mu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za cetvrtak!!! :love:
sweety :D za mrvicu!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nza dalje!
Printable View
mu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za cetvrtak!!! :love:
sweety :D za mrvicu!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nza dalje!
7 dc nitko nezna sigurno, vidi se broj folikula, a ima li unutra stanica i kakve su, to tek nakon punkcije objavi biolog.
a testovima smeta štoperica, nako nje ćeš sigurno imati pozitivan test, treba iz mog iskustva proći 7 dana od štoperice. Po nekim protokolima se i nakon transfera primaju HCG boosteri, pa test tada stvarno nije mjerodavan.
tiki ja ti 25.10. idem na razgovor s dr.Tomićem, dakle slijedeći četvrtak. to će mi biti dan prije M pa sumnjam da ću odmah u 11. mj u postupak
mu :klap: za vaše stanice baš mi žao što te buba....
sweety bravo za malca
15. i 16. ivf? :shock:
Po tragovima na jajnicima...Citiraj:
prima prvotno napisa
:heart:
Ne po položaju malca... :lol: ;)
....e da ne docekas taj 1.dc. nego da razgovor sa dr.Tomicem zavrsi konstatacijom:" VI ste gospodjo trudna!"~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:Citiraj:
Ginger prvotno napisa
Aaaa :oops:Citiraj:
sweety prvotno napisa
eeee, pozlatile ti se riječi, ali naši spermići :/ ....Citiraj:
bebomanka prvotno napisa
Oni se radjaju svaki puta iznova i medju njima se sigurno nadje i malo strastvenijih plivaca...Uostalom pogledaj:Citiraj:
Ginger prvotno napisa
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...=50253&start=0[/quote]
čitala sam bebomanka, znam da postoji neka šansa..., ali statistika je nešto drugo... :/
jest da mi je ulilo malo nade, a bojim se nadati...
:*
I prošli postupak i ovaj sam bila na Yasminu, 3-4 mjeseca. ( reagiram burno na menopur i na taj način sprječavamo hiperstimulaciju ). Biće da je to razlog. A vidjećemo, šta bude bude.Citiraj:
bebomanka prvotno napisa
prima :love:
sonja29 :love:
idemo dalje... samo hrabro :love:
sweety :D za mrvicu :saint:
mu navijam za tulum i blagoslovljen četvrtak ;)
tia molim te napiši novi popis pa da mogu splitati ujutro!
:*
Dobro jutro cure, ZO danas kavica od mene :coffee: (kasnim već).
sweety, lijepih li vijesti od tebe, i dalje tako~~~~~
bravo za mu - MU embrije, nek' se dijele kako treba ~~~~~~~ ... e, sad je MU skužio kako ja nama ovdje lijepo ;)
Draga Ginger, ako si ti dan prije M kod Tomića, ako ćeš htjeti odmah si u postupku jer znam kako rade. Pa to ti je idealno. Taj dan kupiš sve što ti treba, i drugi dan (1 dc) si u postupku, ja navijam za to ako je to i tvoja želja. Moj prvi dolazak u kliniku je bio takav, bilo je oko Nove godine i dr. Š. je rekao ako želite možemo krenuti odmah (to bi bilo za 3 dana).
bebomanka, kako se osjećaš? Ima li kakvih promjena? Sretno~~~~~~
alec za novi dogovor~~~~~
sekica pikalica sretno~~~~~
Maya, kad si upet na uzv - danas?
Ostale cure :heart:
MM sinoč okupirao comp, a na poslu sada nemam listu. Najranije mogu danas oko 16:30Citiraj:
marči prvotno napisa
mu bravo za JS (i TM-a)! ~~~~~~~~~~~~~~~ i dalje
sweety :D :heart:
Svima :* i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ne stignem se javljati cesto, ali stalno mislim na vas!
Dobro jutro cure,
Prima, Sonja29 :(
Hvala ZO!
ok nakon tvoje liste splitam na novo!
