Iva i Kristijan danas prvi put igrali zajedno RINGE,RINGE JAJA :shock:
trebalo im je oko 2 god da skuze da se mogu igrati zajedno a ne samo otimati za igracke i sl :roll:
Printable View
Iva i Kristijan danas prvi put igrali zajedno RINGE,RINGE JAJA :shock:
trebalo im je oko 2 god da skuze da se mogu igrati zajedno a ne samo otimati za igracke i sl :roll:
Pozdrav cure :)
A super govori,par rijeci joj zapinje ali ju to i ne ispravljam sto rece Stijena simpaticno mi je ,izgovara sva slova sem R,ako nesto pogresno izgovori a zna inace reci ispravno ponavlja po 100x dok ne bude kako treba...
Skijanje,radije ne bih ni provirila iz kuce dok traje zima, ne volim snijeg :/
Ajna se skroz razmazila od kako ju cuva moja mama,ako joj bilo sto zabranim odmah govori "nemoj me ruzit " i pocinje plakat,imam osjecaj da postaje pravo derle :x
Haribo usje li torta?
Svima :*
evo pravim kremu
:cekam: da se ohladi
sutra prekrivam ticinom
u nedjelju je rodjendan
moram to sutra zavrsiti
ako ne uspije prelazim na marcipan :mrgreen:
Bokić!
jutros kod nas opet bolnica. bembo jutros kiše i kašlje. Kala ga sinoć probudila u 11 i frajer se razigrao do pol 2 i jutros već u 7 se probudio naspavan koda je spavao cijelu noć.
Nina ma nije na podu ;) ima ispod sebe 2 deke koje su četverostruko premotane i odmah do je radijator. a što se MM tiče ma kako sam rodila Kiara skroz je druga osoba, onda stalno visi nakompu, a i sveki iskorištava svoju žalost da ga mota oko malog prsta a on se sad pravi dobri sinek. ide mi na živce to njihovo ponašanje il se svađaju il glume neku idilu, a ta idila obično je na uštrb nas ( mene i djece ). ma za pop** ak se to ovak nastavi prebacujem se na drugi pdf- jednoroditeljske obitelji.
tu kod nas sve pobijelilo, a pahuljice velike i suhe, baš je će će.
Yasmin dobila sam mailom recepte za nadohranu za bebe 6,7,8,9 mj pa ak si zainteresirana javi na pp. a ako ima još zainteresiranih slobodno se javite šaljem, da imate u pričuvi :mrgreen:
Jutro!
Nakon pola sata,napokon sam uspjela probuditi Roka,sad je pola 11 :shock: što je previše je previše!
Čekam da se sveki javi a onda sve 4 u zrak za početak!
Svima :*
:klap:Citiraj:
traktorka prvotno napisa
I Ajna se jutros budila oko 6h,nosic joj se bio zacepio ,kise i kaslje po malo,sad za sad je ok,malo promukla ali je i dalje zvrk,dosao joj rodjak da se igraju i samo se naderavam s njima ona ga udara i stipa,cupa, a on ju izaziva :x
Kod nas snijeg u debljem sloju,Ajna stalno nesto zapitkuje odakle snijeg pada,a zasto pada,a gdje mu je kuca,a kad ce sunce doci? .....
Mial drzi se,valjda je kriza i proci ce. :love:
Haribo uslikaj nam tortu da vidimo ;)
Trak :* blago tebi.
:* ostalima
ajna :* da ozdraviš!
mial samo šalji, ne moraš pitati
Bobčica~~~~~~~~~~~~~~ za Ajnu da što prije ozdravi! i ja se nadam da će proči kriza, ak je to kriza
Yas poslala sam ti na pp, pa ak je previše pa se zbriše il se nešto zbrejka pa ne dobiješ sve pošalji mail pa ću ti mailom.
pošto sam počela opasno pratiti našu dragu Trak :love: , ja deportirala Kalu mami :mrgreen: , a pošto sam još uvijek ljuta :evil: na MM ništa neću raditi nego idu sve 4 u zrak.
