neti i ja jedva čekam da ga konačno kupimo. sutra idem kod Baumana na kontrolu pa ću vam se javiti ako ima kakvih novosti.
cure, a koliko nam još fali? danas popodne ću ponovno uplatiti samo da ga što prije kupe.
Printable View
neti i ja jedva čekam da ga konačno kupimo. sutra idem kod Baumana na kontrolu pa ću vam se javiti ako ima kakvih novosti.
cure, a koliko nam još fali? danas popodne ću ponovno uplatiti samo da ga što prije kupe.
Podižem :-)
Koliko još?
To znači da nema šanse da uspijem iskoristiti Menopure do 5. mjeseca (do kad im je rok trajanja) jer mi je propisao nekakav poludugi protokol?!? Sad stvarno više ne znam što da radim.Citiraj:
egemama prvotno napisa
Alec - kad dr.B. sutra radi? Bar da ga probam telefonski dobiti :(
probaj šuška s nekim zamijeniti ampule tko sad skoro ide u stimulaciju, a ima menopure koji imaju bar mjesec dana duži rok trajanja od tvojih :/
Ne znam, sad sam u komi. :cry: (Upravo očekujem M). Probat ću ga sutra telefonski dobiti, a ako ne ide onda ću poslušati tvoj savjet. Hvala rvukovi
nemoj biti u komi-sad sigurno nećeš moći u stimulaciju-mislim ovaj ciklus, a do sljedeće menge možda bude i inkubator-u svakom slučaju stigneš iskoristiti menopure do 5.mj.
možda proljeće bude sretnije doba za uspjeh :)
a i gripa još vlada...
Današnje stanje računa:
59,936.60
meni je stimulativnije viditi brojku kako se smanjuje,
pa tako dakle :) :
brojimo sitno:
7.063,40
:mrgreen:
Tek sad vidjela akciju:( jel kasno za uplatom jos uvijek...nemogu puno..al i malo veseli:) Ako jos traje akcija posaljite poruku tu ili di bilo....please..
Jesam plavusa :? Citala samo prvu stranu i nisam vidila da jos traje...
Danas ide uplata i od mene kad odem na postu. :)
Da li to što još nismo skupili dovoljno novaca znači da na SD neće raditi postupke dok god ne stigne novi inkubator?
Kada bi to otprilike moglo biti? :?
didicro ja se nadam uskoro jer ja sam bila u utorak kod Baumana i dogovorili smo se za kraj travnja. valjda će već prije profunkcionirati. koliko nam još fali?
još saaaaaaamo malkice-stanje računa će biti kasnije-mislim da je ovo krajem travnja realno-možda bude prije, budite strpljive još malo :)
rvukovi hvala ti!!! ja isto mislim da je kraj travnja realno.tako mi je barem sve skupa djelovalo jer me je Bauman pitao kaj kažem na to da ponovno krenemo krajem travnja. cure sigurno će biti!!!!
Inkubator će biti sigurno-jedino što ste vjerojatno svjesne, a i egemama vam je to već napisala da kad se skupe novci onda još treba proći određena procedura oko dobavljača, kupnje, sređivanja papira.
Vjerujem da vi to razumijete-sigurno ste već i same nešto nabavljale izvana pa znate kako idu te stvari s birokracijom.
Hmmmm, ima nas koje će dok se birokracija sredi, ući u klimakterij! :mrgreen:
Ali na žalost tu jednostavno nema pomoći-strpljen-spašen i ma hajde koji klimakterij!
Ako tamo neka xy može roditi s 67 i 70 o kakvom vi klimakteriju brinete. :lol:
A čuj, ne bih htjela da Bauman doktorira baš na meni! :lol:Citiraj:
rvukovi2 prvotno napisa
Nije da sam nestrpljiva ali znate kako se sve to može odužiti za nas koje smo + 38.
U siječnju zbog praznika skoro da nitko baš previše ne radi, veljača je prošla, a očito je da će proći i ožujak bez postupaka.Onda dođe Uskrs pa je pitanje da li možemo upast u postupak prije ljeta.Jer onda su opet godišnji i tako brzo prođe godina dana. :(
didicro u potpunosti te razumijem, ali kaj se može. kako kaže rvukovi strpljen-spašen. cure barem se tješim da sam u programu. znam puno cura koje ne mogu upasti jer trenutno ne naručuju nove pacijentice nego Bauman ima posla samo sa nama "starosjediocima". još malo pa ću proslaviti drugi rođendan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: na SD.
Mali prijedlog - da li se info o akciji može dići na početak na Rodinom webu.
