Drage moje hvala vam jako puno na podrsci obavjestavat cu vas kako sve napreduje,,
Printable View
Drage moje hvala vam jako puno na podrsci obavjestavat cu vas kako sve napreduje,,
Cure da vas pitam, jer ja sam zaboravila, dali neko zna koliko ce doc sad zamrzavanje embrija u cita?
11.6. U 12 sati rodila se moja prekrasna curica !!! Veliko hvala cijelom osoblju poliklinike cito! Čuda postoje jedno je sada u mojim rukama i slatko mi se smije!!!!!
cestitam Hakya !!! :)
daj Boze da mi svi osjetimo jednog dana tu srecu
Hakya draga čestitam.baš sam te se nedavno sjetila i pitam se šta je s tobom.uživaj u tim čarobnim trenucima.a malenoj ljepotici šaljem jedan veeeliki poljupčić.
drage moje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ puno sreće!!!
hakya čestitam!
i ja se često sjetim Šparca kad mi se djevojčica smije :)))
cure, a je li se sjetite embriologa dr Romca kad vam se djeca smiju?
:-)
zahvalne smo do neba i uvijek se samo doktori spominju.
a embriolozi? ha?
u svojim mislima nikad neću prestati zahvaljivati biologu Sestara Milosrdnica...
jer bez njega... ništa!
da jel se sjetimo... ja sam nekidan nazvala cito nakon sto se m uspentrala na trosjed jedno 28 puta dok sam mijenjala pelene e, i iz zezancije sestri cviti (koju znam sto godina) prijavila reklamaciju - dvije prezivahne bebe
hehehe dobro smo se nasmijale.
od srca vam zelim svima isti scenarij. moje su dosle nakon 3 inseminacije i 5 icsija, ne odustajte.
Pa Inesz, svi znamo da za uspjeh MPOa nije "kriv" doktor, nego cijeli tim ljudi, a kod nekih dijagnoza(poput moje) embriolog ima ključnu ulogu. Primjetila sam da je u lijepoj našoj odjednom rasprostranjenije ime Lana. Uvijek se nasmijem kad čujem to ime, i pitam se jeli dobila ime po nekome (mr. Krile).
drage cure, mislim da ne prođe dan, a da ne spomenemo nekog od ekipe s Cita (naravno najviše doc. P. i Romca-čudotvorca), a spremamo se svratiti krajem kolovoza do njih,ako nam dečko dozvoli, jer ćemo u blizini biti na ljetovanju,i da ne zaboravm moja prva rečenica ushićenja, nakon što sam ugledala drugu crticu na testu, bila je "Bože hvala ti što si stvorio doc. P i Romca čudotvorca", svima vam želim ovakvu sreću nakon druge crtice i da se i nakon neprospavane noći budite sretni i raspolženi;-)
ne bi da se uvridiš što te moram ispravit, al baš moram:-)-embriolog nema ključnu ulkogu kod nekih dijagnoza nego kod svih, i drago mi da Inesz podsjeća na važnost onih u labosu koje nekad niti ne vidimo ili ih malo vidimo kad nam pričaju o našim embrijima. Bez labosa nema ničeg.
Svaka čast našim liječnicima, ali u našim pričama niti jedne bebe ne bi bilo kada ne bi oni tihi, nenametljivi i u svemu skoro nevidljivi embriolozi znojili se nad našim stanicama, ostajali u labosu do ponoći, dolazili vecom i petkom u labos provjeriti kako se razvijaju zametci, promijenili hranjive podloge...
Embriolozi, visoko educirani i iskusni u svom poslu...
Ma, što da pišem više o radu embriologa?! Deklarativno, svi znamo koliko su oni bitni, ali rijetko sretnem post u kojem se netko zahvali embriolozima. Uvijek i samo liječnicima...
Ne bih dalje na ovj temi širila da ne odema OT, ali trebalo bi otvoriti novu temu:" Naši embriolozi"
Eh, da i da ne zaboravim:
mr.sc. D.Lj., hvala ti!
pozdrav svima ...evo ja sam nova i upravo sutra idem u Cito na na prve inekcije Decapeptya i prekosutra Menopura. veseli me da ima dobrih rezultata i toliko veselih bebica.