Kiar mi spava, treba nadoknaditi noć a i jutro mu je bilo zbrčkano, kašalj mu se malo smirio. probala sam mu dati sljezov sirup. samo ga je liznio vrhom jezika i sve je povratio. i tu je još jedna razlika između njega i Kale. ona je kao beba i tako je i ostalo sve što je bilo kiselkasto il malo čudnijeg okusa fino pojela, popila a ono slatkasto joj nije baš pasalo.
Evo mene malo!
~~~~~~~~~~~~ za sve bolesne.
Lovro je dobar na vježbama, terapeutica je zadovoljna. Slijedeći mjesec idemo kod neuropedijatrice da nam konačno postave dijagnozu. I onda ću podnjeti zahtjev da ostanem doma s njim do 7. godine. Vježbe će trebati i dalje. Radije bih da nije tako, ali kada već imam pravo, onda ću iskoristiti.
Lovro se obično razboli na vježbama jer je tamo propuh. Pa sam ga ja filala s vitaminskim sirupom. I nije se razbolio. Ali je zato Leda dobila trodnevnu virozu. Sada je i ona dobro, mada mi se čini da opet imamo soor.
Baš lijepe vijesti :klap: :heart:Citiraj:
Paulita prvotno napisa
Roko danas nije protestirao da ide baki,hvala Bogu,ja se već uplašila jer je čim se probudio rekao da ne želi ići i da ga ne ostavljam :( već vidim da ga do faxa neću moći ostaviti nigdje :roll: samo da ne bude na mene po tom pitanju!
MM i ja bili na kavi,sad sam napravila burek i čekam da se ohladi jer umirem od gladi. Čak sam se danas smilivala nešto napraviti jer inače za vikend ništa ne kuham.
Popodne idem kupovati svoj djeci koju znam (a ima ih dosta) poklone za Božić da to riješim dok imam vremena (sad će se Stijena sigurno čuditi i misliti da sam prolupala :mrgreen: )
Kod nas je vrijeme očaj živi,ledara i pada neki kvazi snijeg :roll:
Mial-nadam se da će mišić brzo opet biti zdrav ~~~~~~~~~~~~ :heart:
Bobčice-kako ti je na poslu? I kako Ajna reagira što si počela raditi? I vama malo za ozdravljenje ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Yas-kako tvoja dječica?
evo i kod nas pada,Mateo je oduševljen,kak je rekao da hoče ići na snijeg pripremila sam mu za obući između ostalog čizmice i rukavice al nije htio obući ni pod razno, pa nije išao ni van,pošto se nismo mogli dogovorit nije ni išao van! sad spava...MIAL ~~~~~~da ozdravi mišic mali a tm :evil: :x ~~~~~~~~da sve opet bude dobro, ni nepomišljaj na jednoroditeljsku ZA AJNU ~~~~~~~ :*
sorry na greškama :*
Dobar večer !
Kod nas na žalost nema snijega,nešto je kao sipilo,ali više kišica nego snijeg,tako da je i dalje sve sivo i bez veze :(
Bili smo u "Emezeti" 3 sata i bila ogromna gužva,šta će tek biti u 12. mjesecu ? Ne znam kako vama,ali sve što sam gledala vezano za Božić je baš skupo,čini mi se više nego prošlih godina :/
Potrošili smo dosta novaca,a svakom djetetu sam uzela tek igračku,a gdje su još slatkiši i nešto od robice,pa ukrasne vrećice,mašne....?
Grozno...zaista je sve komercijalizirano.Ne mogu reći da ne volim sav taj sjaj,ali kao da se u tome svemu gubi smisao pravog Božića :(.........
Hvla cure za vibrice,temp.nema hvala Bogu,malo kaslje i kise i dalje.
