:shock: Stvarno za nevirovatCitiraj:
smaja prvotno napisa
Moj ima 9 ipo miseci i još uvik se budi svako dvi tri ure, a nekad i manje.
Printable View
:shock: Stvarno za nevirovatCitiraj:
smaja prvotno napisa
Moj ima 9 ipo miseci i još uvik se budi svako dvi tri ure, a nekad i manje.
smaja ;) . javi se za 4 mjeseca na ovu temu,baš me zanima jel ćeš imati istu situaciju ko i ja. Više ni ne brojim noćna buđenja :mrgreen:Citiraj:
smaja prvotno napisa
hm, za sad je to prva i jedina prospavana noćCitiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
Prvi put sa 14 mj. i nesto sitno. Zaspala mi na rukama u 20:30 i probudila se u 6 i nesto! Bilo je nevrjeme i strasno je grmilo.. Valjda joj to pase... Zato ja nisam skoro uopce spavala..
:lol:Citiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
A sad ti lijepo meni zavidi. Već ih imam nekoliko. Mislim, prospavanih noći.
Nema do spavanja dok mater ne kaže: nema cice. :mrgreen:
(kod mene, mislim)
A gle mene što sam napisala!!!Citiraj:
Anci prvotno napisa
Prije samo tri tjedna. Ma tko bi rekao :shock:
...moja Uma spava cijelu noć (od 22-06) od kad je imala mjesec dana,
sada ima 8 mjeseci i još uvijek je tako....
Niti jedan jedini put se nije budila noću.... :D
Spavalica.............. :heart:
kad vam je beba prvi put prespavala noć?
- još nije, tj. omakla mu se JEDNA noć krajem prošle godine baš na moj rođendan... za sad još čekam...
i nadam se da će se to desiti prije nego što preselimo u skupinu 3-6 godina :lol:
Da li se računa da je jela u 23:50 pa slijedeći put u 6:00? :lol:
sa vise od dvije.....ako ne racunamo da je 6 noc :mrgreen:
tad posisa i nastav do pola 9.
moj spava noć. ima 6 i pol tjedana i tako spava od četvrtog, kad nam je došao doma iz bolnice. kako je njegova bolest bila takva da mu je opće stanje bilo loše pa je zato i u početku puno spavao bila sam zabrinuta, ali sad znam da dijete voli spavati noću. pocica obrok oko 23h i do 6 spava.
:D :D
Daj Boze da se ne promijeni ;)
U No Cry Sleep Solution sam pročitala da se smatra prospavanom noći kad beba odspava 5 sati bez buđenja.Citiraj:
sweety prvotno napisa
prekjučer. 25 mjeseci. imala sam osjećaj da mogu neboder sama izgradit. jučer opet buđenje :/
beba...a djete? :mrgreen: :lol:Citiraj:
Honey prvotno napisa
Dijete, hmmm... krivi podforum!
Gle kak sam vješto izbjegla odgovor :lol:
Treča prospava noć, od 21-5:30h :D :D :D Beba danas napunila 5 mjeseci!
moj sinko još uvijek ne spava, a ima 22 mjeseca :shock:
Vrlo je živahno dijete, a to se odražava i noću :x
Ali sve se preživi, na sve se čovjek privikne....pogotovo kad imaš partnera koji je isto svaku noć velik dio noći spreman žrtvovati 8)
Takva je i kćer bila....sad ima 8 godina i još uvijek se zna s vremena na vrijeme došuljati k nama u krevet...ako je imala noćne more
ako izuzmem slučajno prespavanu noć sa 2 mjeseca, preksinoć i sinoć su bile 2 za redom :shock: :D Recite mi da je to sad to i da će i dalje tako nastaviti.:P
pardon, krivi smajlić :oops:
sa oko 33 mj.
tu i tamo (između pet i deset) puta do tada
Kako uspijevate s tolikim buđenjima imati još vremena za sebe,za druženja,za biti dobro raspoložena. Ja sam četiri mjeseca zombi koji je stalno nervozan i ne znam kako si pomoći.
