Onaj plavi jelda?
Meni je on pravo otkrice, prefenomenalan :)
Printable View
Kupila 2 dječja seta: kratke hlače, majica i kapa za 55kn. Malcu se čak kapa sviđa (šilterica), a meni i ostalo :mrgreen:
Hlačice su ko u ove curice u katalogu http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_26054.htm, na rige, kombinacija boja je plava-svijetlo plava, a takva je i kapa.
A ja danas piknula jagode 8,90 i ovaj set http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_26038.htm, 2 kratke pamučne hlačice za curke 34,99 i dvije maje bez rukava za curke 34,99, jako dobro 8-) I ja sam počela ići rjeđe nego obično. Htjedoh pitati netko je prije par stranica spominjao neki slatkač od oraha, htjela bi to sad probati, jel ima i koji je, da ne kopam unazad :-)
U plavoj kutiji. Al oprezno.
Znači to je na litre? Zakaj oprezno?
Glede mogućeg povećanja kilaže kad se navučeš na isti, gorespomenuti.
Taman mi to treba, koma, razmislit ću još, mislila sam da je možda na kornetu, rijetko kupujem na kutije, upravo iz istog razloga...
Charlee, svejedno, baci link gdje si vidla akciju, ja pregledala on line nisam našla
Nije sladoled na akciji od 17. već odjeća i sandalice za klince....
Hm, koliko se sjećam kupili smo broj koji inače nosi.
i moja je imala prošlo ljeto njihove sandalice i odlične su bile, sad planiram i za mlađu uzeti sa zatvorenim prstima
koliko se mogu sjetiti, mislim da su malo, ali stvarno malo veći kalupi od bambija i cicibana, ali davno je to bilo :D
Curka dobila set: majica, kratke hlače, kapa no kriva veličina. Jel se može u Lidlu zamijenit za veće bez računa? Do računa ne mogu (poklon).
može se zamijeniti bez problema, ili za drugu robi ili povrat novaca...
Ali uz predočenje računa.....
Račun nemam. Znači ništa. Hvala na odgovoru.
pa probaj, ionako oni imaju svoju marku i znaju što je kad bilo u prodaji. probaš pa vidiš
Ja sam nekoliko puta mjenjala robu bez računa.Nisu ga ni tražili niti pitali.Probaj.
i ja sam mijenjala bez računa, isto je poklon bio u pitanju i premala robica. bez problema ikakvog
i ja mijenjala bez računa..može se!!
Sory, ja sam se vodila onime da je potreban račun ako se nešto reklamira, tipa da se potrgalo/ne radi ili sl....
Pa sam predpostavila da je tako i za zamjenu, jer ja uvijek mjenjam s računom... ;)
Kod nas se te sandalice razgrabe u sat vremena, pa ja uzmem dva broja, sada ću primjerice uzeti 24 i 25,
doma lijepo isprobamo u miru koje nam bolje pašu, a one druge vratim (imam fore 30 dana) i odmah mi isplate novac natrag.
Mudra pipli :)
sad su neke majice ženske na akciji po 35 kuna, ali vjerojatno odmah razgrabljene, nisam išla.Citiraj:
nisam kupila jer obična majica kratkih rukava za mene npr.80 kn , a za te novce je kupim gdje god hoću.
Njihov detergent w5 za ručno pranje suđa je fantastičan ( ali samo onaj od pola
A ja baš volim njihov w5 za suđe od 1,5 litre za čini mi se 7 kuna, meni je taj fantastičan i traje mi dugo
sandalice su super. ali nisu kao na slici nego su ovorenih prstiju. đon mi se čini malo tvrđi, ali ukupno su super. za cure u dvije varijante: sa zatvorenom petom i s podesivom trakom. Ne djeluju ništa lošije od naših prošlogodišnjih cicibanki.
Koliko su te sandalice mekane, tj. dali dječica dobivaju žuljeve od njih?
jesu u vašem lidlu dobili kratke hlačice sa jurićem i bob graditeljom?
kod nas su imali samo sa miki mausom (nije se rasprodalo, među prvima sam bila)
kaj se tiče sandalica, mi ih kupujemo evo treću godinu i super su (za dečka)
Ok baš ću otići pogledati danas! Hvala Lukas :)
sve je pofudrano i mekano, mislim da ne bi trebali dobit žuljeve.
Dali imate kakav link na sliku kako izgledaju te sandalice?
Upravo našla na njihovoj stranici :)
ma nama bi bile dobre i 98-104 i 110-116 ali NEMA.... niti jednog...ni u D.Selu niti u Vrbovcu :evil:
ni jurića ni bob graditelja nisu dobili.....
Ja sam jedne godine na moru uzela neke muške kao sandalice, kao kožne. Strašno! Gazište je neka plastika obučena u tanku kožu, koja nije zalijepljena, nego kao omotana. Dijete, koje nije derač cipela, je hodalo par dana, a onda se ta kao koža razvukla, razvukljala i na koncu pukla i ogolila tu plastičetinu.