Trak pitala si za Ajnu i moj posao,meni za sad super,vec sam se poprilicno uhodala :mrgreen: ,Ajna me cak posjetila na poslu i svidjelo joj se,a to me iznenadilo :?
Za sad dobro podnosi sto smo razdvojeni a tako nam je svima lakse,MM sprema ispite ja na posao a nju cuva mmama,posto prolazim pored kuce,cesto navrati i vidim ju malo i kuci :) .Ajna je i inace cesto ostajala kod mojih jer ju svi vole ,maze ,paze i sve joj dopustaju :x ,ali sta cu za sad mi je to najbolje rjesenje.
Trak hoces ti pocinjati raditi?Onako ja to informativno :)
Kod nas snijeg i dalje pada,prosetali smo malo,napravili par slikica,Ajna se nije dala valjati po snijegu,imala je novi skafander i cuva ga da se ne "isprlja"(cistunica mala :roll: ).
Paulita bravo za Lovru :heart:
E da pa ja se sjetila da cemo gotovo zajedno praznovati i nama je Bajram ll 20.12.i mi se polako pripremamo,ne znam ni kad cu stici poklone pokupovati :roll:
Kako vasi malisani sa zimskom opremom,Ajna ne voli sal,ne zeli ga preko usta,kaze gusi ju,rukavice voli i po kuci ih nosi,i to one sa svim prsticima odvojenim,malo nam je teze i sa skafanderom.
Ah sto se ja ispisah :shock:
~~~~~~~~~~~~~ ozdravilice svim bolesnićima :heart:
Bobčice-ništa još ne znam u vezi posla. U principu mogu početi raditi kad god jer radim u našoj firmi . Najvjerojatnije ne prije jeseni 2008 ,ustvari to je moja želja,a vidjet ćemo da li će to tako i biti.
Što se tiče zimske opreme-mi naravno s tim nemamo problema jer je Roku tako svejedno ,kao što već rekoh, što ima na sebi. I u tom poglavlju oblačenja stoji kao lutka i strpljivo čeka i šal i kapu i rukavice....eto i nešto dobro od te nezainteresiranosti :)
Trak ja sam odlučila ove godine biti malo kreativna ili bar pokušati pa ću napraviti otiske rukica i nogica u glinamolu. to bi bilo kao za bake. a najgore mi je šta kupiti nečakinjama em što one nema koje igračke nemaju mislim da pokraj njih se i TL može posramiti pa sve duplo, a kod njih nema da možeš jeftino proći.
Paulita :klap: za Lovru i ~~~~~~~~~~ da nije soor.
Pao inf. raz s MM ja hladna ko špricer :mrgreen: , a on :oops: :(. priznao je svoje grijehe i veli da mu je trebalo čitanje bukvice da shvati neke stvari, ajde vidjet ćemo i to.
mah-mah do sutra
laka noćca!
Dobro jutro svima :)
Kod nas pada snijeg i sve je bijelo. Bas je lijepo, klinci se jako vesele :D
Jucer je malo padalo , ali se sve odmah rastopilo.
Paulita bravo za Lovru :klap:
Bobcice evo malo ~~~~~~~~~ za Ajnu , da cim prije prodje.
Trak i jasam razmisljala da odem pokupovati poklone za klince.
Vec sam malo gledala sto bi kupila i stvarno ne znam, sve je bas skupo :/ [/b]
Jutro!
Evo i kod nas sve bijelo :D :D poslale nam zagrebčanke snijeg !
Mi još nismo kupili sanjke pa ćemo danas u šetnju po snijegu,iako bi se ja najrađe zavalila pred tv i pila neko kuhano vino :oops:
Sad sam se sjetila da moramo očistit auto :roll: znala sam da ipak nije sve tako savršeno s ovim snijegom :mrgreen: a i ne znam gdje ću danas kupiti buce,nisam htjela ranije kao prošle godine jer nije ni bilo snijega. A kažu da će opet brzo zatopliti....