Zanimaju me iskustva žena iznad 40-e godine, da li ih ima na ovom forumu?
Naravno mare, ma nisam ja uvredljiva niti sam mislila ništa loše. Nekad pokušavam nešto reći, i dobro mislim, ali kad napišem, možda izađe krivo. Ja znam što sam mislila, pa eto sorry...brzopleta :naklon: embriolozima !
anab.:heart:
Matija, dođi malo razbuditi klub 39+
samo da javim da nam i ovaj postupak nije uspio.imali smo 2 prekrasna 8st e ali nažalost ništa.
o vedre, draga, šta reći....kakav je plan za dalje?
vedre ja ti nemogu ništa pametno reći jer sam tek na početku, samo:love2:
odmorit ćemo 1-2mj i odmah dalje.nemam šta puno čekat.
Vedre, jako sam se rastuzila. Znas da te pratim od početka, i da bi me tvoja trudnoća jako razveselila- odmori se, odtuguj. Šaljem ti veliki zagrljaj !
ane moja...tako je bilo zapisano u zvijezdama.
joj, kad sam ugledala da si pisala, tako sam se ponadala da su vijesti pozitivne..draga moja, žao mi je, užasno. čuvaj se :heart:
vedre jako mi je zao :(
vedre a baš mi je ža :love2:
tko je u 8mj na godisnjem u cita?
šparac ili poljak ?
crvenkapice, šparac je na godišnjem
crvenkapo trenutno je Poljak na godišnjem, mislim da se vraća negdje pred kraj mjeseca. meni je jučer bio dr.Šparac a inače sam pacijent dr. Poljaka
hvala venddy
[QUOTE=crvenkapica77;2200318]tko je u 8mj na godisnjem u cita?
šparac ili poljak
Crvenkapice Sparac ide na godisnji od 13.8,poljak je sad bio dva tjedna i vraca se u pon.pitala sam sestru neki dan
ne pitam ja za sebe vec za prijateljicu, kojoj su dali termin iz 20.8 jer su oba na godisnjem , hm....koji je onda iza 20.8 tu ?
nisam ti sigurna za 20.8 možda da zvrcneš Cito pa upitaš, ali 27.8 je dr. Poljak tu jer ja imam tada zakazano i sestra je rekla da će on biti tu. Dodiše moguće je da tada već i oba doktora završe sa godišnjim
pozdrav svima
nova sam na ovom forumu, i u situaciji sam vrlo slicnoj kao i svi :), muz je prije par godina operisao tumor na testisu kada mu je odstranjen testis, nije bila potrebna hemoterepija, ali je to sve utjecalo na plodnost. a prije nekoliko dana meni su doktori rekli da imam rogatu matericu, a to inace nisu primjetili na toliko pregleda na kojima sam bila. ali ja se nadam, i ostajem pozitivna. inace, narucila sam se u Cito, rekli su mi nakon 20.08. , ali ja sam nestrpljiva pa cu vjerovatno odmah 20 og za Split, inace sam iz Mostara. ne znam sta da ocekujem, niti cemu da se nadam, ali kada sam procitala vase postove, morala sam se i ja javiti, nekako mi je sada lakse :)
jos jednom puno pozdrava svima, i svima nam zelim srecu
Pozzz Lejla, dobro došla i što prije preselila sa ovog foruma na onaj ljepši :-)...Koliko je ta operacija uticala na plodnost, je li radio spermogram? Kod nas je u pitanju najteži oblik muške neplodnosti (azoospermija), pisala sam dr. Poljaku, predlagao je punkciju ali smo odustali jer mi je rekao da ne zamrzavaju spermiće ako ih nađu. Pokušajte u Splitu, vidim iz iskustva drugih cura da su jako zadovoljne, ali ti je moj savjet i da pokušate zamrznuti spermiće, za ne daj bože ako mu se pogorša spermogram...
da, radio je spermogram i dijagnoza je oligoasthenozoospermia, ali taj je spermogram radio prije 10 mjeseci, pa kako cemo krajem mjeseca u Split, dole ce ponoviti nalaz i drzimo palceve da bude bolji :).
vidim da svi hvale Cito, pa da i mi pokusamo.
pozz