Bravo za malu mrvicu :-D
Printable View
Mala mrvica uskoro bude velika mrvica :):-D
tina, a srceko?
Tina_julija :-D za mali lijenu mrvicu ~~~~~~~ za srceko
Zeljkice vi cete napraviti rukometnu momcad.~~~~~~~ za troznamenkastu betu
Zuzy super za transfer ~~~~~~ i tebi za veeliku betu
Loly bit ce draga.. Evo i tebi malo ~~~~~~~~~ za betu
Ostalima jos malo ~~~~~~~~~
Puse
P.s. Bas ste mi uljepsale dan..
vatra he he nasmijala si me!!!!!!!!da rukometna momčad :lol:
Za sve divne vijestiiiii :-D
Svima koojima treba puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure znam da nije prikladno ovdje ali da li mi netko moze pomoci..da li je necji mm pio piskavicu? koju? koje je ime na latinskom?
Vidim da svi pisu da je jako gorka ali ovo sto su nama prodali u ljekarni ni priblizno... :/ plizzz helppp....oprostite ako nije prikladno!
Tina -julija:-D
tina julija :-D:-D bit će sve tu, samo malo strpljenja!
Željkice~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromnu betu! a bome su se dobro plodile i dijelile!
prošvercat ču se i potpisati mary kad je sve tak lijepo pobrojila!
a moram se pohvaliti sa svojom hopsicom ili hopsačem,rastopila sam se kad sam vidla kolko skače i maše rukicama,zaljubila sam se na prvi pogled :zaljubljen:,ma nešto predivno,inače sve je u redu i kontrola za 4 tj.opet.
želim vam svima da čim prije osjetite ovo što sam ja danas jer je to stvarno nešto kaj se neda opisati,sreča,sreča,sreča!
ljubim vas sve!
žužy, željkica, Loly ~~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete!
tina_julija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za srijedu!
tina29 lijepo je čuti takve vijesti! Nadam se da si mirnija sad :zaljubljen:
Ja sam danas počela s pikanjem, fm u ponedjeljak! :-D
muma jesam mirnija sam kad je sve ok! :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za pon!
javi se za kofi!
18dc je bila punkcija, i dobro sam napisala 1,2mm, jako malo... ima još dobrih 5 dana da ubrza... :) prvi nam je postupak i super je što je iz prve uspjelo, kako mi je muž rekao samo polako i hrabro moramo ići dan za danom.. Bojim se da mi stvarno previše računaju i zato i očekuju i više od malca... a malac je borac, mora biti... :) kako sam samo ponosna na sebe, skuzila ga prije doktorice... :) muma sretno s pikanjem... :*
Tina29 :-D predivnoooo!
I potpis na mary123 ;-)
Muma :-D tooooo :-D sretno s pikanjem i držim :fige: da je ovo dobitni ciklus :*
Muma samo hrabro naprijed!!!!!!!!!!sretno s bockanjem!
žužy, željkica, Loly ~~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete!
tina_julija~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za :heart:
tina29 :zaljubljen: uživaj sad draga!!!!
Svima koje sam preskočila ~~~~~~~~~~~~~~
Tina julija mislim da nest krivo pises. Kad je rijec o mm onda bi pisalo 1, ili 2, vjerujem da se misli na 12mm to odgovara za 7+1 ~~~~~~~~~~~~~~ za srceko
svima puno ~~~~~~~~~~~~ za šta god treba!!!
za pikanja, za srčeka,za bete...........:fige:
imam problem...moji folikuli ovaj mjesec...zaspali...
jednostavno ne rastu...12 dc 11 12, a inače mi ovulacija bila 15-16dc sa folikulima 24 22...
nema šanse da da za tri dana toliko narastu...
možda puknu ovi mali? ima li netko kakvih iskustava?
inače prošli mj. bila punkcija,a ovaj M došla ranije 5 dana...tješim se da je zbog toga, pa će se ovaj ciklus malo produžiti?!?!?
sekundarni 8-)
dobro jutro suborke moje.. evo skuhat cu vam najfiniju kavicu, nes, caj, za one malo zesce moze i neka zestica :pivo: treba nazdraviti jucerašnjem danu jer je stvarno bilo lijepih vijesti
jos cu jednom ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za loly, željkicu, zuzy da cuvaju svoje mrvice i da slavimo uskoro
tina_julija i tebi cu jos ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za :heart:
mumma draga, sjecam se tvog zadnjeg puta, znam da si imala dosta folikula koji su nazalost bili prazni, a ja se bediram zbog jednog i to u prirodnom ciklusu,mogu si misliti kako je tebi bilo..uglavnom mislim na tebe, sretno s pikanjem i naravno da ti od srca zelim da nam i ti uskoro postanes trbusasta... veeeeliku :-* ti saljem
tina29 :-D za bembolinca, HB da je sve uredu, uzivaj!
nisam bas pohvatala sve, ima vas puno ovdje ali zato svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i puseee
kameleon ne znam odgovor jer su moji divovski folikuli, ali moguce da narastu, u medicini je sve moguce. sigurno je netko imao slicno. :-* i ~~~~~~~~~~ da narastu i bude sve ok!
