bebomanka jako mi je zao, ali zasto ne napravis i betu?
svim curama puno ~~~~~~~~~~~~~ za sve sto ih ceka...
Printable View
bebomanka jako mi je zao, ali zasto ne napravis i betu?
svim curama puno ~~~~~~~~~~~~~ za sve sto ih ceka...
Bebomanka, Alyssa :love:
Cure žao mi je zbog negativnih beta. Nadam se da će vam tuga brzo proći i da će uskoro sve biti u redu :heart: Hrabro naprijed!
uborke moje nemam vam što pametno reći i kod mene je još sve sveže pa znam kroz što prolazite i kako se osjećate. Doći će nekada i naš dan!Bebomanka možda nebi bilo loše da uradiš i betu za svaki slućaj. :*
Bebomanka, Alyssa, bas mi je zao :cry: :cry:
Bebomanka....žao mi je.... :*
Bebomanka,Alyssa~~~~~~~~za dalje postupke svima nama!
Prijavljujem betu 373! Punkcija 1.10.2007. Embriotransfer 6.10.2007. Cito! :D :D :D :D
čestitam Monita! :D , ajde otvori svoj veseli topić !
Monita, čestitam :D !
Monita :D :D
Danas ipak dvije divne bete, krenulo je! :D
Bebomanka, Alyssa... vi ćete nam ovako doći za četiri tjedna... :love:
Monita :D
monita :D cestitam, hocemo detalje :D :D :D
Monita :D
Monita :D :D :D
Monita, ma bravo. :D
Čestitam :D :D :D
Monita :D :D Dvije bete danas jupiiii....
Bebomanka, Alyssa, bas mi je zao Ajme tužno. Šmrc. Kada će te na odbrojavanje opet? :(
bebomanka, Alyssa, jako mi je žao :(
Tako smo neuspješne ovaj mjesec,
srećom pa nas barem netko ipak rezveseli, i zato i ovdje bravo za Monitu :D
Monita bravo!!! Dvije pozitivne bete danas!!!! Pa i nije tako los dan!
Ja prijavljujem da je danas bio transfer. Bila su samo 2 embrica i 2 dana nakon punkcije su mi vratili. Nadam se da mirovanje nije strogo lezanje i da smijem tu sjediti i malo si citati. Beta 5.11.
Hvala na čestitkama! Cure držite se! :heart:
bebomanka :love2: nemam riječi, ti si bila moja najveća nada. žao mi je draga, budi hrabra... moramo ustrajati...
Alyssa žao mi je jako, odtuguj i onda hrabro dalje :love:
Monita :D bravo, čestitam, konačno dobra vijest!
Monita čestitam od :heart: :D
Monita, cestitam!!! :D
Znala sam ja da ne smiju danas prevladati negativne bete!
Cure, hvala na suosjecanju i hrabrenju, stvarno ste me uspjele smiriti. Ja cu sad malo odmirovati pa u 12. na prirodni s klomifenima, koji se za mene ionako pokazao boljom solucijom.
svečano se upisujem na listu čekalica bete - do 31.10. a onda što Bog da :heart:
bebomanka baš mi je jako žao :love: moram reći da ovdje ima puno cura koje su mi posebno jako prirasle srcu, a ti si zaista jedna od njih :heart:
alyssa žao mi je :love: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prirodni IVF da bude uspješan
bijeli ljiljan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sekice, tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
maya, fani ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu
enya, rikikiki, alec, kikica, sunce, shanti, ginger, prima, ww, LO, sonja.... :*
ina, nadda, fjora, andiko :heart:
monita čestitam :D :heart:
Bebomanka,Alyssa :love2: žao mi je cure. Držite se hrabro :* .
Monita,d13 :D :D Bravo cure!!!!!!! Samo takve vijesti daju snagu nama koje moramo duze cekati..Presretna sam zbog vas!!!!!!!!!!
Svima ostalima bezbroj :* i beskrajno vam zahvaljujem na vasoj podrsci..bez vas bi bilo puno teze!! :love: :heart: ~~~~~~~~~~~~~
Svim skorim cekalicama Bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ah da.... Betu cu ici izvaditi sutra ako M u medjuvremenu ne krene kao sto se najavljuje....
Alyssa :love: ,
Bebomanka :love: , možda je testić bio lažni? ~~~~~~~~~~~~ da ne dođe M i da napraviš lijepu ß!