pk??? :?Citiraj:
mali karlo prvotno napisa
Printable View
pk??? :?Citiraj:
pk = ok, vidis da su p i o jedno do drugog na tastaturi. Tipfeler.
aaaa :)
Probala sam napokon slavne štapiće sa sirom, i eto, meni nisu ništa posebno. Nisam mogla pojesti ni pola kutije. :P Puno mi je finije kad npr. razvaljaš lisnato, pospeš sirom i ispečeš.
Ja sam slaba na puzzle, društvene igre, i sl, pa sam jučer kupila par puzzli, veliku kutiju s društvenim igrama (može ih se igrati čak dvjesto), to je bilo sniženo sa 170 na 77 (tako nekako), umalo sam kupila i ribici dvije oriđiđi barbike, ali sam se prikočila na vrijeme.
, krpice za veš, softlan, dr beckmann za izbjeljivanje i naravno, slatkiše. :P
da trebalo je biti ok sorry :oops:Citiraj:
emira prvotno napisa
i meni su okCitiraj:
:shock: šta se to sad tako radi?Citiraj:
maria71 prvotno napisa
radije ću preuzet kaznu na sebe :mrgreen:
Danas bila i kupila Softlan ljubičasti :D . Tako sam sretna što su ga opet dobili jer ga dugo nije bilo a to mi je THE BEST omekšivač. Isto tako kupila sam kalup za muffine ( za 12 muffina) za 35 KN kao i papirnate košarice 200 kom za 35 KN, to nigdje nema jeftinije.
I Lindt uskršnji zečići su na sniženju po 6,90, jest da je uskrs prošao ali su fini.
u Tomyu 210 km 17 kn....košarice za muffine...šarene..bijele su nešto jeftinije..
za košarice ne znam ali kalupe nisam nigdje vidjela jeftinije, čak su i u konzumu skuplji puno 90 KN- kalup za 6 muffina
Košarica ima jeftinijih, mislim da sam čak u papirnici u Nami platila oko 18 kn 200 komada.Citiraj:
emira prvotno napisa
Kalupa za muffine ima i po drugim dućanima u prosjeku za oko 50tak kn pa nadalje (12 kom).
upravo mi javio MM da nema pelena :x i ne znaju kad će ih dobiti (zbog promjene ambalaže)
Daj zezaš jel' da?
nema nikakvih ili samo određene kilaže?Citiraj:
mirjana prvotno napisa
kaže MM da je bilo samo najmanjih pelena i da nisu ovaj tjedan ništa dobijali - mooooožda će doći drugi tjedan, ali nisu sigurni :/
tko sazna da su stigle nek' odmah javlja ;)
Vidim spominju se kalupi za muffine., jel netko vidio okrugli kalup - imam okruglu prijenosnu pećnicu??
Da li prodaju u Muelleru boje za kosu i da li ste primjetili Safiru od Wella-e?? Više je nigdje nema:-((
Hvala!!!
stigle pelene!
par komada pelena manje, par kuna više.
Moram priznati da nisam zadovoljna njihovim pelenama, zbog cijene sam im stalno davala kredit, ali sad sam se vratila DM-ovim Babylove.
M. kaka tekuće, a to Muller ne može poloviti :/ . Ako su sad još i poskupile vjerojatno su se cijenom izjednačile s DM.
hm cudno,kod nas je broj püelena i cijena ostalo isto ,samo se izgled pakovanja promijenioCitiraj:
Lapis prvotno napisa
kupila omekšivač LENOR aprilfrisch odličan je :D
a o Hanuti i Duplu da i ne govorim :lol: :lol: :lol:
Pelene su poskupile 2,40kn,a broj komada je ostao isti(promijenili su samo pakiranje i ubacili strech kao u novim Pampersicama).Mislim da su DM-ove pelene negdje oko 60kn,a u Muelleru su 46,90.Citiraj:
čokolada prvotno napisa
moram nadodati da osim pakiranja i strecha još jedna po meni najbolja promjena, pelene nisu više onako debele, baš su fine tanke.Citiraj:
vivian prvotno napisa
mala reklama za uloške. Always iz mullera nemaju veze sa onim što se može kupiti po našim dućanima. Odlučila sam razmaziti svoj intimni dio 8)
a uz dvopak alwaysa trenutno ide i nekakva roza kutijica :mrgreen:
i uz svaki uložek dobiješ intimnu maramicu :)Citiraj:
Foška prvotno napisa
znači dobiješ maramicu, a izostane osip, dvostruka korist :D
E, da super mi je onaj Sagrotan miris za wc školjku, dugo traje, nije agresivan i ne curi po školjci.
Super su nam nove pelene, mekane i tanke, a cijenom najpristupačnije :D
Kod vas nema inflacije ko kod nas,osobito u zadnje vreme je u Hrvatskoj sve,baš sve otišlo gore. :(Citiraj:
s_a_n_d_r_a prvotno napisa
a jel još uvijek smrde po plastici?? :? Ja sam ih kupila jednom, mislila da je neka greška, kupila drugi put, potrošila dva komada i toliko su zaudarale da nisam imala srca stavljati ih malenoj...Citiraj:
Tashunica prvotno napisa
emira meni miriše isto kao i prije, ali ja nisam osjetila taj plastičan miris ni prije.
ni ja nisam nikada osjetila miris plastike.
takodjer :)
ni ja ne osjećam miris plastike :)Citiraj:
Tashunica prvotno napisa
uvijek vas čitam a sad da se ubacim....pelene su mi sad još i bolje iako sam ja i prije bila prezadovoljna
ali jeste vi probali njihov WC papir- mislim raj za guzu:) ...nema boljeg...
što se tiče pelena i mirisa to valjda ovisi kakav tko ima nos, jednom je netko na ovom topicu usporedio taj miris sa mirisom skurene gume i fakat je potrefio :)Citiraj:
danča prvotno napisa
a toaletni, samo njihov i kupujem ;)
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
ti radis u skoli, jel da?
ma neee, otkud ti takva ideja :mrgreen:Citiraj:
lukava puščica prvotno napisa
(znam da ne pitaš mene)
I ja se potpisujem kao ljubitelj njihovog tariguza :mrgreen:
Nekako mi se čini da nam pakiranje duže traje za razliku od ostalih.
apropos dr.beckmann maramica protiv farbanja veša....otkrila sam da nisu djelotvorne ukoliko mi se tijekom pranja zavuku u onu gumu između bubnja i vrata....i to mi se već nekoliko puta desilo.... jel ih vi stavljate na vrh veša ili između?
Ja ih samo ubacim u bubanj, ne pazim kamo. Još mi se nisu zavukle kamo ne treba...
Ajme, kakva je gužva jučer bila u Mülleru...