazvati sestre i pitati .
ostalo po dogovoru s doktoricom. Za sad je ona jedina gore, ali često dolazi i dr.Podgajski sa Merkura. Nisam ga vidjela ni danas ni prekjučer . S doktoricom je danas bila mlada doktorica koja je i prije znala biti s njom, na edukaciji, a prekjučer neki također doktor na edukaciji. Sad neznam jel im je to u sklopu specijalizacija ili nešto drugo.Uglavnom, službeno, doktorica je sama.
Tulipan hvala na odg :heart:
Nonek ja sam jučer zvala u 13h i odmah se javila sestra, sretno. :heart: