Lili, lijepo ti je sirius napisala
I za privatne poruke vrijede ista pravila kao i za javnu komunikaciju
Stvarno mislim da ne treba sad kvotati sto je tko kome u pp pisao
Printable View
Lili, lijepo ti je sirius napisala
I za privatne poruke vrijede ista pravila kao i za javnu komunikaciju
Stvarno mislim da ne treba sad kvotati sto je tko kome u pp pisao
jel me zezaš ili ovo ozbiljno?
čitaju nam se i pp-i i zato dobivamo banove :-o
Majketimile pomisao da mi netko čita poruke koje šaljem nekom privatno a ne tu javno mi je brrr....nema više šanse da to koristim radije svima šaljem u pp svoju mail adresu.
Još sam u šoku...to je baš fin paravan za banove.
ja nekako mislim Ginger da si ti to krivo razumjela,tj. još se nadam jer sam sigurna da je brdo forumašica jako ružno komentiralo Dijanu u svojim pp-ovima pa ima sirius pametnijeg posla od kontroliranja tuđih pp-a.Jedvastigne moderirat svoje teme a kud bi još i pp-e??!!
Hej, Lili, lakše malo.
Ja bih prije rekla da je netko prijavio Dijanin pp.
Kakvo crno pregledavanje, pa nije sirius NSA
Pa čuj, ne bih ga ni ja u krevet, ali za stolom rado :-)
(u krevetu ne bih imala ništa protiv :psiholog:, ali ljepota se ne pika za sabor, kao što se vidi iz priloženog :scared:)
joj Lili daj se skockaj
pp mozes prijaviti jednako kao i post
nije sve zavjera, jel...
mim, lol, tesko
isvetica, ni za stolom, niti telefonom :lol:
al ovo drugo si u pravu
uuups gore pobjeglo u predzadnjem postu...nema muda reći javno nekome to isto.
ma jok kakva ti :lol: nije bitno tko je nego sam jaočito krivo shvatila tvoj post nije ni čudo nakon cijelog dana i onog fartleka :lol:
sorry krivo saminterpretirala tvoj odgovor u vezi pp-a.
Lili, da ti netko posalje pp u kojoj te vrijedja ili ti prijeti, bi li o tome obavijestila cijeli forum ili bi se javila privatno moderatoru?
koliko poznajem Dijanu preko foruma nema nikakve šanse da bi ona to napravila vrijeđala i prijetila, ja bih uzvratila toj osobi istim tonom na pp jer nemam pojma da privatne poruke jednako tako mogu prijavit moderatoru :oops: pojma nisam imala.
Jel itko od vas tu vjeruje da bi Dijana ta ko nešto mogla napravit? pa ona je dovoljno direktna i hrabra za reći što ima i tu javno na forumu pa tome svjedočimo svi šta ne ? ajde budite iskreni i fer.
ok, hajdemo sad dalje na politiku.
Politika ovog foruma je takva da odlucuje mandatar ups. moderator.
Vozite dalje po temi.
lili, a zasto mislis da bih vjerovala da dijana to ne moze napraviti, ali ne bih vjerovala onomu tko je prijavio i moderatorici koja je vidjela i stavila ban?
sorry sirius, istovremeno.
Lili, covjece, ti si ko greenpeace
cim netko dobije ban, evo tebe i spasavas :lool:
a gle, Dijana je tu rekla svasta sto ja ne mogu vjerovati da netko moze reci
tako da, stvarno za bilo koga ne mogu reci da ne bi ovo ili ono
zapravo, totalno smo off
ne da mi se vise o tome
Ups, sori
sirius ima pravo raditi red među građevinama
:lool:
:lol:
je, simpa je
moš britanskog premijera koji bi govorio engleski kao Tim hrvatski
vidiš da imam simptom Greenpeace-a :lol: čim su navalili na njega, ja ga odmah počela simpatizirat i branit :mrgreen: nema mi pomoći.
Ja bih da Tim u sluzbenim obracanjima govori engleski.
Sigurna sam da bih ga tada bolje razumjela , iako engleski nikad nisam ucila.:mrgreen:
gore treba biti "moš mislit"
sirius, možda i bolje da ga ne razumijemo
bolje spavamo
radi mene se ne moraš kloniti ove teme
samo me stavi na ignore
pa čuj netko tko kaže da je uvjeren da je član hčsp antifašist meni gubi na kredibilitetu
Nema sanse da stavim ikoga na ignore a pogotovo ne tebe.kazem van sam rh i ne pratim politiku zato sam te i pitala jel prvo ili drugo.
drago mi je da nije drugo.
evo o novom ministru kulture
http://www.index.hr/vijesti/clanak/n...pa/869698.aspx
a evo što kaže premijer
http://www.vijesti.rtl.hr/novosti/hr...ic-antifasist/
Kakvo je ovo pitanje i odgovor:
U Saboru ste rekli da nećete dozvoliti da politika utječe na ostvarenje Vaših ciljeva. Što to zapravo znači? U javnosti se stekao dojam da ste jako fokusirani na financije i ekonomiju. Što je onda s drugim segmentima života - kulturi, znanosti, obrazovanjem? Hoćete li to prepustiti drugima?
"Apsolutno ne. To je sve dio moje odgovornosti. Zanima me i obrazovanje i zdravstvo. Na sve ću se ja to fokusirati. Meni jesu prirodni ministarstvo gospodarstva i financija, tu ću se fokusirati. Bitno mi je, ne samo meni, već i svim građanima, da se tu moramo pojačati u ekonomskom i u gospodarskom dijelu".
Nije odgovorio na prvi dio pitanja.
Koliko znam fokus ima isto znacenje i u engleskom. On bi morao razumjeti kao kemicar sto to znaci.
Jedino sto sam ga cula da govori je da nece trosit vrijeme i energiju na ustase i partizane. Nije shvatio da pravi patrioti nemaju vecih problema.
Lili zbilja ti je Ginger dobro rekla.
Cim se neko upozori dobije opomenu ti si mu odmah odvjetnik.
I to opalis po teta ozbiljnoj iz svog oruzja. Opomene i banovi se daju kad je vec dokazana krivica i zar mislis da na svaki ban se treba pozvati prvo rodine eksperte pa onda vanjske eksperte pa razmisljati 48 sati u nadi da ce isti dati svoju ostavku?
Gugl transejt me jucer kostao kasljanja. A Karamarkov pogled i faca prema drugim neprocijenjivo.
A sra ja znam.betty evo ulazim u 10tu godinu kako sam na forumu i imam osjecaj da je puno vise banova u zadnjih 6 mj nego sto je bilo prethodnih godina. Valjda smijem to primjetit il ne smijem?
Nista vise nista manje, a ako si redovno pratila radilo se o potpuno razlicitim temama koje srecom nemaju veze s politikom kao ova.