pikula :love:
Printable View
pikula :love:
pikula, a možda si se jednostavno popiknula
don't be so hard on yourself :love2:
tenks :* na žalost nisam, ponovila sam ono što je striček baletan napravio na tv.:lol: , još sam dobro prošla
tuži tv... uz takvu predstavu treba ići upozorenje: ne pokušavajte to raditi kod kuće!Citiraj:
pikula prvotno napisa
:lol: :lol: :lol:
E sad sam pročitala čitav topic i umirem od smijeha :lol: Genijalno. Mislim da ću ovamo svraćat kad god se osjetim grozno. Ako ste mene ubogu uspjeli nasmijati onda stvarno... E inače (kad si ne lomim noge) ja imama jedan kriterij - ako depra premašuje broj tri onda je pms ili južina ili nešto treće i odbijam imati veze s tim. Dakle ako sam ružna, debela, nesposobna i nemam novaca - znači da prebrijavam i udribrigu na veselje.
e, draga, ti si ga začinila :lol: :lol:Citiraj:
pikula prvotno napisa
:lol: :lol:Citiraj:
sorciere prvotno napisa
Ja ću poludit, kako utješno! :mrgreen:
Pikula, drš se. ;)
pa kaj ti nije jasno? :PCitiraj:
AdioMare prvotno napisa
ja sam nju vidjela, al ona mene nije - pa se naginjala... onda sam ja skočila van kroz prozor, i mahala ... :mrgreen:
Uh.... možda su ovo dani koji od nas (ma koliko mi bili pametniji i iznad toga) očekuju neku high energiju, oduševljenje životom, Božićem, NG, praznicima... , a možda nas je upravo NG potakla na mentalnu reviziju života i naravno da je lako naći stvari sa kojima nismo zadovoljni/e, posebice kad su tako blizu nas.... (naša tijela).
Uglavnom, kad smo kod konstruktivnih savjeta u svrhu boljeg raspoloženja.... onda je to definitivno vježbanje, ples.... bilo što što nas dobro izmuči i gdje pređemo granicu onoga koliko možemo. Feeling nakon toga je savršen.
Samo 3 tjedna bez vježbe i potonula sam poput sidra (15 kg mršavija nego prije 2g, 4 kg mršavija nego prije 2 mjeseca... to jednostavno nema veze). Tako da.... fizička aktivnost je toliko nevjerojatno bitna da ne znam kako bi to dovoljno naglasila.
A tako se teško pokrenuti kad potoneš. Rješenje? Krenuti na silu, pa kad prepoznamo dobar osjećaj nakon, biti će ok.
Moj moto zadnih 6 godina je:
Pojest cu sve kolacice,
tebi u inat postat cu debela,
sve djevojke nece biti slatke kao ja, uoooo :sing:
Samo ne znam s kim se inatim.
Mozda sama sa sobom. :/
otkad jedem SAMO kad sam gladna - smršavila sam :mrgreen:
to uključuje i pizzu u pola noći... pojedem i odem spavati :lol: ...
vještice se ne računaju :mrgreen:Citiraj:
sorciere prvotno napisa
tam je išla moja mama,sorci kolko godina ti imaš :shock:Citiraj:
sorciere prvotno napisa
50 :mrgreen:Citiraj:
MIJA 32 prvotno napisa
nije to puno. Sigurno još imaš dobrih 5-6 godina života pred sobom......Citiraj:
sorciere prvotno napisa
Nego,
jel' te bole kosti, zubi, jetra. bubregi.........
Sorcie, pa ti mi možeš biti mama!! :shock: .
Naime moja mama ima manje.... :mrgreen:
našlo bi se još toga... :lol:Citiraj:
mujica prvotno napisa
mogu al neću :PCitiraj:
ana.m prvotno napisa
jesi li se pomirila s činjenicom da ti se bliži kraj?
jednom nogom u grobu, drugom na kori od banane i tako to......
a ti si čekao novu godinu u saborskom? :P
jesi'l ovo ti, Sorcie?
http://www.youtube.com/watch?v=xB7iz1HTh9U
ne, al ideja je dobra :mrgreen:Citiraj:
mujica prvotno napisa
Joj cure baš je super vaš čitat.
I neki dan sam i ja cvilila radi ovog onog zato jer nemrem zakopčati hače koje sam nosila sa sa 22 g. Sa 22.g sam cvilila da sam jadna debela...., a sad sam u ranim 30-tim.
Ja se samo sjetim moje frendice koja je od 25- te do danas prošla 5 operacija, 5 ciklusa kemoterapija ...... recidiv raka......
Samo da mi je zdravlja i ništ više.
Joj jučer ja vježbala po Sopekici i kad tamo na prvom stupnju vježbe ne mogu sa rukama dotaknuti pete. E to je stvarno bed, jer mi smeta škemba i salo na leđima. No tješim se zima je a ja ko medo imam sala pa mi nije zima kad šetam vani sama (na posao).