Odoh popiti kavu,jedva gledam,sad sam oči otvorila!
:bye: :*
Bokić!
:D :D :D joj kod nas sve bijelo, sve se zaljepilo po drveću i još paaaada!
pitala me jutros Kalaza snjeg: Di bio do sad? :lol:
a Kiar samo :shock: i oooooooooooooooooo
sinoć sam kasno legla, a Kala u 12 :x jer je zaspala tek u pol 5 kod mame i normalno da joj se nije ranije spavalo, al sam se nadala da će jutros produžiti al šipak i sad sam ko zombi. mi imamo čizmice, ali više fensi šmensi, a buce još nismo piknuli. još malo pa ćemo i mi van na snješka
:lol: Kala genijalka !Citiraj:
**mial** prvotno napisa
Ma baš me sad bediraju te buce. Roko ima samo visoke čizme,kožne,isto za šminku pa mi to žao da nosi na snijeg. Možda ću do "Špara" kad ga stavimo spavati popodne,tamo imamo nešto sa dj. cipelama pa ću vidjeti!
Kristijan se cijelu noc budio...jutros zastopan nos i lagana temperatura
mislim da je pokupio od danasnje slavljenice (Iva ima peh i prosle godine je za rodjendan bila bolesna, zavrsila na hitnoj :( )
torte su mi super ispale :D :D :D
slikala sam al sad je problem :oops: (treba ih staviti u album 8) )
moji pokloni za Sv. Nikolu i Bozic cekaju u ormaru zapakirani
bila sam brza ove godine da se ne rasprodaju :lol: :lol: :lol:
pecem prasetinu za rucak
odo da ne izgori
:bye: svima
uzivajte u snijegu...nas se vec otopio :(
Jutro cure :*
Mi smo skroz zapadali,sve je bijelo i bljesti,ima ga oko 50-tak cm.
Ajna je jako :D ,cijelo jutro gleda kako ciste ulice i dovoze ispred nase kuce i istresaju u rijeku , :dancingfever: cijelo jutro od radosti,sad spava pa cemo u setnju jer ni mi nemamo sanke.Toliko i dalje pada da se brinem kak cu na posao sutra
A sta su to buce,one "debele" cizme jeli? :oops:
Trak imas ti jos vremena onda do posla ;)
Mial drago mi je da je gospon muzek shvatio neke stvari :love:
Mama27,hvala za vibrice :* klincima
mi se bili spremili da odemo malo prošetati i na kavicu, kad nam je braco pao s kreveta :cry: :cry: :cry: . nezna se tko je više plakao on ili ja, a Kala nas samo ljubi. frajer krenuo za sekom i sad ima šljivu na čelu. joj koja sam ja nemajka :evil: :evil: :evil: , nadam se da neće biti posljedica :( :cry: .
nazvala sam mamu da dođe po nju jer sam obečala Kali da će ić na snjegić i ona odma pala u bed kad je vidjela da nikud neidemo. ona odlepršala sa onim fensi čizmicama.
Trak ja sam razmišljala o bucama al da ipak imaju postavu unutra. a kakve bi ti? šta nije Roko kod bake?
Bobčice buce su gumene čizme sa ili bez krzna unutra. e pa morao je shvatiti inaće bi bilo svašta. da ga sad samo vidite kakav je dobar.
haribo svaka čast za poklone. a za torte uopće nisam sumljala u tebe nekako imam filing da obožavaš raditi kolače i da ti to baš ide. :cekam: slikice
e baš sam nemajka! sad sam skužila da je 18. baš sam mu ljepo čestitala 7 mj :oops: :cry: :evil:
E pa sretno ti bilo Kiare :D ,7 mjeseci ,nije to mala stvar :*
Žao mi je što je pao,ali očito to svi moraju proći , i ne znam zašto se sad kriviš,srećom pa nije ništa. Znam da je bed,ali eto događa se,nažalost!