Vatrice fala na :coffee: i željama!
Cure drage moje strpljenje je pri kraju, ja bi pišnula jedan test (beta tek u utorak). E sad, danas 11 dnt, vraćene 2 mrvice treći dan, zadnji brevacid dobila u ponediljak. Kad bi mogla piškit, a da budem sigurna da je brevacid izašao, možda sutra ili u ponediljak? I koji test da kupim jer inače im baš ne virujem, cure su spominjale CB digital?!
jutro vatra86 hvala na kavici fina fina mmmmmm.......
prvo da vam svima zaželim šta uspješnije punkcije,odlične js,velike bete.........~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cure da vas pitam jel vi utrogestan gurnete samo prstom?jel to dovoljno da stigne na mjesto?ja ostanem ležat 1 sat i uvik mislim da je to malo da će iscurit.
Loly ja navijam da pisnes!! Mozda da pisnes sutra s prvim jutarnjim.. Bas sam uzbudena!! :-D :fige: za +
Zeljkice pa moras ga stavit do grlica maternice, to znaci cijeli prst.a nakon lezanja je normalno da ostatak izadje van..
Bas dijelim savjete kao neka iskusna.. :lol:
Zeljkice upravo tako kako si i rekla, stigne on tamo di triba, ne brini. Normalno da malo iscuri, alu ipak onaj preostali dio obavi svoj posao ;-)
Pozdrav drage moje...ja očito i ovaj put padam na dno...
Jučer 9.dpt,kad sam stavljala utriće na aplikatoru malo krvi....to je vjerojatno znak za vješticu :(
Hvatam se za slamku....može biti tako kasno inplatacijsko?
Stena nemoj se nervirat prije nego šta treba,nadajmo se da to nije ništa :fige: da sve bude uredu!
vidim da ti stavljaš utrogestane sa aplikatorom jel se može samo njega kupit u apoteci?mene strah da utriće ja nedovoljno gurnem,baš me oni muče!
Dobro jutro ranoranilice! Za nas trutine koje se sad dižu :coffee:, a za vas koje ste od 6 na nogama može i jedna :pivo:
Ajoooj, ti i muž to na smjenu, ha...čuj sve je moguće u ciklusu nakon stimulacije, i da su još malo u šoku pa se trgnu (odn. taj 1 koji bi se trebao probiti), a moguće je i da do ovulacije ne dođe...ipak si ih prošli mjesec ispalila, koliko ono, 12 komada. Nema druge nego :cekam: , a mi :fige:
jutro curke moje!
Loly meni je testic 6-i dan nakon brevactida 1500 bio skroz bijeli (koristim wondfo testove kupljene na amazonu - registrirali su mi betu 6.59 - bila je blaga sjena). moj favorit iz ljekarne je gravignost mini - preferiram testice s crvenom tintom jer mi clearblue svaki put izbavi evaporacijsku - tanku tanku kao kemijskom nacrtanu crticu.
gravignost je jeftin i najslicniji ovim mojim internetskim.
željkicaako stavljas prstom stavljas dovoljno duboko. i meni se svaki put iscijedi dosta, to je pomocna tvar, progesteron se upije preko sluznice, dovoljno je pol sata lezanja da se kapsula rastvori.
stena moze biti svasta. ja sam kad sam vijela sukrvicu instant popiskila testic (u 1. postupku). od srca ti ~~~~~~~~~~~~~~~ za kasno implantacijsko!
vatra hvala na kavici!
Stena, pa i ti bi već mogla baciti jedan test.
Vi što se brinete da ne nagurate Utriće koliko treba - ma dokle dosegnete prstom je OK, nije da ih baš morate (ili možete) nagurati kroz cerviks u maternicu :)
Ma neću,ja sam odlučila da neću raditi test,nekako osjećam da će mi pokazat - a svejedno moram vaditi betu,mah.
Cure šaljem vam~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god treba :*
Pridruzujem se ispijanju kavice,hvala draga Argente..
Svima u postupcima zelim puuuno srece i saljem puuuuno vibri za najbolji moguci ishod,za plusice na testu i za velike bete.
Posipam vas i trudnickom prasinom**************
Tuznicama saljem big hug sa vjerom i nadom u sljedeci postupak
Zeljkice, presmijesna si mi, pa prst ti dodje do cerviksa, e do tamo ga lako gurnes. Ajde ajde..nis ne brini, mazi busu i to je to..
Stena- nee naglit tako brzo i ne gubit nadu.. Nista jos nije gotovo.. Saljem hug