Sad sam pricala sa dragim u vezi toga kako ne znam sta da radim. U biti je bilo malo smeđeg jucer, a ujutro jos manje od toga. A opet sam se naprezala sa drvima pa je to bilo nakon toga. Jos uvijek pijem duphastone.
Printable View
Sad sam pricala sa dragim u vezi toga kako ne znam sta da radim. U biti je bilo malo smeđeg jucer, a ujutro jos manje od toga. A opet sam se naprezala sa drvima pa je to bilo nakon toga. Jos uvijek pijem duphastone.
Chiara odi napravi betu da znas na cemu si, bar bih ja tako. Kod mene klasicni simptomi pms-a, trebala bih do nedjelje dobiti. Standardno.
Chiara - nemaš previše izbora, napravi betu i sad bi već trebalo pokazati konkretno na čemu si, i kakav god rezultat bio bit ćeš mirnija ;)
xavii - držim fige da ipak ne dođe :)
Cure kad god vidim krv, otpisem taj ciklus. :( Koliko je u biti cesto da je to bas krvarenje u trudnoci?
Chiara - neku vrstu testa moraš napraviti, i sama kažeš, ako si trudna trudna si... ako nisi nisi...
Ja koliko čitam potpomognutu često cure prijave krv, smeđarenje...ulovi ih panika i onda na kraju pozitivna beta. Gle, može biti i nešto drugo, ali bez bete nećeš znati. Sretno :)
Cure drage pusa svima, čim prije novo odbrojavanje..
Mona pratim te redovito i jako se veselim jer krećeš u novu borbu na AIH,
sretnooo i samo hrabrooo :-)
Chiara draga, ovaj put sam nakon ETa,a dan prije bete imala na wc papiru
malo roza i puno smeđeg, beta je bila 400. Napravi test/betu, ako nisi trudna,
čemu se kljukati hormonima, ako jesi razveselit ćeš nas svih :mama:
Držim figeeee draga :fige:
Tužnicama zagrljaj i više sreće idući ciklus, trudnicama punoo strpljenja do
prvog pregleda.
Mi smo dobro, za sada je sve ok, gazimo 12tt
Latice :shykiss:
Bas mi je drago da si se javila i da ste dobro. Sta si vec u 12 tt? Brzo mi je proslo. Nazvat cu danas gin da mi isprinta uputnicu pa cu ju sutra pokupiti i ici izvaditi krv nakon toga. Puno prijateljica mi je pricalo da su krvarile na pocetku pa vise ne znam sto bih ocekivala.
Latice - puno ti hvala, i ja pratim tebe isto :)
Tocekica kako si onda znala da si trudna ako si tada krvarila. Ja bih pomislila da je pocela menstruacija i ne bih ni radila test. :unsure:
napravila sam test prije nego kaj sam vidjela krv( 15 minuta nakon II sam prokrvarila)
Aha. Pretpostavljam da si dobila progesteron i da si mirovala da bi se krvarenje zaustavilo. Koliko dugo si krvarila i da li se to vodilo kao rizicna trudnoca s prijetecim pobacajem? Sorry sto te tlacim... :oops:
Krvarenje nije bilo zbog progesterona nego implantacijsko krvarenje s hematomom. Ali dobila sam za svaki slučaj utrogestan 2x1 vaginaletu kroz 4tj jer sam dojila punom parom i nisam mirovala.
Trebala sam mirovati (ali nisam mogla zbog klinca) i naravno dg je bila abortus imminens. Krvarila sam 3 tjedna i onda se hematom povukao. Prognoza mi je bila takva da su mi rekli da nikome ni ne govorim da sam T.
čim imaš neko krvarenje ili bolove piše ti se ab.imminens kao dg i vodi ti se kao rizična t. naravno dobiješ bolovanje za čuvanje t.
Tocekica hvala na odgovorima. Ne radim trenutno pa mi ne bi trebalo bolovanje. ;) Nekako mislim da nista ovaj put, ali cu svejedno sutra izvaditi betu.
