Mare moja, zbilja si čarobnica...trebala sam te prije zamoliti da me staviš u svoj potpis, pod svoje okrilje:)
joj, želim Vam svima što prije ovaj mix osjećaja...i sreće i straha i nevjerice...
Printable View
Mare moja, zbilja si čarobnica...trebala sam te prije zamoliti da me staviš u svoj potpis, pod svoje okrilje:)
joj, želim Vam svima što prije ovaj mix osjećaja...i sreće i straha i nevjerice...
Bab, čestitam na velikoj i lijepoj beti i ~~~~~~~~~~~~ za petak, da ti se zavrti u glavi od brojeva :-) !
Linalena, zahvaljujem na listi i mojem uvrštavanju na istu, nadam se da vas nećemo razočarati moja betićica i ja...
Čestitam i vibram za duplanje ~~~~~~!!!
Bab, ma sao da te i ovdje zagrlim najjace
Bab :-D :-D :-D
Vibre za duplanje!!!!
Baaaaaaaaaaaaaaaabbbbbbb!!! eto 10. jubilarni!!! toliko si morala čekati, ali vrijedi, zar ne? Kad te prođe šok i nevjerica, ostati će ti samo prekrasni osjećaj da si KONAČNO trudna!!! Sretno, draga moja!!!
Bab, čestitam :-D :bouncing: :-D
Bab čestitam i ~~~~~ za petak!
Bab od srca ti čestitam :-D
Bab i Maco čestitke i za pravilno duplanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-D :-D
Bab čestitke nema koga Mare 41 ima u potpisu sigurno je trudnica................:-D:-D
Bab, čestitam od srca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i za duplanje
Bab,čestitam od srca!!
Bab, draga, presretna sam zbog tebe!!! :-D Evo ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za savršeno duplanje!!!
proročica mare!
čestitke Bab!
malo kasnim,nisam bila tu cijeli dan
pa rvo svima čestitke na koječemu da ne nabrajam
i evo danas su me zvali iz bolnice oplođena je jedna jajna stanica,sutra transfer u 8 ujutro
Bab..nek se podupla beta u petak...
Maco..također..al nek se podupla sutra....
Bubili...sretno...nek se malac uhvati i nepušta...
Strašna sretno sutra.
svima pozitivnim betama bravo, ali moja Bab:love2::-D
Vidiš da smo i to dočekali......
strasna, zelim ti sutra najljepsi dan u zivotu i da te brojcica obori s nogu
Luna moja draga, zelim i tebi da uskoro krenes mojim stopama...i ti si prosla puunoo previse toga i zbilja si zasluzila malo (puno)srece!!!
Hvala vam svima na lijepim zeljama,nadam se da vas moja ß i ja necemo razocarati u petak.
Drage moje evo da se i ja javim na odbojovanje. Nisam se prije javljala jer nisam znala dali ču se imati čemu radovati pošto sam u postupku iz zaledjenih jajnih stanica.Bilo me je strah da mi od 6 zaledjenih neče niti jedna biti uspješno oplođena i stvarno sam se iznenadila što na kraju imam jednog malog 8staničnog zametka, kojeg sada brižno čuvam :-)........ i čekam betu
corina za jednog malog borca puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se čvrsto primi za mamicu :-)
Kiki draga hvala :-)
Bab, cestitam od srca. drzim fige na rukama i nogama za pravilno duplanje:heart:
cestitke bab i maci :-D
ja sam cekalica bete , ajmo rec 6.12 :mrgreen:
ako ne procurim ......na cuvanju dvi mrve 8st. i 4st :-) sek.IVF
Bab naježila sam se. Znam kako željno čekaš petak pa ti želim da što prije dođe i da brojka budeeeee velika. Lijepo je vidjeti da je lista trudnica duža a Mare41-im potpis kraći!
~~~~~~~~~~~~ da joj sve uskoro otprhnete s njega1
Bab, čestitam!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje!
corinaII, crvenkapica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se mrve čvrsto uhvate!!!
Strašna~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da te beta ipak obraduje, unatoč testu!
Babjoš~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za petak, čekamo skupa s tobom!!!
I svima ostalim~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~....
Malo rjeđe pišem, jer nemam ništa lijepo i pametno za reći, ali vas pratim sve i držim fige svima :kiss:
sretno sa betama, transferima i punkcijama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
đurđa, linać:heart:
(budemo mi sve otišle na trudničke pdf-ove, samo neki moraju malo duže čekati)
i ja imam novi potpis!
mare41, na tebi je red za preseljenje:yes:
Oj Mare41 :zaljubljen:!
a cure moje, imam ja još za čekati, nabijate mi presing:-) (hvala, hvala:-))
mare41~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
I od mene mare41 ~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Mare41 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-* :-* :-*