Da li imate pomoć sa strane,mamu,svekrvu..preko dana,noći,kako vam ide za rukom?
moje se obje bude (10 mj. i 39 mj.)
zapravo mi je najteže kada odspavaju dva, tri sata i onda se obje probude (uzajamno) pa se u od dva do šest jutro igramo. i onda odspavamo do devet :x :roll:
noći kada samo svaka pocica par puta u snu i nastavi dalje spavati su mi bog bogova
nisam neraspoložena, družim se samo s ljudima do kojih mi je zaista stalo, a vrijeme za mene je malo čitanja i šivanja. i tata dijeli naše noćne igrarije. odmorim se kada spavaju danju istovremeno, ali to nije češće od dvaput tjedno ni dulje od sat vremena. velika zapravo više ni ne spava danju, pa mi je time i teže
s 2,5 godine. imala je fazu spavanja cijelu noc od svojih 6 tjedana pa do 3 mjeseca i tad načisto povampirila. a ja mislila tad da će potrajazi zauvijek :lol:
Ne, nisam imala apsolutno nikakve pomoći, čak se ni mm nije niti jednom probudio da podijeli sa mnom noćne smjene (on radi, a ja sam, kao, slobodna).Citiraj:
mama od formata prvotno napisa
U početku nisam imala vremena za sebe (malo bih čitala dok je malecka dojila), ni s kim se nisam družila osim preko telefona, a raspoloženje mi je bilo doslovno na nuli pa i ispod, šizila sam oko svega i na sve oko sebe, i usto sam dobila 8 kila od prejedanja.
Onda sam se navikla i danas mi ne smeta ni ako me deset puta probude po noći. Jednostavno sam oguglala, tijelo je skužilo princip odmaranja dok može, i to je bilo to. Doduše, s malcem sam od početka radila po knjizi "Kako uspavati dijete bez plakanja" što nam je dosta pomoglo, pa sam odmornija nego prvi put.
6,5 mjeseci. nijedna prospavana noć. probudi se ne znam ni ja koliko puta.nekad jede, nekad se mazi, nekad samo malo zaplače, nekad se napije, nekad nasmije i tako. ja svaku večer liježem u nadi da ćemo spavati barem 5 sati u komadu.
ja nemrem vjerovat, ali noćas.
još sam u šoku.
naravno da sam se ja 2 put probudila, nudila mu cicu ali nije htio.
Klopao zadnji put u 22,30 i idući put malo iza 6.
nijedna prospavana noć. budi se svakih 1,5-2h, ponekad joj se omakne i 3...Citiraj:
mama od formata prvotno napisa
nikakva pomoć :( pa čak ni od mm jer on ne čuje kad se mala probudi :x niti kad se popne na njega i počne plakati...stvarno spava ko top.
po danu sam zombi...uključim autopilot i pičim. :lol: neću nabrajati koliko puta sam stavila kuhati ručak i zaboravila na njega, ili nisam izvadila veš iz mašine 2 dana, ili...
bit će bolje ;)
(ili će ona počet spavat ili će mene zatvorit u ludaru, u svakom slučaju, naspavat ću se) :lol:
Sunce moje malo, prvi put je prespavala 7 sati u komadu kad je imala malo više od mjesec dana. Bilo je to nakon jednog dana kad gotovo uopće nije spavala, pa sam to povezala s tim. Međutim, manje-više je nastavila tako, znači spavati cijelu noć i kad bi više spavala po danu. Sad, s nepuna tri mjeseca recimo da dvije od tri noći spava bez buđenja, ponekad odrapi i 9 sati u komadu. :heart:
naš sinek spava od 3,5mj cijelu noć za sada se još ne budi po noć ,ata noć traje od pola devet do sedam ujutro.
