Potpis na sve ovo. Ja sam se cak znala dignuti i malo prije 5, i nije bilo ama bas nikoga, i bilo je uredno. I stvarno je najveci problem u zenama koje nemaju niti malo obzira prema drugima. Zanima me kako je kod njih doma, da li i tamo koristene uloske bacaju pored kante za smece :/ I da, ja sam rodila u cetvrtak,a isla sam doma u nedjelju, tak da sto se tice "vikend-uvjeta"-sve 5. Jedino sto se tice ovoga- tek je rodila, kako da pazi sto ostavlja za sobom- opet- stvar pojedine osobe. I ja sam se netom nakon poroda tusirala, pa za mnom nije ostao nered...Citiraj:
ivy prvotno napisa
Argentina, mislim da ti to ovisi u kakvom stanju ces ti doci u rodiliste, i u kakvom su oni stanju sto se tice broja rodilja i sl. Ja sam dosla oko 11, a u 2 sam tek bila u boxu, prije toga sam u predradjaonici lezala samo nekih 20-ak minuta na CTG-u...Bila je katastrofalna guzva, pa sam ja citavo vrijeme bila na nogama u predradjaoni ili u hodniku.
Inace, pobornik sam misljenja da sve ovisi o tvojim ocekivanjima, pa tako i ovo o uvjetima u bolnici. Ja sam znala da idem u drzavnu bolnicu, znala sam da cu proci kroz hrpu ruku, da nas ima svakakvih na ovom svijetu, da hrana nece biti bas nesto u cemu bih gustala i sl. Tako da sam smaljila svoja ocekivanja, i dobila vise nego sto sam ocekivala. Babica mi je bila odlicna, odlucna zena, dr. predraga damica, sestre su svoj posao korektno obavljale...I nekako- mislim da je to sve imalo veze i s time da se ni ja nisam postavljala ruzno prema njima, sve dok ne bi bilo potrebno, do cega, hvala Bogu, nije niti doslo.