Tocekica, a s koliko si prokrvarila?
u 32 DC...4+4...nisam išla odmah na uzv, već nakon nekoliko dana(kao normalno je da krvariš, ne vidi se niš tako rano)...s 5+1(ne znam točno dan, ali znam sigurno da je bio 5T) se vidjela gestacijska i ogroman hematom.
Chiara, držim fige da bude beta pozitivna.
Hej curke!
Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za troznamenkastu betu!
Mona ti se sigurno jos sjecas mene i mog valjka za tijesto :oklagija: hahahah. Ali bitno da si si poslozila stvari u glavi.
Mami nadam se da si u krivu i da imas krivi osjecaj :lool:
Ja kad se pogledam u ogledalo ne vidim sebe ko mamu niti malo. Vidim se ko srednjoskolku :lol:
Ali se osjecam vec dugo spremnom bii mama i ne mogu zamisliti svijet u kojem nisam mama.
P.S. Da li pms, tocnije bolne cice prije M, budu uzrokovane porastom ili.padom nekog hormona? Meni se to pocelo dogadati pa me zanima....
Jagodice - znam taj tvoj valjak... počela sam te tak zamišljati hehehe
Bolne grudi budu zbog porasta progesterona, kao i povećana temp. To je super znak ;) ne mora se pojaviti, ali ako je prisutno to je supač ;)
Jagodice sta su cice narasle? Ili samo bole? :balon:
Mona pa ti si nam jos u igri. :)
Jagodice to je super!
Ma kakva igra... nista od mene, samo cekam M, danas pala temp a sutra ce vjerojatno krenuti :)
Chiara kakvo je stanje kod tebe?
Imam osjećaj da mi je lakše kad spoting urani. Ovako mi samo pojačava nadu i kida živce.
Chiara sretno sutra! Ostalim curkama šaljem pusu :)
Svima zagrljaj i kanta prasine ~~~~~~~~~~~~~ :ghug:
Chiara sretno sutra ~~~~~~~~~~ :*
Anka sretno i da nam kuca srce junacko :heart:
Cure dobro jutro. Danas 1 dc.
Poslano sa mog HTC Desire 620 koristeći Tapatalk
Anka ~~~~~~~~~~~~~~Chiara~~~~~~~~~~~~.
nivesa :love:, upravo nam kuham kavicu. mene je noćas čopila glavobolja. Inače nisam meteoropat, ali ova južina me ubija.
Bok cure :)
Čini se da mi stiže polako M, napokon :)
Anka i Chiara - sretno i javite se :*
Jutro!
Anka, Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno!
Jutro curke!
Sretno Anka i Chiara!
Ajme vremena vani danas. Ne znam koju nadljudsku snagu sam upotrijebila jutros da sd iscupam iz kreveta. Ovaj vikend planiram turbo ljencariti pa nek pada i magli koliko hoce. :D
Ja sam 8dc, treba lagano krenut u akciju, a nisam bas nesto puna volje... :P
♥ Lista za: 18.11.2016 ♥
(Ne)čekalice: :ghug:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~69.dc II
Suncokret1983~~~~~~~~~~~65.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~58.dc II
iva_777~~~~~~~~~~~~~~~ 57.dc II
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 43.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~ 26.dc
Odbrojavalice: :joggler:
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
Zelena vila ~~~~~~~~~~~~~~20.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
sarasvati ~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~~ 8.dc
Natalie38 ~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1.dc
Evo moje partnerice drage, ja sam napustila listu, M je došla i službeno počinje moja MPO borba, vama svima želim da to izbjegnete i da se uskoro veselite svojim plusekima :pivo:
Djevojke ja sam na svoju ruku jutros vadila betu privatno. Rezultat je 49977. Iskreno apsolutno sam zbunjena i ne znam vise sta da mislim.
Iva pa to je super, šta nije? Mona, svejedno nam navraćaj i svakako javljaju novosti! ;)
Chiara sad tebe čekamo :)
Mona, u nove pobjede! :pivo:
Druzis se i dalje s nama?
Iva, imam osjecaj da je sve OK!
iva, beta ti je dobra. Mona, "off the record" si tu, zar ne ;).