Ovo ću potpisat i poslati vam još puuuno vibri~~~~~~~~~~~~~~~~Citiraj:
tiki_a prvotno napisa
Moje čekanje je definitivni završeno od jutros
:love: Vas sve i hvala Vam na podršci
Ja vam moram javiti da su svi moji nalazi u redu. Po preporuci doktora T. radila sam sve hormone , briseve i papu i danas su došli nalazi i sve je ok! Imam dogovoren pregled kod dr. 2.11. i ako je sve ok na uzv idemo u 11. mj. na 5. ivf/icsi. :D
Ginger nadam se da ćeš i ti ići u 11.mj. pa se možda i vidimo.
Svim curama :cry: zbog negativnih beta. Glavu gore i štrumfaj dalje... jednom će biti u redu
Ostalima ~~~~~~~~~~
Zasto ti ne daju decapeptyl???? On se je pokazao odlicnim u sprijecavanju hiperstimulacije!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!Citiraj:
LO prvotno napisa
leda,Ginger~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz sveg :heart: da iduci postupak bude uspjesan! :love:
Sonja29 :love: Idemo dalje!
Sonja29, žao mi je :( , morati ćeš i ti dalje do konačnog uspjeha. Moramo proći više postupaka da bi mogle doći do cilja, za većinu je tako.
Draga leda, za novi postupak~~~~~ (ja se spremam na 6-ti IVF/ICSI :mrgreen: )
I naravo svim cekalicama bete,punkcije i ET-a~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!!!!!! :love:
Ja sam danas sva ispuhnuta....nemam nikakvih simptoma osim kosmarnih noci.....bojim se da niti ovoga puta nije uspjelo........
tiki,sekica,ZO kako ste mi danas?? :love:
Sonja29,prima ,Monita :cry: , bit će bolje jednom,samo treba čekati
wonderwoman: na IVF-u, i da ta je cura imala crnu kosu, srednje dužine. žena grom!
sweety: :D :D
LO: pojma ti nemam, možda netko od cura bude javio
ak sam nekoga zaboravila, moje najdublje isprike, toliko zbivanja ima , da jedva lovim....
puse i ~~~~~~~~~~za sve u svim fazama postupaka i čekanjima
i MM vam :bye:
mu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!! :love:
bebomanka, nesmijes nas iznevjeriti, tvoju smo betu vec uzeli kao sigurnu, saljem puno ~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
mu ~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
tiki ~~~~~~~~~~~~~~ za novi uspjesan postupak
ZO ~~~~~~~~~~~~~~ da nam uskoro bues T
sonja, prima, monita :cry: , odmah u nove pobjeden nema vremena za tugovanje ~~~~~~~~~~~~~~ da drugi put bude bingo.
i da iduci puta bude toliko pozitivnih beta kolko je sada negativnih
ja sam pikalic, u petak prvi UZV, bumo vidli kaj se stvorilo
:* svima
bebomanka, ovaj period tvoj je psihički najteže podnijeti i zato ~~~~~
za dobro raspoloženje i konačan uspjeh, veliki plus!
Ja danas malčice bolje vezano za upalu i već mislim kad će doći 1.12. - blizu je to, do tada ću se veseliti novim trudnicama :)
mu, za uspješan transfer i da ti MU bude prava podrška ~~~~~
sekice baš i nema?
Eto ti je na :lol: :lol:
Ej zenske, jeste li procitale ovo?:
http://www.poliklinika-harni.hr/teme1.asp?id=215
Djeluje obecavajuce! Ima li koja vec iskustva sa time?
Jutros sam bila na prvoj folikulometriji i doktor mi nije apsolutno ništa rekao,a ja nisam ništa pitala.Baš sam blesava.Samo je sestri rekao da nastavljamo po istom sistemu kao do sada.
skandi,možda je tako i bolje...
Kako ne! Daju daju, ali od prvog dana ciklusa, a ne od 21dc. Uvijek sam bila na kratkom protokolu osim 1 IVf-aCitiraj:
bebomanka prvotno napisa