Čekamo slike ;)Citiraj:
mamina mica prvotno napisa
Printable View
Čekamo slike ;)Citiraj:
mamina mica prvotno napisa
Zaboravih napisati super pelene :klap: :zaljubljen: mamina mica
:love: :heart: :love:Citiraj:
triplemama prvotno napisa
Imam 10 pelena kojim sam poskidala onaj zastitni dio (ogrubio pranjem), pa sam kupila flanel (vise se i ne sjecam koliko) da ih "presvucem" (od AIO cu napraviti fitted). Interesuje me koliko otprilike materijala treba za pelene velicine L? Dimenzije, molim (da premjerim da li imam dovoljno).
Nemam pojma, prvo operi flanel (otkuhaj) čak i više puta, jer bi se mogla nać u problemu ako to ne učiniš. Jaaaako se skuplja, vidi sličke kod mene u albumu sa pelenama, samo će ti se kazati ;)
Oprala sam ga jos kad sam ga kupila. I negdje sam to na sigurno smjestila. :? Pa zato pitam koliko mi okvirno treba za jednu pelenu? Recimo +koliko cm od ruba pelene (da je pelena u centru, a ovo oko nje).
mis-pis a koje su ti to pelene ogrubile pranjem da znamo :?
Kushies Ultra. Ustvari, ogrubio je samo zastitni sloj (jer nije PUL), a pelena iznutra je sasvim uredu. Zato je treba samo malo na rekonstrukciju. :mrgreen: Takvih ionako imam malo, preferiram fitted, sa Classic varijantom sam bila prezadovoljna. Nisam ljubitelj ovih novih vjestackih materijala (tipa da bebi guza bude suha itd.)
E ja sad malo upadam sa pitanjem, ne zamerite.
Koji vam je kroj za NB bio najbolji?
Cure koje šivate pelene s drukerima, koju veličinu drukera koristite?
vel. 20, ako ih uzimas sa snapstore-ovog sajtaCitiraj:
@n@ prvotno napisa
OK su i 18, isto snapstore
zasad znam samo za metalne, plastične još nismo isprobali ;)
ma ok su i 16, cini mi se da te koristi BB, ali 20 je velicina koju velicina proizvodjaca koristi
OffT
D. nema te duuuugoooo! :love:
vještičica :love:
čitam ja vas, a rekla sam si da moram naći vremena za aktivnije virtualno druženje, barem na omiljenom mi pdf-u :heart:
Hvala, curke! :love:
Ajde cure, šivajte malo, dajte mi inspiraciju! Ja još uvijek moram dosta mirovati ali čim se budem bolje osjećala sjedam za mašinu.. A do tad moram dobiti puno ideja i nadahnuća a za to ste obično zaslužne baš vi :)
Još malo o drukerima. Molim vas da mi korak po korak (onako za malo priglupe) objasnite kako i gdje nabavljate drukere. Koji su sve dijelovi potrebni? Gdje se to kupi? Je li baš nužna ona glomazna presa koja koštaaaaa?
Sad sam na drugih 6 mjeseci porodiljnog i mičem se s topika za šoping pelena na ovaj. :lol:
Ajme ne javljam se sest mjeseci, pocela sam raditi, a vi tu ponabavljale endlerice, iberdekove, prese za drukere! Pa postajete profesionalci, necu se ni druziti s vama :P !
nemam presu, a ni endlerica+iberdek nije moja
oš' se družit' samnom? :mrgreen:
A ja nemam presu, a ni endlericu+iberdek. Cak ni posudjene.
Moš' se družit' i sa mnom. :mrgreen:
A ja imam samo maminu Singericu na ručni pogon. A htjela bih i imati "nešto" za drukere.
Mogu se družiti s vama?
Dobro sad kad imam drustvo mogu ponovo na ovaj topik :lol:
Vidim vremena su se promjenila, naveliko se koristi pul, siva se gusset, rade se mutt-ice (za njih treba imat endlericu jel da?)
Malo sam se ulijenila, ne da mi se sivat a moram radit vece brojeve :)
Taman razmisljam da u ove "zimske" dane upisem kurs da i ja naucim rukovati masinom za sivanje. A nemam je. Jedino da tamo odnosim svoje krpice i natjeram ih da i to u projekat ubace. Pod obavezno.:lol:
Da li mi mamina Singerica moze biti od koristi (vozi na struju :P )?
He he Fana, malo ti onih koje u albumu imas? (S vremena na vrijeme provjerim stanje. OT, je li mala guza bolje?)
:) Hvala na pitanju, oporavila se guza. Ali zato sad perem s mikroskopskim količinama praška i stavim na još jedan ciklus pranja "na prazno".Citiraj:
mis-pis prvotno napisa
On topic:
Šije li netko pelene bez ikakvog kopčanja, koje se pričvrste kopčom, to jest, Snappijem? I drži li snappi pelenu kod puzača i hodača?
Meni snappy ne drži.Jedino mi je ok za tetre...
drži tetre, frotirne i obične, drugo nisam ni probala :/
vidjela sam na sajmu za bebe na jednom štandu zgodnu vreću za držanje pelena koja se objesi na zid. Ima netko fotku toga ili još bolje kroj?
Evo, konačno da i ja prijavim nešto za topik. U nedostatku drukera, evo pelena sa snepijem: prva i druga.
Sašiveno na staroj maminoj Singerici na ručni pogon. Sporo, ali precizno :lol: . Prva je više bila za vježbu, s obzirom da nemam pojam o šivanju. Kroj je (kršitelj koda)y (kršitelj koda)y Snap, meni jako dragi, imam nekoliko pelena koje je po tom kroju šašila jedna forumska teta šivalica i super su. Ako netko želi, pošaljem mu mailom kroj.
Evo, konačno da i ja prijavim nešto za topik. U nedostatku drukera, evo pelena sa snepijem: prva i druga.
Sašiveno na staroj maminoj Singerici na ručni pogon. Sporo, ali precizno :lol: . Prva je više bila za vježbu, s obzirom da nemam pojam o šivanju. Kroj je (kršitelj koda)y (kršitelj koda)y Snap, meni jako dragi, imam nekoliko pelena koje je po tom kroju šašila jedna forumska teta šivalica i super su. Ako netko želi, pošaljem mu mailom kroj.
Fana :klap:
super su, posebno ona druga
koji je to kroj nikad nisam čula za te pelene?
Bravo :D
Fana bravooooooooooo :D :D :D
cekamo dalje.... :mrgreen:
Fana super!, Danas šaljem drukere ;)
Fana, pelene su super, a krpica mi je :lol:
To sam našla na Hyenacart.com. Jako je sličan kroj Hillbilly Bunny pelenama. Ne znam tko je koga kopirao :) .Citiraj:
vještičica prvotno napisa
Pogledaj, ima ih u mojem albumu (dolje u potpisu).
aishwarya, jupi!
mis-pis, ideju za krpicu sam ukrala s neta. Amerikanke to šivaju i prodaju.
Cure, hvala na podršci. Zarazila sam se sa šivanjem. I skužila sam da je dobro da mašina nije na struju, jer sam šivala obično oko ponoći :) .(I onda moram buditi muža da mi okreće kotač jer ja ne mogu držati nategnutu lastiku i okretati u isto vrijeme :lol: .)
Koliko vam treba za jednu pelenu kod mene to traje saaatima.
Opet ja. Biste li kupile ovaj stroj?
NeCitiraj:
Fana prvotno napisa
Shvatila.Citiraj:
vještičica prvotno napisa
Toliko je loš da ne zaslužuje ni objašnjenje. :lol:
:aparatic: