Ja nisam pila yasmin, ali ako misliš da mučnina nije uzrokovana nečim drugim tipa hrana ili da nije nekakva viroza, najbolje nazovi doktora i objasni o čemu se radi. Ako si kod dr A ovo je njegov direktni broj 01 2353 906 :-)
Printable View
Slažem se, nije se za igrati s kontracepcijom, osobito yasminom! Sretno da sve bude ok.
Saznala sam da se moja stanica oplodila i kaže dr. Kniewald da je super. :-) Pitala sam ga jel se podijelila, no rekao je da je još prerano. E sad ako neka od vas zna, koji je obično ritam stanice nakon aspiracije folikula? Kada je oni miješaju sa spermijima i kako to dalje ide?
Vala~~~~~~~~~ za uspješno djeljenje stanice
ja sam pila yasmin, ali od 1dc i nikakvih nuspojava odsim što sam bila živčana
ja nisam nimalo živčana čak suprotno, danas je mučnina puno manja...razgovarala sam sa jednom magistrom farmacije i ona mi kaže da nije ništa neobično
obzirom sam počela piti 3dc zbog čega mi je i menga završila ranije nego inače...dr.A ću zvati u pon.ako mučnina ne prestane...
Vala tebi sretno u pon! <3
Evo i mene. Gore je danas bila gužva. Popunjena mjesta i gore u hodniku. Ne znam točno koliko je bilo punkcija, transfera jer sam došla oko 9. Znam samo da su bile 2 inseminacije. Srela sam curu što smo išle zajedno na prvi aih. Ovaj put je bila na ivf. Danas je trebao biti transfer, ali od 2 js nije se ni jedna oplodila.
Što se tiče mene, moram opet doći u ponedjeljak jer mi je zadebljan endometrij. Šta više za reći. Znala sam da će biti tako.
Eva, vidimo se u ponedjeljak. :-) Nadam se da ćeš u ivf postupak i da će endometrij biti ok. Baš mi je zanimljivo to s tvojim endometrijem, jesi ga pitala zašto je tako?
Valamala za tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
Hvala mami predivnog Vedrana :-)
inana :heart::love:
Vala vidimo se sutra. Još jednom da ti poželim sreću ovako, a sutra ću i u živo.
Hvala draga! Tako sam nervozna, samo neka mi vrate moju mrvicu!
Drži se. Mora biti dobro.
sretno cure sutra
cure jutro,
vala mala sretno danas na transferu, mislim da znam koja si ti, ti si bila na punkciji, a ja na transferu i malo smo popričale, (čak si gledala moje mrvice na sličicama koje sam dobila iza transfera) ali o tome možemo na pp
što se tiče ove cure sa 40 gonala, pa opet ide odmah u postupak, ista situacija je i s curom koja je samnom bila na punkciji, primila je 40 gonala, dobila 1 js. koja se nije oplodila i dr. joj je rekao da mu se odmah javi prvi dan ciklusa da kreću sa novih 40 gonala, malo čudno, ali je to vjerojatno jedini način da pokrene jajnike
što se mene tiče, čuvam 2 mrvice, i molim njih i Boga da se prime,
oprostite na podužem postu
svima puse i sretno u postupcima!!!!!!!!!!
:-o 40 gonala i idući ciklus opet 40...????ne mogu vjerovat!!!!
meni je dr.nakon stimulacije od 30 gonala rekao da me ne želi vidjeti barem 3 mjeseca...ma nije htio ni pričat o ikakvoj stimulaciji...
mislim da je ovo too much..:roll:
Hej curke moje, evo mene s krasnim vijestima. :-)
Vraćen mi je 8-stanični embrio i transfer je bio lagan, bez iritacije maternice. Uglavnom, i dr. i biolog su jako zadovoljni. Dobila sam slikicu moje mrvice i nadam se da će joj se svidjeti u mami i da će ostati sa mnom!
Eva, baš mi je drago što smo se vidjele, no zgibala si prije nego sam ja izišla. Jako me zanima što je bilo i što si dogovorila s doktorom! Nadam se da je sve ok!
kiša, sjećam te se, baš mi je drago što si se i ti javila! Evo, sad smo skupa čekalice bete! :-)
Ružo, jedva ću dočekati tvoju betu danas!
I onoj curi što je bila sa mnom na punkciji su vratili mrvice, dvije, 4-stanične. Dobro sam skužila, uistinu je sada 2. ciklus za redom što je na gonalima i spomenula mi je još tu jednu curu koja je isto išla tako za redom. No njihove situacije su bile dosta specifične i dr. im je i rekao da se to jako rijetko tako radi.
Što se tiče situacije danas gore, bilo je dosta ljudi u čekaonici. Sve u svemu 3 punkcije, nas dvije na transferu trodnevnih embria, 2 cure na transferu dvodnevninh i 2 inseminacije.
