Nazalost, eventualno preko neta mozes naruciti, a najblize kupiti u italiji.
Printable View
Nazalost, eventualno preko neta mozes naruciti, a najblize kupiti u italiji.
Da li je ikome pomogao, da li se ista promjenilo nakon koristenja Inofolica?
Večer..
Čitam ovu temu i za sada sam oduševljena ako je to stvarno rješenje za naše probleme..
samo pitanje je gdje nabaviti :zbunj::sherlock:
Ja sam ga isto nabavila iz Italije, nema narucivanjee preko neta, ali sam vidjela da u Americi imaju isti prasak pod drugim nazivom, mislim Pregnitude pa provjeri da li se moze naruciti.
Xavii, jeli ti ista pomogao?
ivaancicaa ne znam sto bi ti rekla, pijem tek mjesec dana. Ovaj mj sam imala O otprilike kad je i inace imam, 19dc, tako da nije skratilo cikluse nista. Nisam primjetila neku drasticnu razliku, sto se tice icega. Al mislim da treba proci bar 2-3 mj, kao i kod svih prirodnih preparata, da se pokaze neko poboljsanje. Al u svakom slucaju, mislim da ne moze stetiti :)
Xavii, drzim fige da ti pomogne :)
Hvalaa, u svakom slucaju preporucam :)
Pozdrav, prvi put pišem... u prethodnih 5 mjeseci sam imala dva spontana pobačaja, tj. dvoje biohemijske trudnoce. Imam problema sa inzulinom i sa trombofilijom. Trenutno pijem gluchophage, vitamin D, vitamin b12, selen, inositol i aspirin protect 100. Zanima me da li je prah inositola bolji nego tablete? Pozz
Ima li netko da pije inofolic? Ja sam pocela prije 2 mj. I osjecam da mi jajnici više "rade", kao da mjehurici pucketaju oko ovulacije. Imate li kakvih nuspojava? Osjecam samo da sam smirenija bas mi pasu.