Nema vise bebe :cry:
Printable View
Nema vise bebe :cry:
Ne mogu vjerovati, dođem na forum nakon nekoliko dana i čitam same grozne vijesti :cry: :cry: :cry: .
Draga dee-dee strašno mi je žao :cry: drži se
:heart: čuvaj se...
Dee-dee, strašno mi je žao :cry:
Kako nema ... :shock:
ajoooj draga, tako mi je žao ... :cry:
život stvarno nije fer ... :cry:
:cry: :cry: :cry:
dee, jako mi je žao.....ne znam što bih rekla..........ne znam........
jako mi je žao
...što...kako?....?...?..?... :( :cry:
Dee, draga, strasno mi je zao. :cry: :cry:
dee znam da nema riječi utjehe ali zato jedan veliki, veliki zagrljaj.
:shock: :shock: pa kako????oh, Bože, žao mi je :cry: nije fer.... :cry:
:shock: molim :shock: kako, jao dee dee ne mogu vjerovati da sam ovo procitala, uzasno mi je zao :cry: :cry:
Drzi se :*
drži se :taps:
danas sam tek vidjela ovaj topic i taman kad sam htjela cestitati ugledam ovo :(
jako mi je zao :cry:
žao mi je.... :cry:
:cry: :cry: :cry:
Žao mi je dee-dee
:shock: ne mogu vjerovati....
žao mi je dee-dee :cry: :cry: :love2:
Ajme, kako mi je žao... :cry:
dee dee, draga, pa kako :shock: :? :shock: Ne mogu da vjerujem, stvarno mi je žao :cry: :cry: :cry:
dee-dee jako mi je zao... :cry:
Ne mogu vjerovati. Ne mogu opisati koliko mi je zao!
Ajoj Dee, tako mi je žao...
Ne znam sto je s ovim nasim forumom zadnji tjedan samo lose vijesti...
Draga uzasno mi je zao :cry:
Mila žao mi je,plaćem zajedno sa tobom.Nemam nešto pametno reći da te utješim. Znam kako ti je jer sam i sama to prošla prije 4 godine. Budi jaka i pokušavaj i dalje. :love: :*Citiraj:
dee-dee prvotno napisa
:cry: oh, draga moja, tako mi je zao... :cry:
:( neka vam onaj dobri gore da dovoljno ljubavi i snage da izdrzite ovu bol...
mislimo na vas... :heart:
Ne mogu vjerovati, Dee-dee, zao mi je :cry: .
Zaista mi je žao........
Ali nemoj gubiti nadu i vjeru...........
tako mi je žao, nek ti bog da snage da izdrzis, krenes dalje i napokon postanes mama
Hvala vam :heart: :heart:
Juce sam prokrvarila, otisla doktoru i u materici vise nije bilo zum. vrecice :cry:
Ne znam sta jos reci, a da ima smisla - uz toliko lijekova, uz dva vrhunska tima doktora, opet smo ni na nebu ni na zemlji. :?
Juce su poslali uzorak ploda u CA (dr. Beer kliniku), da se uradi uradi analiza i da se utvrdi sta je uzrok spontanom - imunologija ili je bila hromozomska greska ploda.
Sta god bude, necemo odustati jer bi to znacilo da je sve ovo sto smo do sada prosli i uradili bilo uzalud.
Maj mi je bas tuzan mjesec, ovo je druga majska beba koja nije ostala s nama ....
:cry: Draga moja dee-dee, ne mogu ti opisati koliko mi je žao.
Šaljem ti jedan topli, virtualni, tješiteljski zagrljaj! :love2:
Jako mi je zao :cry:
:heart:
Nemam prave riječi za utjehu ... :(
Ponekad treba da se sve kockice slože i tek onda uspijemo dobit slagalicu. :love:
Draga naša dee-dee ... :heart: ... isplači i odtuguj ... ovoj bebici nije bilo suđeno.
Ali ja sam uvjerena da ćeš nam ti postati mama i da će se sav ovaj trud isplatiti.
Sad, kad si na pragu cilja, nikad nemoj ni pomisliti na odustajanje, već samo na još jednu stepenicu više.
Draga :love:, uz tako odličan tim doktora, nema šanse da ne uspiješ.
Čvrsto vjerujem da će se ubrzo otkriti uzrok ovom spontanom i da ćeš nam uskoro opet biti trudnica. :love: :heart:
Ljubim te i grlim, budi nam snažna kao što si i dosad bila ... :love:
Dee-dee jako, jako mi je žao :cry: :cry:
dee dee , što da ti kažem, srce mi se steglo kad sam pročitala ..al vidim da u tebi ima snage za dalje :heart:
Jako mi je žao.Ma nije fer šta sve moramo preživjeti :cry: .
Dee-dee :cry:
Nemam riječi da opišem koliko mi je žao. Nije bio trenutak ali tebe tvoja beba čeka jer si toliko toga prošla da ju moraš dobiti. :*
:(
Citam,i ne vjerujem. :?
:cry: Dee-dee,sigurno nikome nije tesko kao tebi,ali ne brini se,kad je doslo do zaceca naci ce se i uzrok pobacaju,i onda ce sve kockice da se sloze.Zao mi je,ali znaj da cemo opet da slavimo i to uskoro. :love:
Jako mi je žao...želim ti još puno snage za nove borbe :love:
Dee-dee, iskreno mi je žao :cry: A ako treba, izbrisat ćemo svibanj iz kalendara - samo da se više ne ponovi!