Također, da li postoji tehnička mogućnost svim curama i njihovim boljim polovicama na forumu poslati srcedrapajući private message sa podatcima o akciji.
da to malo ubrzama i preraspodjelimo
:D
Ja sam poslala poruke svojim frendovima i samo da javim da je frendica danas preko firme uplatila 2000 kn! :D
Bravo za frendicu :heart:
didicro bravo za tvoju frendicu!!!!!! to znači da smo već praktički kod cilja.
rvukovi kakvo je stanje na ž-r?
evo samo da pitam
rvukovi hvala ti!!!! ja se nadam da smo tu negdje!
Ova uplata od 2000 kn će se vidjeti sutra.
didicro ljubim tvoju frendicu 100000000 puta!!!!!! pravo je srce!!!!!
Ono što sam već i prije napisala mislim i sada.
A to se odnosi na to da treba lobirati kod različitih firmi.Moja prijateljica je vlasnica privat firme, a takvih ipak ima puno.Privat donacijom ljudi uplaćuju po 100 kuna pa se zato to tako sporo i smanjuje ali firme mogu i bez medijske pompe dati nekakvu donaciju koja njima nešto puno niti ne predstavlja a ide u trošak.
Zato se cure potrudite da malo razgovarate s ljudima koji su u mogućnosti preko firme nešto uplatiti.Ovaj iznos koji je preostao predstavlja zapravo sitnicu ali bi se moglo desiti da se skuplja daljnja 2 mjeseca, pa onda još nabava, isporuka i sl.Te se može desiti da taj inkubator dođe na SD tek u jesen!!
Možda bi i naše članice Rode mogle već sada naručiti inkubator i platiti akontaciju a ostatak prilikom isporuke.Da se ipak malo to sve ubrza.
ne može akontacija prije nego imamo novce i garancije jer ipak se ne radi bilo o čemu nego o osjetljivoj opremi pa si ne možemo dozvoliti neozbiljnost i komplikacije. :)
Pozdrav,
od još jedne koja nestrpljivo iščekuje inkubator,( između ostalog i zbog mojih Menopura kojima u 5. mj. ističe rok),
danas sam ponovo poslala MM da uplati za akciju.
Hoćemo li napokon vidjeti stanje?!
evo i mene s malim doprinosom...
62,396.40
ispricavam se cure, ne stignem uvijek :*
Hoćemo stanje! Hoćemo stanje! (smajlić koji demonstrira) :lol:
quote="rvukovi2"]ne može akontacija prije nego imamo novce i garancije jer ipak se ne radi bilo o čemu nego o osjetljivoj opremi pa si ne možemo dozvoliti neozbiljnost i komplikacije. :)[/quote]
Ja se, budući da sam pacijentica na SD-u i 38+ svaki put rasplačem na ovakav odgovor. A sad me još pere PMS (opet ništa od kućne radinosti!) i ova kišurina. Koje sad garancije? Pa trebali bismo imati više od 90% love. Zar to nije dovoljna garancija?
Pardon, povlačim demonstranta, pisale smo istodobno :)
Evo mali prilog i iz Hercegovine!Mislim da ide tek ujutro ,jer sam danas kasno uplatila!
Ja sam dipl.oecc. koji je čak i radio u nabavi različitih proizvoda.Ako se zna od kojeg se proizvođača kupuje i što se točno kupuje onda se i može s njima razgovarati i uplatiti akontaciju. A to malo što je preostalo može se uplatiti prije same isporuke.
Ne znam od kuda je taj inkubator i gdje se nabavlja ali ako Vam treba kakva pomoć oko toga javite mi se na pm.
Evo još samo malo...
Neti nemoj plakati :love: -jednostavno drugačije ne može :* , ne dajte da vas vrijeme rastuži :)
Pozdrav!!!
Uz to što se u potpunosti slažem sa didicro samo još jedno pitanje .Zašto se nije moglo od skupljenih novaca odvojiti svota potrebna za oglas u dnevnom tisku za ovu akciju skupljanja novaca za inkubator naravno preko udruge i sa žiro računom. Brzo bi se potrošeno uložilo, a još bi se prikupilo nešto od potrebne svote.
ideje su vam dobre, ali kao sto znate ova akocija treje godinama, i svasta smo pokusavale, nije bas bilo nekog uspjeha.
jedino se s tog racuna nikada nije trosio nikakav novac (osim za kupnju lupe na VV).
akontaciju bi bilo neozbiljno uplatiti dok nemamo garanciju da ce cijeli iznos biti namiren. vise od pola smo imali prije nekoliko mjeseci, ta bi nam akontacija odavno propala. zato se nista nece uplacivati dok cijeli iznos ne sakupimo.
nadam se da razumijete, ipak su veliki novci u pitanju i ne zelimo riskirati.
sada nam fali jos zaista malo. :)