U četvrtak si dajem decapeptyl, a beta je 15.3.!
Baš bi bilo zanimljivo da znamo o kakvom se slucaju radi kod te dvije žene...Jer iz stimulacije u stimulaciju, a bez provjere antralnih (regrutiranih folikula koji se regrutiraju mjesec ranije) teško da će biti šta od js....
valaMala ~~~~~~za mrvicu i veliku betu!!!!!!!!!!
Puno hvala. Zaista ne znam puno o tome, samo da je ova curka sada uspjela dobiti 2 zdrave j.s. i imala transfer. A tko zna... Meni je pak dr. želio raditi pauzu i nakon klomifena i to dva ciklusa!
Vala, sad lijepo na odmor i pazi na svoju mrvicu.
moji nalazi danas najvjerojatnije neće biti gotovi, očito sutra poslije 10. očito da u našoj bolnici vrijede opet neka nova pravila. al čim dobijem javljam
http://www.24sata.hr/news/sokantna-p...ditelji-211564
zelim vam da svi imate ovakvu lutkicu sto prije ,ova je s VV :) pročitali smo cijeli tekst u tjedniku i rasplakali se
sretno cure
[QUOTE=ValaMala;1827222]Hej curke moje, evo mene s krasnim vijestima. :-)
Vraćen mi je 8-stanični embrio i transfer je bio lagan, bez iritacije maternice. Uglavnom, i dr. i biolog su jako zadovoljni. Dobila sam slikicu moje mrvice i nadam se da će joj se svidjeti u mami i da će ostati sa mnom!
:-)držim fige i vibram za tebe..........
cure mene zanima zbog čega dr.daje yasmin tablete,i ja bih ih trebala uzimati od sljedečeg ciklusa,ali naravno zaboravih pitati
Moja beta pala na 12.4. imala sam predosjećaj i eto ga. uff
Vala ~~~~~~~~~~~~~~~~ za tetu betu
ruža :love2: žao mi je
Ružo, ne mogu zamisliti kako ti je teško! Tjedan dana tako krasne nade i opet razočaranje! Budi mi hrabra i nemoj posustati. I ova bol je samo korak bliže tvojem djetešcetu.:love2:
ssmi
meni je ovako odgovorio:"To nije zato da ne ostanete trudni,nego da Vam se uravnoteže hormoni."
ne znam jesi li čitala prijašnje postove,ali evo ja pijem yasmin od 3.dc i prvih dana sam imala mučnine,ali sada je sve ok...valjda dr.zna zašto...imam povjerenje u njega
pa ćemo vidjeti...e da još mi je rekao da očekujem m ranije ovaj mjesec zbog yasmina...
sretno svim čekalicama
evo da i ovdje objavim: moja beta je 0.
Kitty jako mi je žao.
Ružo, nemoj biti tužna. Kreni kao i ja u nove pobjede. Žao mi je.
Danas sam bila gore. Nije bila baš neka gužva. Dobila sam opet klomifene. Pijem danas i sutra po 3, a onda do subote po 2. U subotu folikulometrija pa ćemo vidjeti šta ćemo dalje. Idem na ivf, definitivno. Nadam se da ću dobro reagirati na klomifen i da neću imati puno dodatne stimulacije.
Vala, doktor me prozvao brzo. U 10 sam već bila gotova. Drago mi je da je sve dobro prošlo. Čuvaj sad svoju malu mrvicu.
kitty:love2:
Sezen susjedo:-)
[QUOTE=ruža82;1827574]Moja beta pala na 12.4. imala sam predosjećaj i eto ga. uff[/QUOT
:love2:
ružo, kitty, šaljem vam milijun virtualnih zagrljaja, znam kakav je to gadan osjećaj, držite se
vala mala drago mi je da je transfer prošao lagano, vidim da i betu vadimo u samo dan razlike, ja 14.
a svaki dan mi kao godina, brrrrrrr
sve razmišljam da je izvadim 11., pa ako bude negativna da se za vikend mogu u miru isplakati
Možeš raditi ß i 11-og, ali pazi da ti razmak od Brevactide (ukoliko ga i dalje daju na VV nakon transfera. Obično su išla 2 pikanja sa njim ili Choragonom i 1 pikanje sa Decapeptylom nakon ET-a) bude bar 6 dana inače može biti "lažna" ß. U praviu bi se trebao izlučiti unutar 5 dana, li 6 je sigurnije.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sam primila brevactide nakon punkcije, a 3.3. se pikam decapeptylom i to je to. Čitam po drugim podforumima da negdje daju i nekoliko brevactida nakon transfera. Nadam se da će ovo što sam primila biti dovoljno za moju mrvicu...