Zadnji mliječno-žitni obrok ne želiiii
Drage mame, molim pomoć.
Dojila sam do prije tjedan dana, mala je sada 9 i po mj. pa samo na AD jer je sama bojkotirala danima siku, neće i neće i neće, za mene je to bio šok i tuga.
Danas vagana ima 9kg i 72cm.
Do sada smo uveli rižu (kombinacija sa mesekom, povrćem za ručak), palentu znam dati i sa voćem i sa povrćem, proso isto sa jednim i drugim, griz sa voćem, iako ga ne voli, a i voće jedva prolazi. Uveli smo i 7-Corn.
E sada se ja malo gubim u svemu ovome i rasporedu, svugde piše 500ml mlijeka na dan, a ona ne može popiti to na 2 puta po 250, već recimo na 3 tokom 24h. Točnije popije 3x200ml i još se tokom noći budi po 120cca. Kaže mi pedijatrica danas da bi joj trebala navečer uvesti žitarice sa mlijekom, ali ona to ne želi. Kaže dokt. da bi trebala samo ujutro popiti boćicu, a popodne i navečer na žlićicu da joj dam. Popodne sa umjesto mlijeka kaže može jogurt, ili svježi kravlji sir - ali kako da ja znam onda koliko je to ml?? A navečer bude toliko nervozna da jednostavno kašice ne prolaze tj.hranjene na žlićicu. Probala sam joj u boćicu ubaciti taj 7-corn ali ni čuti. Kako to kod vas navečer prolazi?
Mene sada zanima pije li ona previše mlijeka, može li mlijeka biti previše (s obzirom da je to glavno do 1 godine), a premalo žitarica? Da li joj šta fali ako žitarice ubacujuem u ručak ili doručak s voćem, a navečer nedam, već popoije čisto mlijeko?
Kako kod vas prolaze ti mliječni obroci.... Totalno sam izgubljena, hvala Bogu na forumu :)