ini čestitam :heart:
Printable View
ini čestitam :heart:
hvala :heart: kako divan osijecaj!
ini :D :D
čestitam od srca!!!! :heart: :heart:
ini cestitam
eto da javim da ja od sinoc imam lagane nepravilne trudice i da cep i dalje curka van.
sutra sam na kontroli.Nadam se da necemo dugo cekati! :saint:
anatom :D
držimo palčeve da sve bude brzo i bezbolno...
:*
hvala vam ženice!
sretna nova svima koliko vas ima, a naručito vama koje ste u očekivanju malenog bica!
ne bojte se boli!
meni je bilo kao menstruacija, puno jača, JAAAAKO JAKA... ali...
ipak smo mi zene toliko jake i naša sposobnot da podnesemo tu bol je samo nasa i moramo biti ponosne na to!
Ini cestitke od :heart: !
Anatom, sa srecom i sto brzi i bezbolniji porod !!!
Nadam se da cu i ja brzo.
Lucas, da krene jos nocas ~~~ !!!
..krenuo mi je čep danas popodne... :D
sva sreća da sam pitala anatom kak to izgleda jer bi umrla od straha kad bi to vidla... :lol:
..još od jučer se ovaj moj mali gura i šilji po meni, ful čudan osjećaj... nemam još nikakve naznake za trudove i trudiće... :/
Citiraj:
Lucas prvotno napisa
:D :D :D :D :D :D
jos malo !jos malo!
Ja imam kontrakcije citav dan ali su nepravilne tako da je po mome to lazno, ali bude uskoro i pravih trudica.
sutra sam ujutro kod dotora pa javim!
drzte se!
e Lucas, i jeli moj opis bio bar priblizno tocan?
:lol: :lol:
ne da je bio točan nego identičan...
mislim da me maloprije uhvatio prvi trud...
nisam sigurna ali bilo je intenzivnije i dugotrajnije od prijašnjih kontrakcija...
iako sam danas osjetila par puta malog, malo je smireniji nego inače...
nadam se da će to uskoro...
anatom svakako nam javi vijesti sutra kad dođeš...
ili još bolje možda se nađemo gore na odjelu :mrgreen:
sad sam skužila da neidemo u istu bolnicu :nope:
viš kak sam luda... :lol: :lol:
Lucas, anatom, još ste u komadu ili ste krenule put porodilišta? :mrgreen:
Joj, što volim ove online porode :D
ja u komadu pripreme za doktora i upravo na tusiranju otkrih 3 STRIJE.
nastale od sinoc do jutros.Ljuta sam do neba!
javim kad dodjem(ako dodjem) doma.
mojoj frendici su sve strije (čitaj brdo) nastale u periodu od termina do deset dana poslije-koliko je prenijela
:evil: :evil: :evil: :shock:Citiraj:
ivy prvotno napisa
idem se odmah natrackati s uljem....
još sam tu... noć protekla mirno... za sad je sve ok..
možda zatišje pred oluju? :lol:
anatom javi se kad se vratiš iz bolnice...
Ja sam se trackala uljem cijelu trudnocu ali nije mi pomoglo, stomak mi je krvav i to sve u ovih zadnjih mjesec dana. Mislim da mi se koza rastegnula na svoj maximum.
Anatom da krene sto prije i prirodno !
Kod mene nikakvih naznaka. Kontrakcije sam osjecala par dana ali su stale, sluz polako curka....
ajmo jedno kolektivno šetanje i penjanje po stepenicama da se porodimo što prije :lol: :lol:
Ja sam se na Staru godinu toliko isforsirala jer smo imali goste na veceri pa trci vamo-tamo i sve pripremi ali nije pomoglo.....jedino sto mi se dogodilo pukle mi hlace od trenirke, jedine koje sam jos mogla obuc.
:lol:Citiraj:
bebeto prvotno napisa
Srećom, pa ti sad više neće trebati...
Sve moje strije koje imam na donjem stomaku su došle posle poroda ni jednu nisam imala u trudnoći do samog kraja, a po grudima sam dobila nakon 3 meseca, kada su se navikle na dojenje i kad su malo splasnule.Citiraj:
anatom prvotno napisa
eto me!
a sta da vam kazem curke?
Prvo me strije bacile u ocaj pa onda dodjem u bolnicu a kad ono mog dotora NEMA.otisao.I nema ga citav vikend.
i kaj ja sada?u milosti inemilosti nekim meni nepoznatim doktorima.Iskreno se nadam da me nece trudovi uloviti do ponedjeljka.
Do sada sam bila mirna jer sam racunala da ce me on poroditi ,da ce mm biti samnom, uglavnom da imam neki oslonac.
Sada me lovi panika jer se sve mjenja i nemam vise tu sigurnost.
Stvarno sam nervozna!
Kaj je kod vas novoga?
anatom nemoj se nervirati...
kaj da ti velim... izdrži do ponedjeljka :*
znači nisi onda bila na pregledu kod nekog drugog?
kak se osjećaš? kaj bebač veli?
kod mene sve po starom..sve je mirno...samo kaj se ja nadam da ću se do ponedjeljka poroditi :mrgreen:
Anatom kuzim kako ti je, i meni se dogodilo isto u prvoj trudnoci. Moj ginic je poso na skijanje a mene porodio sasvim deseti. No ne brini se, ionako su primalje te koje su bitne i koje su najvise oko tebe (bez uvrede doktorima).