Roko je bio kod bake do ručka,tamo smo ručali pa su on i mm otišli doma spavati,a ja skočila do "Spara" i našla buce :D :D broj 28 i sad uopće ne znam da li će mu biti dobre ili velike,ali bile su jedne jedine. Trebali ste vidjeti tu gužvu ,samo se čizme kupuju . Ove sam platila 158 kn,jel to puno? Baš su prave buce :)
Haribo-ajd još jedna kao ja da je već spremila poklone :love:
Nadam se da će Kristijan brzo ozdraviti ~~~~~~~~~~~ :heart:
Bobčice-blago vama za snijeg-čini mi se da naš neće još dugo (zato što sad imamo buce ) !
:* i hvala Trak ma znam da je to normalno al baš mi bed , stalno si ponavljam da sad moram sve više i više pazizi jer se ful vrti po krevetu. ima šljivu veličinu šljive na čelu i malo je plavkasto. skuhala sam mu mrkvicu domaću iz Like i sve mi je povratio, nadam se da nije povezano s padom joj svaku sekundu ga sad gledam kad spava.
mama mi javila da naše fensi čizmice promočile i da nisu za ovo vrijeme, a ja velim mami kao da ja to nisam znala. pojma nemam kako se cijene kreću za buce. ja sam jučer trebala s frendicom ići u onaj tvornički froddov dučan pa sam mislila tamo, al sinusi me onesposobili - nema šanse da s takvom glavoboljom vozim.
zaboravih prij poslati Kristijanu ~~~~~~~~~~~~~ da ozdravi čim prije. nemojte se ljutiti :*
evo i nas....brrrrrr kak je napadalo, mi cjeli dan u posjetu rodbini na Baniji tamo ga ima i pol metra,ponjeli smo i sanjke,moje od kad sam ja bila djete elanove iste su kao i prije 20god.tko bi rekao da će ih moje djete nasljedit :mrgreen: poslije ručka smo svi izišli na grudanje baš je bilo :D :D Mateo uživao, imam buce od prošle godine,br.25 dobio ih za Nikolu al kak nije bilo snjega ko nove su,sad moram tražit skafander jel ima tko,gdje ste našli? MIALjoj grozno je kad padnu znam kak ti je :love: ,čvrsti su oni, znaš da je i moj pao s metra visine sa 7mj! BOBIČICAda što prije nosić ozdravi,i moj šmrće već tjednima :love: JA poklone kupujem zadnji tren,tak da uopće ne razmišljam o tome! Sutra ga vodim u vrtić,pošto nije išao cjeli prošli tjedan nadam se da neće bit nekih većih problema sa jutarnjim odlaskom
Evo i mi se vratili sa snijega i nije mi baš sjelo-smrzla sam se,čizme mi propuštaju pa su mi bile mokre noge i sad samo čekam upalu jajnika ili mjehura :roll:
Roko naravno uživao,valjao se po snijegu,grudao,pravio snješka,i baš se izmorio. Toliko se valjao da su mu i noge bile mokre,i gaće i sve. I još je naravno trebao i piškiti,a imamo ski odijelo sa hlačama na tregere (iz TL-a) pa je to bilo prekrasno za izvesti vani :roll:
Uglavnom-jedva sam čekala doći doma :mrgreen: ne znam da li su me prošle zimske radosti ili mi samo nije bio dan .
Gledam na tv-u ,a ono u Splitu sunce i 8 stupnjeva , a evo baš kažu da je i kod nas od sutra gotovo sa snijegom-nek sam ja kupila buce :roll:
Ja sam na kraju zbrisala doma a mm i Roko su ostali vani. Dobro ću razmisliti za skijanje,a s Rokom nam nije opcija baš .
Evo i mi smo jucer uzivali na snijegu :D , a Luka najvise.