drage moje, da se i malo javimo,
moram priznati da sam zapostavila forum :oops:
uglavnom, naša princess počela spavati cijelu noć sa 7 mjeseci,
no kako je naučila sama ustati sa nekih 9, vježba to i po noći,
tako da se nekoliko puta na noć probudi, digne, zove, mi je
polegnemo pa spava dalje....
da li netko ima iskustva s time...
do kada tako
naime ne jede ni ne pije ništa noću, nije joj hladno,nego
jednostavno ustane i hoda.
ako netko ima iskustva s time bila bih zahvalna :?
i naravno, tako je i s uspavljivanjem, ona ustaje i ustaje, ja je polegnem pa tako nekih 15-30 min dok napokon ne odustane :roll:
Još nijednom... Za koji dan će napunit 10 mjeseci. U najboljem slučaju budi se svaka tri sata, papa pa nastavi, ali nekad (kao noćas) mi se čini da ću dobit živčani slom. Budio se i po dva puta u istom satu. Koliko puta ukupno nisam se ni trudila brojat.
Čini mi se tako nevjerojatnim da će jednu večer zaspat i ujutro se probudit... ne vjerujem... barem ne dok sisa, a to ne mislimo tako brzo prestat.
Ako se (kao danas) ne probudim s migrenom i cijeli dan provedem teturajući se po kući u bolovima čim se dignemo sve zaboravimo.
8) 8) 8)
živim uz pomoć naočala koje tamne, inače bih opako škiljila
moj maleni se budi minimalno 5 puta od 20 do 7 ujutro,
tad sam odmorn(ij)a, a kad opali desetak puta dok on ciči od sreće jer dignem rolete, ja često razmišljam o odlasku u budućnost...
ima 6 mj
seka mu je spavala cijelu noć sa oko godinu i pol, ali ne svakonoćno, već recimo 5 od 7 noći.... to je bio preporod!!!! ah
Moja curica od 4,5 mjeseca je pretprošle noći spavala prvi put od 23:00 do 08:30 h. Znala sam da neće moja sreća potrajat, noćas opet sve po starom. No, možda se opet predomisli. :? Isključivo je dojena beba.
Dojila sam do 1g, ali od 7mj. samo po danu.
Bez ozira na sve sada malecki ima 13mj. i NEMA NITI JEDNE prospavane noći.
Do 10mj. se budio svakih 20min., sada je bolje budi se najmanje 5 puta na noć.
Koji puta je čak i budan u krevetiću ili kod nas u krevetu (u mraku) satima.
Od rođenja do danas ne mogu reći da ima sve ukupno 8 sati sna u 24h.
MM i ja umiremo od nespavanja.
Najbolje da idemo na drugo dok smo još u điru :-))))
Ja obično kažem MM-u, kad pita ´kad ćemo drugo´,čim prvi put prospavam noć...Citiraj:
sandra254 prvotno napisa
štrumpf,
onada ti se više neće dati, jer ćeš opet osjetiti čari lijepog sna :-)))))
Evo M. ima 5,5mj i jos nije :( .
Zaspi oko 22h i budi se oko 3h, pa na cicu, zaspi i probudi se opet oko 6h pa na cicu zaspi i tako spavamo do 10h..
PAM
kada mi meni bilo tako kao tebi ja bi u crkvu išla reći hvala za prespavanu noć. 3h pa u 6h pa do ujutro??????
Moj 14mj i kreće cca: u 1h ali brzo zaspi, 3h i ona budan cca 1h u 5:30 DIZANJE jer je gospodin naspavan. Ja umirem od nespavanja.
PAM
kada mi meni bilo tako kao tebi ja bi u crkvu išla reći hvala za prespavanu noć. 3h pa u 6h pa do ujutro??????
Moj 14mj i kreće cca: u 1h ali brzo zaspi, 3h i ona budan cca 1h u 5:30 DIZANJE jer je gospodin naspavan. Ja umirem od nespavanja.