Vanesax i ja se nadam da ce ove hlace brzo u "arhivu" iako mi nije jasno kako su se uspjele rasparat buduci da su bas trudnicke sa lastikom...ocito me ponjela ova blagdanska spiza i izgovor da jedem za dvije!
Lucas ~~~~~~ da je to "zatisje pred buru"
cureeee!
pukao mi vodenjak!mislim -pukao-nesto curka.Trudova nema.cekati cu malo pa cu vidjeti.Petrova mi je pod prozorom a nebih htjela dripove i ostale stvari.
helppppp!
evo da se i ja pridružim ovom postu...još 19 dana do termina....fizički sam ok, čak čudno bolje nego prija 10 dana. Jedino što me nakon malo duže šetnje zabole leđa i naprijed pritisak (točno gdje je maloj glavica). Najgore od svega mi je jedna noga s venama koje su katastrofa.
Ali zato psihički neznam kako bi opisala...čas euforija, čas strah od "nepoznatog" :lol: ...po noći baš ne spavam, pa me ulovi popodnevna kriza...i cijelo vrijeme mislim jesam li sve nabavila, je li sve spremno....a lovi me i spremačina po stanu 8)
anatom...ima li šta novoga? drži se :love:Citiraj:
anatom prvotno napisa
ostani doma i polako samo.Citiraj:
anatom prvotno napisa
plodna voda se ionako obnavlja.
trudova nemaš, pa "pojavit" će se :mrgreen:
nemaš zašto paničariti, pogotovo ako ti je bolnica pod prozorom ;)
:D :D :DCitiraj:
anatom prvotno napisa
uskoro će bebica!!!
ajde nemoj paničariti (kao da ja nebi) ak neznaš šta da radiš nazovi rodilište pa pitaj za savjet!!
drži se!!!
haj željka, samo se pridruži
:roll: o da da... tisuću osjećaja u jednom danu...kak mi to već pomalo ide na živce... :roll:Citiraj:
Zeljka33 prvotno napisa
a pospremačina po stanu... i mene je držalo tjedan dva pred termin..sad me je prešlo... :lol:
.. i ne brini jel si sve nabavila - NISI, jer uvijek će se naći nešto što će ti usfaliti i nešto što imaš a neće ti ni trebati... (mislim znam "iz iskustva" :lol: )
ja jos cekam.sada cu pod tusek pa u krevetac.VCodica i dalje curi.
eee, naspavaj se :mrgreen:
i sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Citiraj:
melange prvotno napisa
toliko cu cekati?nemojte me plasiti!
Svaki trenutak sna će ti značiti. Pripremiće ti se telo za napor koji mu predstoji.
Znaš onaj san kad spavaš 10 min. a misliš da si spavala 3 sata.
A trudovi će te već probuditi... Ne brini se... Nećeš se toliko načekati. Mislim, čekala si 9 meseci i ko zna koliko još pre toga ;) Uskoro ćeš se upoznati sa svojim najdražim bićulencem :heart:
mislila sam da ćeš ionako bdjeti kad beba dođee :mrgreen: :love:Citiraj:
anatom prvotno napisa
(a što se poroda tiče, mislim da ih većina ne protekne baš kao u filmovima,
prvi kadar pukne vodenjak, drugi kadar vriska i trka po bolničkim hodnicima, treći kadar izgon ;) )
a joooj a ja bila uvjerena da je ko na filmu :lol: ...baš nekidan gledala seriju gdje ženi u sudnici puko vodenjak i odmah počela rađati i kao nema vremena glavica već izlazi :lol: ko ne bi tako :mrgreen:Citiraj:
melange prvotno napisa
a ja već dva tjedna pokušavam mm-u objasniti da to NIJE tako ko na filmovima i da smije otići u dućan i na kavu i do frenda da se nebudem u međuvremenu porodila...
smijehom prizovimo ekspresne porode ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :mrgreen:
Jutro ! Gdje nam je Anatom ??? Vjerovatno vec grli svoju malu Ivu.
Mene nocas uhvatio takav grc u lijevoj nozi....
izgleda da je ipak sa svojom pahuljicom kad se ne javlja :D
bebeto jesi već imala grčeve?
da kucnem u drvo ja ih nemam al moja frendica muku muči s njima od 20og tjedna... strašno... mislim da pomaže magnezij ali nemoj me uzeti za riječ nisam sigurna...
ja sam se tek maloprije ustala...umorna sam ko pes jer sam do 4 bila budna-bezveze... malički je miran... niš se ne događa...
Pridruzujem se i ja ovom postu.Sada sam u 39-tom tjednu.Doktor kaže da nisam otvorena,bila sam na ctg-u i sve je u redu.Imam iscjedak al je bijeli;na wc-u sam svakih deset min jer me stalno tjera na pišanje.neznam dali to plodna voda lagano curi ili samo beba pritišče mjehur.u križiima lagani bolovi al samo ako duže sjednim ili ležim.Nekad me boli ko da ću dobit menstruaciju.nadam se da će beba uskoro.malo me je strah! :?
ma čega? :love:Citiraj:
npregiba prvotno napisa