dosjetljiva nema sta!Citiraj:
fegusti prvotno napisa
nase psovke:
ja: "misa ti tvoga"
Kristijan: "mama nije misa ti tvoga nego misa ti njegova"
Printable View
dosjetljiva nema sta!Citiraj:
fegusti prvotno napisa
nase psovke:
ja: "misa ti tvoga"
Kristijan: "mama nije misa ti tvoga nego misa ti njegova"
potpisujemCitiraj:
Honey prvotno napisa
Eto, svatko ima svoje nacine za izbacivanje ljutnje, ti svoje, ja svoje. Lijepo smo razmijenili misljenja, tebi se ne svidjaju moji nacini, meni tvoji i sve 5.
Ovo je islo mamu courage. :)Citiraj:
tatek prvotno napisa
skuzila, sve 5 :)Citiraj:
tatek prvotno napisa
inace... samo radi mene ne moras mijenjati svoje zivotne navike nit sam ja nekakav poseban faktor u tvom zivotu pa da ti tu sad nesto pricam ... no, vjerujem da vecina ljudi koja se ne dere puno vise zapaza one koji se deru od tebe. i vjerujem da bi bez toga (deranja) ostavio bolji dojam i na njih (tvoju okolinu) i na tvoju djecu... eto, ja se nadam :love: :mrgreen: i malo te zezam, da ne velim... :mrgreen:
Ili npr. sto mu gromovaCitiraj:
fegusti prvotno napisa
asti sto(dvista, trista...dodaješ sukladno količini stresa, onda ti dosadi dodavat i prođe te stres :lol: )
Ima jedna koja mi nije sjela, al nije ni loša: Jadna mu baba
Aj dodajte ove maštovite :love:
Very well, sad smo 1:1. :mrgreen:Citiraj:
mama courage prvotno napisa
Suzdržavam se koliko mogu. Inače se kod nas dom ne psuje i ja rijetko opsujem.
Ali mi se zna omaknut kada me izbaci iz takta. Nije za pohvali ali šta da radim...
nemoj se suzdrzavati pretjerano - puknut ces na nekom drugom savu ili implodirati...Citiraj:
newa prvotno napisa
nego: evo meni malo po malo ide - sve vise grdosije od psovki zamjenjujem - 'sasavim peteljkama' i 'sarenim loncicima'... :lol:
jel ima jos kakvih dobrih alternativa?
lucky day, moj tata je tako dosao do "kate rodjene" :lol:
:lol: dobro mi se pise...Citiraj:
kli_kli prvotno napisa
eh, zaboravih 'puzlastu puzlu' :mrgreen: ...
Hiljadu mu doboša Darkvuda :lol:Citiraj:
lucky day prvotno napisa
mi se suzdržavamo koliko možemo ali izleti :oops: a ona jedan dan slaže pelene i nešto joj zapelo i ispali kao iz puške " pi... materinu " a mi :shock: :shock: :shock: strašno! od bake čula valjda :mrgreen: :lol: sva sreća pa je sramežljiva pa tak šta neće reći u vrtiću :oops:
Od kad Keti apsolutno sve oponaša, psovke mi nestaju iz svakodnevnog govora. Al je jednu što mi izleti kad sam stvarno-stvarno ljuta (a nisam je izrekla bar koji mjesec) "usvojila", pa kad se valjamo po krevetu ujutro, i krene namjerno lupati nogom po drvenog djelu kreveta uredno koristi (svakih 5 dana cca, al nikako je zaboravit :roll: ). Pravim se da ne čujem i preokrenem temu.
Htjela-nehtjela dijete me tjera da korigiram ponašanje. Jer, ne želim da u tim stvarima bude preslika mene. :mrgreen:
Kada stvarno poludim na nekaj ili nekoga(mm) zna se zalomiti,ali pri normalnom svakodnevnom razgovoru teške psovke ne upotrebljavam osim kad nekaj uzbuđeno prepričavam dođe mi onaj ****te...i uopče se neču pitati od kuda mi to kad svi u mome okružju imaju tu neku glupsavu spiku... :roll:
ta gruba riječ od gore je jeb..te i da nisam ponosna na to :(Citiraj:
LiNa ČoKoLiNa prvotno napisa
Ne znam kako ću ovo staviti pod kontrolu. Stalno psujem. To mi je način nošenja sa stresom, ventiliranje problema i frustracija. Psovala sam i na porodu. Pred malom se trudim ne psovati, iako još ne razumije, ali mi ne uspije svaki put.
Kod nas se ne psuje iako znamo se naci u obiteljima gdje nekom izleti ali nemamo cestih takvih susreta.
Jedna kakti psovka u nasoj blizini: Aaa u pivsku flasu!
masnica ne kužim planiraš ih izolirat od ljudi i situacija u kojima mogu čuti psovke? susret će se s njima prije ili kasnije poanta je naučit djecu da nije lijepo psovati. i još bolje biti model.
Well ne mogu reći da meni ne pobjegne ***** ti..i sl. al mi djeca ne psuju i opomenu nas ako nam pobjegne. ;-)
Lako.
Prvi put kad čuješ vlastite ružne riječi iz dječjih usta i kad sebe uspiješ sagledati u iskrivljenom ogledalu djetetovog nepoželjnog ponašanja, sama ćeš sebe najkraćom prečicom potjerati u red.
Jer djecu odgajamo najbolje i najlakše tako da dresiramo sami sebe, tako da postanemo bolji nego što smo ikad mislili da bi mogli biti. I to djeluje. Provjereno.
Da, da... to je i kod mene bio češći slučaj nego psovanje. (To čuvam samo za jaaaako važne prigode, a već dugo ni jedne nije bilo, ni pred djecom ni bez djece.)
Btw. uvijek se sjetim kad je moj četverogodišnjak došao doma iz vrtića i opsovao. Pitam ja njega "Tko je to rekao?" a dijete uredno odgovara "Striček domar kad mu je ispala bušilica dok je bio na lojtri." Eto ti prigode!