Horror iskustvo - samo za jako hrabre
Nova sam ovde, pa ne zamerite na malo duzem postu. Imam 30 god. Prva trudnoća u 20 god. se završila spontanim missed ab. u 11 nedelji, ionako istraumirana i neobavestena otisla na kiretazu bez anestezija :shock:. Godinu dana kasnije školska trudnoća, porodjaj za 2 sata. Sve perfektno. Men. nisam imala dok sam dojila i 8 meseci kasnije ostanem T a da nisam ni znala. Bebacka nije htela da sisa, bila je jako razdrazljiva i doc mi kaze da je to zbog T :? Ubrzo zatim dobijem strasan odliv u 10 nedelji i opet kiretaza na zivo. 4 dana u bonici na gentamicinima. 4 mes. nakon toga slucajno primetim dok sam lezala ispupcenje na levom donjem delu stomaka. Nista ne boli, ali cudno. I odmah posumnjam na neke ciste i ko zna sta jos. Skupim hrabrosti, odem kod gin. a on kaze "Pa gde ste do sad? Jel vi znate da ste vec usli u 24 nedelju T" :? :shock: A ja bila na i na terapiji i pusila, a niko tokom intervencije nije video da je bilo dva ploda. Prihvatim sa radoscu, ali i strahom tu moju T, i taman kad sam se na sve to navikla pukne mi vodenjak i opet pakao i bolnica, indukcija, komplikacije. Jedva zivu glavu izvukla. Na kraju su posle 3 neuspele indukcije gin odlucili da izvrse neku vrstu "eutanazije", da bi meni sacuvali zivot. To je bilo 2001. god. Od tad me je bilo uzasno strah ponovo biti T, ali sada to zelim i jace je od straha. Treba mi malo vase podrske, ohrabrenja.
I jos jednom veeeeeliiiiiko izvinjenje zbog predugog posta i ako sam nekog prepala sa mojom horror pricom