Komplikacije ništa. Valjda bude do srijede :/
Printable View
Komplikacije ništa. Valjda bude do srijede :/
Sjeo diječji i porodiljski uRBA jos oko pola dva :D :D :D :D
sjelo i u Erste :mrgreen:
ovaj mjesec sam za porodiljnu naknadu dobila 500kn manje nego prošli. to mi je inače druga po redu.
jel moguće da je razlog to što sam rodila 9 dana nakon termina?
ne
rijec je o izracunu porodiljne naknade - prosli mjesec je imao samo 20 radnih dana, tj 160 radnih sati koji kad se pomnoze sa satnicom obicno daju manju naknadu nego placa (nekak ispadne da se prosjek place izracunava na temelju mjeseci sa puno radnih dana...) slijedeca naknada ce biti veca jer 12mj ima 23 radna dana ;)
jeeeeeee...Citiraj:
Jenz prvotno napisa
ot. a kaj nam se ne javiš malo na ljetne?
ja sam bolivanje izvadila 1.11 zna li iko kad bi mi prvo bolovanje moglo leć neko kaže 24-25,a neko 28-29,ta 4 dana mi znaće jer sa 2 miseca na jednoj plači :lol:
Ako si predala doznaku u HZZO do 5.11. onda ces dobiti ovaj mjesec. Ako nisi onda tek iduci.
hvala na brzom odgovoru ;)Citiraj:
saska7 prvotno napisa
vidjela sam odmah sinoć no malecka nije dala da napišem slova
mogla sam i mislit da je tako nešto no ne daj Bože da sama izračunam radne dane u mjesecu već tražim neki blesavi razlog :oops:
A da li ce biti 24-25.tog ili kasnije ovisi o miloj nam drzavi. Inace je do 25.-tog sjedala naknada za bolovanje, ali prosli mjesec je bila kasnije.
Isto ovisi i u kojoj si banci. Neke prime lovu, ali je jos vrte par dana dok mi sizimo i hodocastimo po bankomatima.
ne mogu vas pratiti, upadnem jednom mjesečno i onda se pogubim tko je kad rodio i kako se klinci zovu i sve... neugodnjak mi.. a imam 3-mjesečnicu i 22-mjesečnika... nije baš da prštim slobodnim vremenom ;)Citiraj:
Larita prvotno napisa
ali pusi sve cure i bebice od mene :)
Načula sam nešto vezano za naknadu kod komplikacija.
Da od 01.01. 2009. naknada sa maksimalnih 4250 kn se spušta na maksimalnih 2600 kn. Ne znam je li ovo točno ili je to samo ružna glasina ali...!!!!! Je li možda netko od vas čuo nešto slično?
Citiraj:
znatiželjna_505 prvotno napisa
ne brini, nesto si krivo povezala.Naknada je ista, prvi dio porodiljnog delimitiran a drugih 6 mj 2660,00 kn.
Predala sam doznaku za kraj komplikacija 16.12. i otvorila porodiljni s 17.12. Od koga budem ja sve dobila lovu sada, tj. u 1. mj.? Po meni dio ide od bolovanja, a dio od porodiljnog i kak će mi to sjesti (porodiljni do 20. u mj., a bolovanje oko 25. u mj.)? Isukrste što je to kod nas komplicirano.......... :/
sve si shvatila winnerica u 1mj oko 20og ce ti 11x8xtvoja satnica, a oko 25og cca pola naknade na komplikacijama.
Javite ako nekome sjednu komplikacije
Jos nista :cekam: :cekam: :cekam: :cekam:
Nista, zvala sam HZZO i nemaju pojma, kazu da to drzava direktno isplacuje neovisno o njima i da oni takve informacije nikada ne znaju, uglavnom sumnjam da ce danas biti ista :evil:
Znači ostale smo na suhom, tj. ništa prije Božića, što i njima u HZZO-u od srca želimo!!! :x
Informirana s jednog drugog foruma (nije sigurno): navodno da je danas iza 14 h puštena lova za komplikacije u PBZ-u.
Ako ima koja da provjeri informaciju bila bih zahvalna...
Je, je sjeo PBZ. :D :D
ZABA još ništa,al ajde utješno je to što je barem negdje sjela što znači da je uplata bila :mrgreen:
:shock: daj Bože...Citiraj:
winnerica prvotno napisa
nadia7 nije daj bože nego je sjelo, ja već dio potrošila
hahahaha ne gubiš ti vrime :lol:Citiraj:
luni prvotno napisa
ja čekam u Zagrebačku...
Evo SJELO U ERSTE nesto manje ali dobro he :D :D :D :D :D :D
Zaba još ništa, al valjda će sutra ujutro, tješi me šta je bar počelo....
sjelo je u raiffeisenbank!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! idem po poklončiće!! :D :D :D
Evo curke sjelo i u zabu,možemo ići trošiti :D :D
Kaj znači je sjelo u PBZ?
Nemam bankomat u blizini... :(
odbrojavanje počinje. :) uništili me pokloni ovaj mjesec
Odbrojavanje, zar već? U svakom slučaju se priključujem,
:mrgreen:
Da li netko zna kad se isplaćuju rodiljne naknade: isto kad i komplikacije ili ranije, 8) ?
par dana ranijeCitiraj:
iglica prvotno napisa
Meni su upravo javili iz firme(obiteljsak firma) da su zaboravili odnjeti doznake na HZZO za 12 mj. Da li je problem sto cu kasniti 2 tj. sa doznakama. Da li mogu istovremeno odnjeto doznake za 2 mj. (za 12 mj. i za 1.)?
Nije problem što kasniš i možeš odnijeti za oba mjeseca, ali ćeš naknadu za 12 mjesec dobiti zajedno sa onom za 1, znači ovaj mjesec ništa.
Hvala ti puno na odgovoru :love:
Možda danas sjedne porodiljni?? :?
To bi ipak bilo malo prerano :/Citiraj:
prada prvotno napisa
definitivno prerano jer ni danas ocito nebu sjela....a opet nadam se...
U nadi je spas, :mrgreen: , pa se nadjamo skupa, :mrgreen: .
Da citiram: "Lova, meni treba lova, do krova..."