:heart: :heart: čestitke sretnoj obitelji
Printable View
:heart: :heart: čestitke sretnoj obitelji
:P naše najslađe, najmilije jedino malo, slatko je odlučilo večeras :::::NE SPAVATI::::
U jutro se rano probudio, popodne kratko spavao, a sad je skoro 23:00 i on je odlučio ne spavati, i to jasno rekao "XY neće ajati!"
Ne pomaže ništa (utakmicu sam propustio :mrgreen: ), legli smo svi troje, mazili se, pili topli čajek, mi se pravili da spavamo, nosili se, pričali...ma sve smo probali...
U ovo doba inače već tvrdo spava...u ćemu je problem? a sad mu se uopće ne spava, nije cendrav ni pospan. :?
želi biti s vama. :) :heart:
samo uživajte..
Tata, maleni će u prvo vrijeme djelovati po sistemu carpe diem :mrgreen: , 12 sati mu je premalo da istraži sve ono što do sada nije mogao. Nemojte očekivati da će spavati po točnom rasporedu (trudite se zadržati ipak nekakav), a dijete osobito kuži situacije kad bi nama bilo u interesu da zaspi do nekog sata ;) .
Kad je A. stigla imala je jedan dulji period svakonoćne budnosti između 1 i 5 ujutro...sjedila bi u krevetiću, pjevušila, igrala se i "pazila" da nas ne probudi. Kad je shvatila da je OK buditi mamu i tatu i da se ne mora dosađivati, selila bi se k nama.
:heart:
Tata, :heart: :heart: :heart: .
I za tvog sina :heart: :heart: :heart:
drage, čitam vas dugo i toliko ste mi se uvukle pod kožu! naime i sama sam posvojena i vjerujte mi da sam zbog toga najsretnija na svijetu!!!imam predivne roditelje koji bi za mene učinili sve na ovome svijetu. i moram vam reči da osobe kao vi, koje želite ili već jeste posvojili djete, da ste osobe s najvećim srcem na svijetu!!!stoga vas sve ljubim!!! :*
ana :heart:
Lijepo da si se javila, a voljeli bismo i da podijeliš s nama neka svoja iskustva u odnosu s roditeljima, jer su naša djeca većinom još malena i voljeli bismo znati što možemo očekivati tijekom njihovog odrastanja. Po tvom postu je jasno da si bila sretno dijete i da imaš prekrasan odnos s roditeljima. :heart:
ma drage moje meni je djetinjstvo bilo predivno!!budite iskreni prema njima i pružite im ljubav za koju sam sigurna da imate i previše jer ste vi predivne osobe pune ljubavi i topline!
ja sam kao malena doznala za svoje posvajanje i nije me niti malo to mučilo.zapravo, još sam nakon tog više bila povezana s majkom i ocem!
stoga nebrinite, vaša djeca su presretna što imaju roditelje poput vas!!šaljem vam ogromnu :*
ana-blizanci :heart: :heart: :heart:
ana-blizanci, hvala ti na javljanju, tvoje iskustvo je dragocjeno forumskoj populaciji :heart:!
:* svima!!! :love:
Ana-blizanci, lijepo da si se javila. :heart:
Ana-blizanci :heart: :heart: :heart:
Velika,velika :*
samo da vas sve pozdravimo.... a posebno Ana-blizanci :heart:
mi se i dalje družimo, upoznajemo, čekamo Riješenje....a ono najvažnije neopisivo smo sretni.
hvala svima koji ste uz nas i naše pustolovine.
Čitala sam vašu priču, i ova rečenica je "nagrada" za sve što ste prošli...Citiraj:
i ja ću biti tata prvotno napisa
Uživajte u svakom trenutku, u ljubavi, u maženju, u igranju, u svim malim i velikim sitnicama koje roditeljstvo čine tako posebnim, a djetinjstvo nezaboravnim!
pozdrav :heart:
prvo tata velike čestitke :D
kad je Nika k nama došla imala ie 18 mj. nije spavala mjesecima od svog tog uzbuđenja koje je doživjela tokom dana do 12-1 sat po noći zato si je znala drugo jutro prespavati prvi dan je spavala u kinderbetu a drugi dan je muž maknuo stranicu(koje je to veselje bilo vriskala je od sreće) tako da je mogla do nas na krevet da se pomazi a kad joj je bilo dosta otišla je spavati u kinderbert tak je još i dan danas ima svoju sobu ali neće u njoj spavati nego smo svi skupa u jednoj sobi samo se puno mazite i uživajte :heart:
tata, svi smo uz vas i veselimo se svakoj zgodi :heart: !