On se valjao po snijegu s nasim malim pesekom . Vanja je isto uzivala ,
ali ona se brzo zadovljila jer ju je Luka htio gadjati pa smo morale unutra.
Sto se tice bucna i kombinizona , ja sam njima kupila prije par dana u Turbo Limacu.
Bas su prave bucne i nisu bile skupe ( 99kn).
Mi stvarno svi obozavamo snijeg tako da cemo sigurno sad koji vikend
skoknuti barem do Pohorja na sanjkanje jer mislim da se kod nas nece snijeg zadrzati,
a i do Pohorja imamo svega 1 sat voznje.
Haribo kak je Kristijan? Evo malo ~~~~~~~ da cim prije ozdravi.
Bas mi je drago za torte.
Ja inace uvijek imam peh s kolacima i tortama. Dok pecem kolace ovako za nas doma onda uvijek super ispadnu,
ali dok netko treba doci onda sve ide krivo.
Mial :* Kiaru za sedam mjeseci i dobro da je pad prosao samo s kvrgicom.
Trak, tek sad si kupovala poklone???? :lol:
Mi Patriku već prije dva tjedna kupili "gradilište" za Božić samo zato jer sam znala da će sada biti pola skuplje:mrgreen:
A ostale ću kupovati na badnjak :roll:
Snijeg.....brrrrrrrr.....MM i patrik bili u subotu na sljemenu, grudali se, nisu mi ni rekli da idu jer znaju da bih pala u nesvjest..... što se snijega tiče, samo da ga gledam kroz prozor, po mogućnosti ispred radijatora :mrgreen:
Mi isto imamo buce od prošle godine jer se baka malo zanijela pa kupila prevelike (ono ide debela čarapica....i te spike :roll: ) i skoro ih uopće nije nosio jer prošle zime nije bilo snijega, ali zato smo ih ovih dana dobro prošetali. Doduše naše nisu gumene, nego od onog hrpavo skliskog materijala...kako li se samo zove...nemam pojma - cicibanove s dva čička i bile su skupe ko sam vrag - preko 300 kunića, ali kad baka kupuje, onda se ne gleda cijenu :mrgreen:
Svim bubancima :* ozdravilice, mi smo kao bolje, nije više povraćao, ali čitav vikend štrajka glađu :( . Jutros me teta u vrtiću pita kako je i kad sam joj rekla da je dobro, počela pitanja - a nos, a kašalj, a ovo, a ono....kako se samo brine za moje dijete :x - umjesto da lijepo kaže - smeta, vodite ga doma, nisam računala na njega ovaj tjedan....što li već....ili bih možda trebala doć pedici i reć - znate njemu curi nos, nema temperaturu, nije klonuo, nema nikakve druge simptome jedino slabo jede....ne znam što bi mi rekla, kad mi i kad ga dovedem s temperaturom sestra odmah s vrata kaže da sam ga trebala ostaviti doma i napajati, da vidim hoće li mu past....ali sve u svemu pitat ću ovu tetu popodne što ona misli, pa ako već nije za vrtić (iako stvarno ne vidim zašto :? ), bit će malo s bakom...
Nisi me dobro čitala,i mi smo Roku već kupili poklone,ovo je bilo za drugu djecu.Citiraj:
Stijena prvotno napisa
A Roku sam toliko igračaka kupila da je to tako previše,ali ne mogu si pomoći. Razvući ću to za Nikolu,Božić i NG.
Kupila i ja gradilište,još jednu garažu jer ima milion auta pa da čovjek ima gdje parkirati :mrgreen: ,dvije nove željeznice , kocke, auta par komada,plastelina i još koječega!
I vjerojatno ću mu još kupiti jer sam luda :mrgreen:
Obožavam kupovati poklone,ali kartica trrrppiiiii :roll:
Najveći problem za poklon mi je mm naravno
Dajte neku novu i dobru ideju za poklon a da nije garderoba (jer se oblači isključivo u našem shopu :roll: ),parfem,donje rublje (to mu stalno kupujem)!