:naklon:Citiraj:
zvjerka prvotno napisa
Isussss pikula pa dobro si se zvrtila kad si koljeno uspjela zaznut :shock: Odobro da nije strgano. Ja sam neki dan shebala gležanj, jer tuka nisam gledala ispred sebe i fulala sam štengu. Zakoračila u prazno :roll: Danas još samo malo šteka.
ALI, kako me razveselilo!! Jer sam u tom trenutku skužila da mi je super kaj idem vježbati i kaj sam opet malo snalažljivija, savitljivija i spretnija. Ok, još sam debela, još uvijek mi se vuče brojka 7 na vagi :bljuuuc: i kad se gledam u špigl nakon tuširanja, od jada se ponekad zagrcnem od smijeha. Jer nemrem vjerovat kako sam se obgrnula tim lelujavim salcem i kako su mi cice povukle kožu s leđa prema naprijed :lol: :lol:
Ma nije strašno bed. Ali, kad se osjetim kako naslov kaže, ili sam pred zidom i treba nešto mijenjati ili sam u pms-u ;) (jer i kad sam imala svojih normalnih 55 - 58 kilica i ravni kameni trbuh, znala sam se probuditi ujutro i cvilit sestri kak imam glavu preokruglu i izgledam ko mjesec i ovoiono).
Treba se gibat gibat :)
Ja prvo nisam iz principa htjela otvoriti ovaj topik, nekako me bilo frka da je preozbiljan i prepesimističan ali nije 8) Skroz je okej i nimalo nalik na topik podrške za ovo i ono a opet..
BTW: i ja ko i Anita i Sun, zapela na topiku o UNki :)
Je gibam se, vježbam - sklekove s jednom nogom u zraku :mrgreen:
cure, moja deviza: dok vam muž ne piše ovakav oglas za auto - Must sell, new wife to fat for a car, niste debele.
I ja sam bivša jabučarka, mogu sa vama :love: ?
elin :love: , mogli bismo neki party gore organizirat :)
i zdravog života radi doći do jabuke pješke 8)
ja sam išla ponekad doma pješke, kad ideš tamo još ima tramvaja, al nazad baš i ne. Doduše, više nisam na Jarunu, pa bi mi sad bilo predaleko u bilo kojem smjeru pješke.Citiraj:
ivy prvotno napisa
Al davno je to za mene, i Jabuka i Lap. Mene ne peru takve nostalgije i općenito ne bih pofdgrijavaa niš osim sarme :mrgreen:
Nisma ni prije 20 godina išao pješke do gore.Citiraj:
ivy prvotno napisa
o, ja jesam, u srednjoj školi, i na prve dvije godine faksa...i bilo je nezaboravno :)
XCitiraj:
Deaedi prvotno napisa
ono što mene veseli pri susretu s nekim iz prošlosti je to da je i njih vrijeme "pregazilo" :mrgreen:
nisam te nikada vidjela,al po virtualnom "otisku" :mrgreen: nebi ti dala više od 40Citiraj:
MIJA 32 prvotno napisa
Meni hrpa pjevačica izgleda bolje danas nego prije 20 godina... pripisujem to modi osamdesetih.Citiraj:
snorki prvotno napisa
Za to je stvarno trebalo studirati.Citiraj:
rinama prvotno napisa
Eh bome i ja sam pješačila. sjećam se jedne noći kad je pao prvi snijeg i to odmah puno, auti nisu mogli gore, uli, a mi u visokim petama i mrežastim čarapama... Do cibone smo izgledale :shock: Kad sam stigla doma imala sam zaleđene trepavice, a starci nas traže po gradu. To je bilo prije mobitela. Te noći sam se uvijek sijetila kad sam bdijela s klincima. E ako si mogla zbog XY e možeš i sad :mrgreen:
uh.... kak se netko ulizuje.....Citiraj:
MIJA 32 prvotno napisa
:shock: :shock: :shock:
Ajme gdje sam ja bila 4 dana. Kakav je ovo topic?
Tko je ružan i star?
Nema takvih na ovom forumu. Mi smo divne, pametne, sposobne mame, supruge, zaposlene žene(bilo doma ili u radom odnosu),HAKERICE , pa smo onda i nečija djeca, pa i o našim rod. moramo voditi računa pa svekići, pa kućni ljubimci, pa potendi frendice, pa susjeda, poštara, ljubavnika. Operi, opeglaj, rintaj, kuhaj, skini se, sexaj se...
Ajde mi sad nađite neku sposobnu 19-godišnjakinju koja može sve te ludorije u 24 satnom vremenu.
A ma ne da smo zgodne i pametne i U NAJBOLJIM GODINAMA, mi smo SUPER ŽENE.
Ne bi se mjenjala sa njima ni dana.
Živim u svojoj koži (a ima je) kako najbolje znam. Svaki dan malo šminke, labelo i dignem nos i nema nitko da me gleda čudno. Kada ja stignem u grad asvalt puca.