opet......HVALA :heart: svima što ste uz nas i uvjeren sam da ste sad vi na redu ( ljetni godišnji su iza nas...centri sad rade punom parom :lol: )da zagrlite svoje malene :love:
Potpisujem, Ana :heart:Citiraj:
Lijepo da si se javila, a voljeli bismo i da podijeliš s nama neka svoja iskustva u odnosu s roditeljima, jer su naša djeca većinom još malena i voljeli bismo znati što možemo očekivati tijekom njihovog odrastanja. Po tvom postu je jasno da si bila sretno dijete i da imaš prekrasan odnos s roditeljima.
Ana-blizanci, hvala što si se javila. :heart:
svima jedna veeelika :*
jesmo, jesmo....sigurno!!!!!!!! :D :D :DCitiraj:
:heart:Citiraj:
pahuljičica prvotno napisa
pahuljičica, nesto se događa kod vas?
Emanuel, te plave okice :heart: ...
ana tebi jedna velika :* :* :* pusa. pahuljčice da li imaš mozda neke dobre vijesti????- DRŽIMO TI FIGE :bye: - i još jedno usputno pitanje- ako netko može da mi odgovori - šta reći na komentar, i do kada on traje,- JOJ PA VI - MM i ja - STE JOŠ TAKO MLADI PA IMATE VREMENA PA PA PA - ljudi moji pa nemamo 18 i što je u tome loše ako smo "mladi" po njihovim nekim mjerilima, sad će još ispast da nam je MINUS što nismo stariji :evil: :evil: :evil: :evil:
Ništa, reći da već stvarno dugo želite dijete i da se osjećate spremni i da mu želite dati svoje mlade godine. BTW, imate li 3 godine bračnog staža (mislim da je to uvjet)? Mi se pak bojimo da će nam reći da šta smo dosad čekali i da smo prestari. Držite se svog stava, uvijek je netko nekome pre ovo ili pre ono, nema ti tu objektivnosti, tj. malo je ima. Sretno!
kijara, ne dajte se obeshrabriti i nemojte si takve komentare previše uzimati srcu, jer uvijek će biti onih kojima ste premladi i slićno. ;)
pahuljičica, kaj god da se događalo kod vas neka urodi plodom :saint:
emanuel, vaš mišić je prekrasan :)
pozdrav od mene i moje male, (ali za mene najdragocijenije )obitelji :gumi:
Emanuel, prekrasnog :saint: imaš!
(BTW 3 godine braka nije više uvjet!)
Ej........... pa ovo sam tek sada vidjela i već 20minuta čitam Vašu priču i ne mogu da vjerujem svojim očima :D , nadam se da ste sada potpuni i da su Vam srca na mjestu :love:Citiraj:
PUNO HVALA "tata", ina što se tiče bračnog STAŽA :lol: :lol: :lol: kao što je čokolada već i navela, nije više uvijet a koliko ja znam, nisam sto posto sigurna, dobna granica za posvojitelje je ili ukinuta ili je pomjerena,nešto od to dvoje. A što se tiče MM i mene mi smo davno prešli i uvijet od 5 g. braka- HEHE nas dvoje smo ti već stari par :love: :love: SRETNO SVIMA
:D od danas smo i službeno roditelji malom limaču!!! :D Našoj sreći nema kraja, i sad smo sigurni da je limač zauvijek naš i da ćemo pratiti svaki trenutak njegova odrastanja, sudjelovati u njegovom životu, biti zauvijek zajdeno, biti obitelj. :love:
Svim čekalicama MŽ i ja od srca želimo da što prije postanu roditelji, jer to je nešto neprocjenjivo.
BTW limač je super, prihvatio je sve članove obitelji, njegov riječnik se jakkko proširio , sve u svemu super nam je, navikli smo jedni na druge i svaka sekunda kad smo razdvojeni nam teško pada (a bake i dede bi 24 sata voljele provoditi s njime), malo smo ga razmazili (ali samo malo :lol: )
:D :D :heart: predivno, uživajte, javljaj nam novosti...
"TATA" MM I JA ŽELIMO VAM SVU SREĆU OVOGA SVIJETA-UŽIVAJTE :D :D :D
tata i TŽ....bravo za vas. :D , uživajte sa limačem :love:
A di su nestale one slatke okice iz tvog avatara? :(