Znam da bi htio nešto od foto opreme,ali nemam koju tisuću kuna viška za taj hobi!
Što će te vi kupovati lošijim polovicama za pod bor?
Dajte me spasite muke!
Dobar dan! Mislila sam početi s 'dobro jutro' ali dok pročitam sve što ste napisale preko vikenda, evo stigao dan. :)
Lovre je (skoro) ozdravio. Još šmrče ali je sve skupa puno bolje. Za vikend smo uredno izlazili, ponašali se kao da je zdrav. U subotu navečer je spavao kod bake, sve prošlo ok.
Ostalim bubancima - da čim prije ozdrave!
Valjda smo mi doma puno pričali o snijegu skijanju... Lovre sada stalno priča o tome! Trebaju mu skije, tu kapu će nositi na snijeg, želi male a ne velike rukavice i sl. Baš mi je sladak kada krene pričat o tome - skroz ozbiljan a pojma nema o čemu priča. :roll:
Što se opreme tiče. Prošle godine smo se ozbiljno spremali za Kupres. Kupili smo buce i 'skijaške' rukavice, posudili skafander. Na kraju snijega nije bilo. Oprema i dalje nova, nikad korištena. Ove godine se razmišljam tu na burzi kupiti polovno: ionako nam treba samo za jedan tjedan na snijegu, eventualno za još koji vikend. Što mislite?
Ja sam računala da ću ovdje naći koju ideju. :roll:Citiraj:
traktorka prvotno napisa
I kod nas se uglavnom svodi na robu. Tu i tamo nešto prigodno, npr. torba za PlayStation, torbica za mobitel, rukavice za skijanje... Mislim da će ove godine dobiti đilet (onaj napumpani, pernati). Lovre i ja nosimo svoje stalno, pa da nam ne bude tužan. :mrgreen:
Mi smo Lovri isto već kupili poklon: preko e-baya smo mu naručili onu biciklu bez pedala. MM je totalno oduševljen time pa eto. A nije da mu fali prijevoznoh sredstava: guralica-auto, guralica-vespa, Volvo na pedale, tricikl, bicikla s pomočnim kotačima i sad ovo čudo. :shock: Uzet ću mu još nešto za 'od Djeda Mraza' (tu imamo problem jer Lovre jaaako želi pištolj a ja baš i ne bi), te koju slikovnicu za Lucu i Nikolu...
Od ostalioh poklona, još ništa nisam riješila. Počela sam praviti spisak ali baš ne ide. Što kupujete svojim i MMovim roditeljima? Osim čarapa, naravno. :mrgreen:
Naravno,zašto ne? Jedino što mi se čini da se stalno prodaje robica ili za manju djecu od naše,ili za curice :/Citiraj:
Maruška prvotno napisa
Đilet- :? opet ne znam (prsluk možda?)
Pokloni za roditelje-hm.....svekrvi sam kupila parfem,svekar će dobiti vjerojatno nešto od kozmetike,a mojima još nemam ideje,isto uglavnom kozmetika,ili nešto od tehnike tipa novi toster,sokovnik ili slično....
Jadne su mi ideje,priznajem :lol: :lol:
I da...mm ima i torbu za PS,i torbe za svu foto opremu....daj još nešto pliz !
A valjda prsluk; mislila sam na zimsku jaketu bez rukava. Slikovito? :lol:
Neki davni pokloni mužu: novčanik, kaiš, CD, kravata (ovo kad smo bili mladi: na kravati je pisalo Ti si moje sunce! :oops: ),... mislim da sam sve potrošila. Možda neki gadget za auto?
I ja bi rado neku novu ideju...
