Citiraj:
iridana2666 prvotno napisa
Citiraj:
icyoh prvotno napisa
Pa nismo u hotelu, u rodilištu smo. Meni nije ništa smetalo, pa nek i da sva djeca plaču 24 h dnevno meni pod nosom samo da je L stalno sa mnom. Odmarala sam se kad sam došla doma, tih par dana sam i tako bila preeuforična za spavanje.
Ali opet, sve ovisi o čovjeku. Ja nisam previše komotna i ne očekujem od javne bolnice da budem sama u sobi, uživam u miru i tišini i da mi vlastito dijete donose samo kad je miran, opran i tih.
Doduše, da sestre mogu biti bolje, to je istina, ali sama ideja roominga mi je odlična.
Vidjet' ćamo kada budeš rodila drugo i kada budeš znala da te kući čeka još jedno zahtjevno malo dijete i da nema izležavanja po krevetu već odmah u akciju. Mir u rodilištu ona 3 dana će ti itekako puno značiti. Da, smeta mi plač i urlanje tuđih beba jer one nisu moje, a ako ne želim slušati svoje, zašto bi slušala tuđe?
so not true :P
Ja doma imam trogodišnjakinju pa sam jedva čekala RI, to je jedan od glavnih razloga zbog kojih sam išla na Sveti Duh, iako su naši cimeri plakali cijele noći mene, a ni P to nije diralo, uživala sam jer smo bili zajedno.
Zar ti ZAISTA vjeruješ da ćeš se odmoriti ta tri dana u rodilištu?
Nažalost, činjenica je da osoblje nije na visini zadatka :(