-
Naježila sam se i rasplakala.
:D čestitam od srca, nije bilo toliko toga kod mene, 2 spontana i rodila moju :saint: Hanu, doktori su mi nakon niza pretraga rekli no chance. I mi predali papire za posvajnje, ja se opustila i rano jutro clear blue + ko kuća velik.
I danas, ali baš danas ima 10 mj. moja mala L.
Dobro su ti rekli nosi je sa srećom, uživaj, zaslužila si.
-
-
predivan ti je trbusic, predivna trudnice :*
-
-
Uživaj draga,zaslužila si :love:
-
-
:D :D za maleno čudo, :D :D leptiriće, bušicu :D :D
-
Draga Arkana,
na slici se vidi sve što se treba vidjeti, vidi se majčin ponos i radost, dirnula me slika, možda i više nego neke druge, uključivo i moje, "eksplicitnije" :heart:! Samo tako lijepo naprijed, iz dana u dan :heart: !
-
Kakav predivan trudnicki trbuscic... :zaljubljen:
-
-
-
:zaljubljen:
Zasuzile su mi oci od ganuca... I mi smo dugo cekali nase zlato! Uzivaj u trudnoci! :love:
-
-
Joj arkanica moja draga, ne znam sto bi dala da me bas ti mozes potegnuti za nos :love: busa ti je preslakta, uzivaj, uzivaj, uzivaj!
-
Arkana :zaljubljen: uf bas sam se raspekmezlia :zaljubljen:
-
oooo.... pa to je već pravi trbuščić :heart:
-
:heart: Savršeno!!!!!!! :love:
-
Super ti je trbuščić :zaljubljen:
Uživaj u trudnoći.
-
-
-
prekrasno,eh da je meni :) !!!
uživaj zaslužila si! :love: :* :heart:
-
Predivan trudnički trbušić! :zaljubljen: (i ja bi takav)
-
Uživaj, dočekala si i to da fokaš trbuščić! :heart:
-
-
hvala vam drage cure :*
*
Maxime draga kad god pozelis, nema problema ;)
*
Ina33, tako mi i prijateljica kaze, vidi ti se u ocima da je to redak ponos i radost.
*
Zelim samo napisati da su u meni sve te godine borbe, da je svaka suza tu, ali sada zacinjena srecom, kao neki svoj znak koji se nosi. Ne, nisam zaboravila i necu zaboraviti, jos ovu trudnocu shvatam kao korak prema cilju, kao put prema snu koji cekam da se ostvari. Mozda zato zelim tu radost poslati svima da znaju da mozemo je imati.
I cure koje cekate, vama zelim da ovo osjetite! A bice, nemojte nikada gubiti nadu.
*
Sorry sto sam oduzila, zeljela sam to napisati.
-
Arkanice draga puno :* :* :* za tebe. uživaj u svojoj sreći, draga moja zaslužila si. :love:
-
draga Arkana, čestitam ti od :heart:
želim ti do kraja školsku trudnoću i siguran porod, pa da zajedno s nama pretresaš po Izazovima roditeljstva
-
Bravo Arkana i bebač :zaljubljen: :D
-
-
-
:heart: :heart: :heart: :love:
hvala ti na riječima utjehe i nade
-
Draga Arkana :heart: :heart:
-
-
evo drage moje da damo update sa pregleda.
Imamo decka! Danas smo bili na pregled, 21+6 smo. Beba je super, ne voli snimanje uzv kao mama, ali ljepo nam je pokazala sve sto smo trebali vidjeti. Snimali su srce, mozak i ostali organi, sve je kako treba biti. Moji kg su na 0 (ona 2 koju sam izgubila pre proslog pregleda sam nadoknadila), plodna voda je koliko treba biti, posteljica normalno, straga, visoko postavljena. Malo mi je hemoglobin ispod granice, ali to cemo resiti. Sutra cekam nalaze od urina i krvne slike - ostali parametri, jer se nesto aparat pokvario.
Beba je jako aktivna, vec naveliko i tata dobija pozdrave.
I svima koje cekaju od srca zelim da imate ove osjecaje kao ja sada. :love:
-
Krasno! :heart:
(Hemoglobin mora padati u trudnoći, tak da je i to super.)
-
Odlično Arkana , :heart: za tvog :saint: !
-
arkana :klap: i za vašeg dečka :D :bouncing:
-
Arkana, baš mi je drago zbog vas i za vašeg malog princa. Ovakve stvari me dižu za dalje, baš sam danas nekako loše volje i onda pročitam ovako nešto. :love:
-
Arkana .... :D :D stiže mali pišulinac :D :D :*
-