A ovo što si navela kao primjere za ostatak rodbine... ne uklapa mi se baš u budget. Nekako računam da u prosjeku ne bi trebalo biti više od 125 kn po glavi... :/
Da,da...to je mont prsluk,barem kod nas!Citiraj:
Maruška prvotno napisa
Ajmo opet redom-novčanik i kaiš isključivo iz naše trg. ( opet :roll: ), kravate ne nosi osim u svatovima ako je kum,a cd-a ima kao cd shop.
Ajmo dalje....ja sam totalno prazna sa idejama...
Mare-čini mi se da ćeš ti pomoći drugima sa svojim idejama,a ja sam dosadna kao uš :mrgreen: :lol:
A što se tiče poklona za rodbinu-ma nisam ni ja mislila dati više od stotinjak kuna,i to im je previše :lol:
Parfem sam kupila iz "Oriflame" kataloga,a ostalo bude ili iz DM-a ili tehnika iz nekog trg. centra i ne košta preko te cifre.
Ma ubijaju me ideje...na kraju ću vjerojatno uz neku sitnicu-svima darovati Rokovu sliku u nekom mrak okviru i gotovo!!
MM i ja već odavno ne kupujemo poklone za iznenađenje, nego lijepo odemo skupa u grad, kavica i to i svaki si izabere što hoće, počevši od rođendana, Božića, godišnjica pa nadalje.... a onaj drugi plati....oduvijek volimo spajati ugodno s korisnim, tako da ja već jako dugo nemam takvih muka.
Obično to bude nešto za obući, a isto sam nekad davno ispotrošila ove novčanike, remenje, torbice za sve i svašta, kozmetike, parfemi i slično.
Ono što je MM-u recimo bio jako kreativan poklon iznenađenja od mene je električni brijaći aparat kad mi je to onako slučajno prišapnuo...
Ove godine sam sigurna što želi, ali to ti je uvijek nešto što si ne kupi preko godine iz ovih ili onih razloga, pa ostane za Božić - drugi (LCD) televizor za spavaću sobu, da tamo ode gledati kad Patrik gleda baby tv :roll: :lol: :lol: :lol: - mislim da nam je to ove godine zajednička želja :roll: , pa ćemo troškove podijeliti na pola i svaki će svakome kupiti onu drugu polovicu :lol: :lol: :lol:
Patriku više ne znam što od igračaka kupiti jer ih više stvaaaaaaaaaarno nemam kamo staviti. Mare :shock: tolike guralice? Pa gdje ih držite, meni je i onih par kamiona i jedna guralica preko čitavog boravka - stalno! Znam da bi on samo traktore, kamione i bagere, tak da ni tu nemam što puno razmišljati, ali iskreno, stvarno ne znam kad će se stići sa svim tim igrati. Jučer smo opet izvukli kocke za slaganje nakon 100 godina i lijepo ih je slagao. Očito treba malo zaboraviti na neke igračke, tako bi mu čisto lijepo mogla za Božić pokloniti i koju staru igračku, a da ni ne skuži da se s njom već igrao, koliko ih ima :lol:
MM i ja roditeljima zajednički kupujemo poklone. Svekru obično nešto od vina - neke posebne otvarače boca, čepove, ovakve, onakve, pehare...a tu se stvarno može potrošiti novce ako znaš da netko na to brije. Sveki kupujemo kozmetiku. Mojima - mami uvijek nešto za kuću jer njoj nikada ništa ne treba :roll: , a tati ono za što izrazi želju - CD-ove (brije na jazz), policu za CD-ove, sjekiru :lol: , i naravno nezaobilazno: čokolade u neograničenim količinama ko malom djetetu :lol: , sestri obično odjeću....
I ono što sam zaboravila:
Ove godine smo bakama dali napraviti kalendar s Patrikovom slikom, tako da će to biti dio našeg ovogodišnjeg poklona - u vrtić dolazi neka teta ih slikati, ali prošle godine sam vidjela da toga ima i tamo gdje inače radimo slike....
Bon jour cure...