Isuse Bože, ne mogu doći k sebi od suza!
Printable View
Isuse Bože, ne mogu doći k sebi od suza!
Ne čitam baš priče s poroda... ovu sam pročitala u dahu, plačući...
Draga Ronin, nadam se da će vas vaš anđeo i dalje čuvati i s neba paziti na tebe, malu Mariu Karmelu i vaše hrabre dečke :heart:
ajme, ne mogu doći sebi....držite se
ronin :heart:
ova priča mi se jako usjekla u srce :heart:
sirius mi je pomogla da nađem tvoju priču...ružno iskustvo i imala...lijepo si ime dala djevojčici...žao mi je što se baš tebi ovo dogodilo...dalo mi je za razmišljanje...
Čestitke na krasnoj snjeguljici kao prvo.
Hvala na podijeljenoj priči, isplakala sam se kao kišna godina.... što od tuge, što od sreće radi sretnog kraja...a uz sve to i pogibija sestre i njene obitelji, prestrašno ....
Ja sam imala prvi carski (hitan), a za drugi porod što bude.... istrazujem sad malo vbac/cbac pa sam tako došla i do tvoje priče.
hvala ronin za ovu priču,,,pročitala sam je tko zna koliko puta...spremam se za drugi porod najvjerojatnije carski...
hvala i sretno u životu
Upravo sam procitala i isplakala se... Zelim vam bas sve najbolje i hvala Bogu da je na kraju sve ispalo dobro za vas, a sestre mi je bas jako, jako zao :(
:heart:
Ova je priča stvarno:-o, još ne mogu doći k sebi koliko vam se toga izdešavalo i sretna sam da je za vas sve dobro završilo, no opet tužna sam zbog sestre Karmele
uh....baš potresna priča.... :cry:
:love2:
pročitala sam ovu priču bezbroj puta i uvjek me je rasplakala.:cry:
navela me je na razmišljanje da i svoj drug porod završim carskim, što sam i napravila